Én már voltam:-))
Én már voltam:-))
Karika! Nem én kezdtem Tavaris mondta azt,hogy én egy nyálas vagyok! Szerintem ha megismerne,hogy kivagyok nem irt volna ilyeneket!! Szerintem ebböl csak baj lenne ebben igazad van! aMÚGY MEG VOLTAM FENT egy két lánynál és teljesen mások mint a képen.Azt nem értem az ajtónál nem lehet észrevenni a dolgokat? Nem minden lányt kell egy kalap alá venni!Ebböl kezdödött az egész amúgy!
Helló!
Mi a baj az apróhirdetésemmel?
Evykebaby
Kedves Dundika!
Hirdetése azért lett letiltva, mert egyeztetést igényel. A jelenlegi hirdetése alapján három telefonszám és három azonosító szám köthető Önhöz. Ezt kell tisztáznunk emailben, és utána adhat majd fel hirdetést.
Még egyszer elnézését kérjük a késői válaszért.
VL
Kedves Dundika!
Igaza van, nem válaszoltunk kérdésére, amiért elnézését kérjük! Véletlenül átsiklottunk a hozzászólása felett, nem volt szándékos.
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Azért el vagyok szomorodva,hogy aki ma írt önöknek már válaszoltak kérdésére,én tegnap tettem ezt meg és semmi reakció.Miért van egy olyan érzésem,hogy nem is akarnak foglalkozni a kérdéssel?
Üdv kobra13!
Nem Én vettem, igazából egy bizonyos szintnél nem akart tovább lépni.
Nem akarta, hogy nagyon belehabarodjak egy ilyen lányba, aki ezt a munkát végzi.
De hát nekem sikerült baromira imádnom, privát telóján beszéltünk, aztán elment Zalába és eltávolodtunk az a szám is állandóan ki volt kapcsolva. De ha egyszer taliznék vele, biztos elkapna a hév és ....Na, de nem hergelem magam, lehet, hogy soha nem látom már. Pedig jó lenne!
Általános csevegésben a válasz.
Érdekes olvasni, hogy bszgatjátok egymást. A lányok helyett :)
Ha van valakinek tapasztalata, érdekelne vélemény róluk: Angel(20), Marian(20), Katicabogárka(21) és Soja(22).
Nagyjából átolvastam az eddigieket, de van itt olyan kavarás a nevekkel, hogy inkább megkérdezem, kihez érdemes menni?
Hirdetők és IQNegativ futtatóik kíméljenek!
Ritkán tudok eljutni, de sok lánynál jártam. Majd mind szánalmas: gurítások, lenyúlások, igénytelen külső és környezet. De néha találni egy-egy gyöngyszemet is. Pl. korábban a VL-en Letti(~23-24), mostanában Vanda néven a Mező utcán formás, kedves. Szerintem csak újságban hirdetett Dóri(~22) előbb a Pazonyi téren, aztán a Sólyom utcán CSÚCS, és Mirjam az Északi krt/Vasvári sarkán! Hú! Egyszer még a Toldin is találkoztam egy rendkívül csinos, széparcú, viszonylag értelmes és nagyon kedves lánnyal a pelyva közt. És nincs meg a száma! Olyan hülye vagyok, hogy amint kijövök egy ilyen csodától, azonnal kitörlöm a számát, mert tudom, hogy különben másnap visszamennék. És 2 nap múlva is, és...
Karikának teljes mértékben igaza van. Nem fogok itt balhézni veled, csak azért mert beszóltál egy fórumon! Menj a búsba!
Sziasztok. Volt már valaki az Anikó (31) és Barbi (24) párosnál?
Babucika, egy nagyon kedves, aranyos lány!!!
Jó volt nála lenni!!! Röviden ennyi!
Még fel fogom keresni! ;-)
Evykebaby néven adtam le Köszi előre is
Szia Tibior!
Tudomásom szerint nem kértem töled randevut!!!!! :-) Ki kell hogy ábránditsalak,én megrögzött heterszexuális vagyok igy én csak lányokkal találkozom errol a honlaprol. :-))))) Nem mintha félnék töled,mert nincs is rá okom.De egészegyszerüen ez az oldal nem azért jött létre hogy balhézzunk vagy verekedéseket beszéljünk meg egymással.Ez egy fórum oldal ahol a szex és a lányok a téma.Ebben a témában irj légyszives,és nem balhézz itt feleslegesen.Ha ehez a témához nemtudsz hozzászolni akkor ne is irj,mert senki nem vevö a balhéra és szépen hülyét csinálsz magadbol.
Ezzel én ezt a beszélgetést lezártnak tekintem veled balhéügyben.De a lányokrol szivesen diskurálok veled ha akarod.
Nemsokára jelentkezem,csak nem voltam gép közelben!! Tavaris hamarosan találkozunk,de nehogy anyukáddal gyere a találkára!! Hozzál magaddal majd zsebkendöt,de karika gyere te is!!!!
Kedves Evyke!
Kérjük, először belépve oldalunkra adja le megrendelését.
VL
Kedves Edobaba!
Megrendelésének feldolgozása után minden szükséges információt megküldünk emailben Önnek is, ugyanúgy, mint mindenkinek!
VL
Kedves Edobaba!
Kérjük, ne terjesszen valótlan információkat oldalunkról!
Igenis van ingyenes hirdetési lehetőség ezután is, de csak azok tudnak hirdetni akár ingyenesen, akár előfizetéses felületen, akik betartják a szabályokat és hajlandóak együttműködni velünk.
Ön pedig még nem előfizető oldalunkon, hanem csak megrendelő - értelemszerűen akkor lesz előfizető, ha majd be is fizeti a díjat. Ennek ellenére mégis megjelent a hirdetése, mert az ellenőrzés során nem volt gond.
VL
Helló Én is kérnék egy számlaszámot az utaláshoz e-mailben
Köszi!
Sziasztok!Ha lehet küldjetek egy számlaszámot az emailemre,hogy minél hamarabb ki tudjam fizetni a hirdetés diját.ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.