Közösen zuhanyoztunk, ezért nem is gyanakodtam. Amikor eljöttem, akkor vettem észre, hogy eltünt a zsé. Kemény strigók állnak mögötte - leinfóztam- , és benyeltem a történteket. Nem érdemes ujjat húzni velük. Kerülendő gátlástalan rabló banda!
Közösen zuhanyoztunk, ezért nem is gyanakodtam. Amikor eljöttem, akkor vettem észre, hogy eltünt a zsé. Kemény strigók állnak mögötte - leinfóztam- , és benyeltem a történteket. Nem érdemes ujjat húzni velük. Kerülendő gátlástalan rabló banda!
a helyszinen jottel ra hogy mi is tortent valojaban?nem mentel vissza arcba-rugni vagy ilyesmi?
Ő volt az első, aki lehúzott. Megmaradt bennem az élmény, sokba fájt. Megismerem minden képen, hiába trükközik. Aki nem hiszi, járjon utána!
Tisztelt Zsuzska!
Itt a fórumban is, ha visszaolvas, láthatja, hogy nem, nem arra megy ki a játék, hogy mindenki előfizetéses legyen. Mindenki hirdethet, aki szabályosan használja az általunk nyújtott lehetőségeket!
Nem vitatjuk, hogy sokan várnak az ellenőrzés végére, de azt hisszük, az nyilvánvaló, hogy az ellenőrzés sok idő, sok olyan hirdető van, akinél komolyabb és nehezebb az ellenőrzés, mert nem sok segítséget ad, csak reklamál... Lehet, hogy Ön mindent rendben megadott emailben, de még nem került sor Önre, azért nem válaszoltunk...
Nem tudunk mást ígérni, mint azt, hogy igyekszünk.
VL
Hali ! Julius C írása nyomán kerestem föl cicus (35). Nos cézárunknak mindenben igaza volt!!!! Igényes,tapasztalt a hölgy.Minden ven a partner kegyét keresi ja és valóban élvezi is a dolgot, a P......ája valóban csöpög az izgalomtól,melynek hanghatásai újjabb actionra sarkaljár a férfi embert. Csak ajánlani tudom a hölgyet a többi kamus,hazug,lehuzós nőszeméllyel szemben.....
Szia!
Bizony, így van, közben meg háborognak, ha velük teszik.
Ejnye, ezt a körmönfont ravaszságot:
"Evelyn 19" és "Gina 18"...
:)))))))))
Azt értem, hogy miért cserélnek néha "művésznevet", vagy telefonszámot... több oka is lehet, ugye.
De azt nem értem, hogy ha már ezeket cserélik, miért próbálkoznak egy az egyben ugyanazokkal a fotókkal, vagy jól láthatóan ugyanabból a szériából származó fotókkal...
Na, hát ez így járt... :)
Szia Katónéni!
Hogy tanultam az esetböl az nem is kétséges!!De elfelejteni nem tudom és nem is akarom,mindig emlékeztet arra hogy nem árt óvatosnak lenni,de feldolgoztam már azóta.Ebböl az esetböl nem vonok le olyan következtetéseket amilyeneket nem szabad,és nem általánositok hogy akkor mostmár minden lánytol félni kell.Igyekszem jólérezni magam.De azt azóta sem tudtam megérteni hogyan képes valaki ilyesmire.Én is pénzböl élek,nem vagyok szenteskedö mert én sem tartok be minden egyes irott vagy iratlan szabályt,de én nem lennék képes idáig sülyedni.De nem vagyunk egyformák,némely emberek a lelküket is eladják az ördögnek.
kedves Tavaris sogor,mibol gondolod hogy a holgy roma es tolvaj prosti egyben?ugye nem tapasztalatbol?vagy csak te is kaptad az infot?engem kulonosebben nem erdekel a rányi,csak kivancsi vagyok,mert ha igaz,akkor csak ovatosan vele.
ANGEL! Hiába küldted moderálásra, én figyelek!
"Kedves" Gróf úr!:P
Üzenem: kabbe :P
Sziasztok!
A napokban jártam Zoénál és nagyon megvoltam vele elégedve! Azt kaptam amit megbeszéltünk! Ráadásul élvezte is, nem csak volt mint egy fa darab (mint egy-két lány)! A mélytorkos franciája kiválló, a punciáról nem is beszélve!!! Nem nézte az időt hogy már mikor tellik le, hanem teljes mértékben rám koncentrált! A képeken ő van!!!!!
Férfi társaim én csak ajálani tudom nektek is Zoét!!!
Szia kicsit megírhatnád bővebben milyen a lány,megéri felkeresni.
Üdv!
"Tündérke 19" - ről tud valaki bármit is?
Az igazi keresztneve is érdekelne... azt hiszem, ismerem, de ha tényleg így van, nem akarok vele sem beszélni, sem találkozni, ő pedig nem biztos hogy örülne, ha hívnám... ezért nem tőle kérdezem.
Mármint, ha tényleg ő az, akit felismerni vélek... és, amennyiben a neve nem "Tünde", ahogy ő megadta itt.
MIRŐL beszélsz barátom egyáltalán ki az a lessi mert azt én sem tudom!!!!!!
Tisztelt Szekesztőség!
Úgy látom egyszerre írtunk!Megnéztem,de nem találom,de nem ez a lényeg hanem ami benne van rendeződjön.
Köszönettel:Dundika.
Tisztelt Szerkesztőség!
Most nézem csak,hogy elbeszéltünk egymás mellett!! A fórumon írtakat megértettem,tudomásul vettem és rögtön írtam a levelezőmről emailt.Tudják ott ahol a @.....hu van.Ott nem kaptam választ,de most már kértem visszaigazolás és bízom benne megkapják és végre feltehetjük az i-re a pontot.
Üdvözlettel:Dundika.
Kedves Dundika!
Igen, megjött a levele, már egyszer válaszoltunk is, az ellenőrzés végén emailben jelentkezünk.
VL