Tibior!
Ha lejár a munkaidő, szólj már ehhez hozzá valamit! :-)
Tibior!
Ha lejár a munkaidő, szólj már ehhez hozzá valamit! :-)
Segitsetek kérlek,talán elrontottam valamit? Köszönöm a gyors együttmüködéseteket!
Kérlek benneteket hogy közöljétek a képemet mert 3 napja nem jelenik meg a vidékilányon ,eddig nem volt probléma!?
Maradok Tisztelettel: Érett barack
Kedves Tibor
Szerintem az nem lejáratás ha valakinek vannak tapasztalatai valamint észrevételei és ezeket megosztja másokkal is.Egyébként a fórum pontosan azért jött létre hogy az információinkat megosszuk egymással!!!!Vannak dolgok melyek sok embernek elkerülik a figyelmét,ezáltal potenciális áldozattá válnak,kivéve ha esetleg valaki segit nekik.Ha neked nincs szükséged a segitségre annak én csak örülök,de vannak akik szeretik ha mások megosztják velük a tapasztalataikat.
Köszönöm hogy aggodsz az egészségemért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De szerintem az énrám tartozik hogy dolgozom vagy sem!!!!Egyébként te nem hallottál még arrol hogy van olyan munka is melyet számitógépen végeznek????????????????Néhány napja már megirtam hogy a munkám köt a géphez és nethez,ezért vagyok annyit itt a fórumon is.Nem lehet mindenki kömüves vagy útépitö,ami egyébként szintén nem tul egészséges.
Szopókirálynőt senkinek nem ajánlom, mert egy lehúzos K....!
Angel régi hirdető, hónapokkal ezelőtt még büszkén vállalta az arcát, most egy fél képen pózol és a köldökpiercingjét is elrejti.
tiborkam te amugy sem tudod mirol van szo,kerlek szepen menj el az ooszes nyiregyhazi csajhoz,hirdetohoz es utana halljuk a kis velemenyedet:))
Noémi(33) tényleg egy vén banya!!!!Rémség!!Senki ne válassza!!
Tibior!
Nem járattam le senkit, csak diszkréten feltártam a tényeket. Egyébként is aki dolgozni jár annak nincs ideje pénzt keresni, és az sem egészséges.
Kösz Doc, jó arc vagy! kösz az infókat!
Hamarosan én is írok pár lányról!
Tavaris és Karika! Olyanok vagytok, mint a vénasszonyok akik a ház elött ülnek a padon és pletykálnak! Miért jártok le mindenkit? Ezen élvetkedtek? Menjetek inkább dolgozni ne a gép elött üljetek egész nap,amúgy sem egészséges!
Sziasztok nem tudna valaki Mercedes-ről valamit bövebben mondani! Tényleg Ö van a képen?
Hali!
Addigra szerintem újra lesz és le tudod vele beszélni.
Ha mégsem akkor Nicolbaby vagy Monika. Aztán írd meg a tapasztalatod bármelyik lányhoz is mész.
Megint hazudsz! Kinek? Magadnak? Egyébként a felét nem lehet megérteni annak, amit firkáltál. Ki lopott kabátot milyen főnöktől? :) Milyen az a csehszlovák duma? :)
Amit még elfelejtettem az előző hsz-ben:
Szeretnék bocsánatot kérni azoktól a számomra ismeretlen igazi úriemberektől, elsősorban TŐLED, akik hol burkoltan, hogy szó szerint lekurváztak engem ezen és más fórumon, illetve az anyámat! Többször is.
A csevegésemnek egész addig vége, amíg embereket nem látok itt, viszont dolgozik más. Te akartad!
sziasztok szeretettel üzenem minden kedves régi és új vendégeim nek hogy továbra is vagyok csak a hirdetésem valamilyen okbol nem jelenik meg........06205030855 ezen elérhető vagyok egész nap addig is puszilok mindenkit.......
Na, tessék...
És mégis, mit tettél, mikor megláttad?
Kifordultál egyből az ajtón, amerről jöttél, vagy volt pár megjegyzésed az átveréshez?
Nem lehet már senki semmiben sem biztos... ami itt, de főleg, egy bizonyos szomszéd megyében megy... és most nem csak a kamufotók, meg az unott k***vák sokaságáról van szó.
Szóval, csak azt akartam közölni mindenkivel, hogy "Szendy" egy üdítő kivétel, bármilyen szempontból is.
Amúgy vágtam a szmájlit, de van, ahol sajnos ez a "strici a spájzban" szó szerint vehető... sajnos.
Na, kellems napot.
Esetleg azok közül, akik most is elérhetőek?
Jővő hét elején leszek Pécsen és akkorra kellenne egy kis móka, egy megbízható lánnyal.
Senki nem "húzta le" Szendyt. ;)
Azt pedig hogy a s*rici a spájzban, azt simán viccnek szántam. Nem véletlenül voltak ott a smileyk. Aki vette a lapot vette, aki nem, az meg tegye le. :D
Na uraim ismét egy kamucska hirdető Noémi (33).A hölgy inkább 50 éves a nyugdíj előtt.Köszönö viszonyba sincs a képpel és a hírdetési tény anyaggal,talán a nyugdíját egésziti a hölgy.Aki teheti kerülje el !!!