Az a baj , hogy ez az egesz ˛/...TÖRÖLVE.../ a lejaratasa ,ha valaki ijeneket olvas a forumon nem biztos ,hogy megmozgat benne valanit , Vagy eggyaltalan kenyszert erez annak iranyaban ,hogy barkit is felhivjon :((
Az a baj , hogy ez az egesz ˛/...TÖRÖLVE.../ a lejaratasa ,ha valaki ijeneket olvas a forumon nem biztos ,hogy megmozgat benne valanit , Vagy eggyaltalan kenyszert erez annak iranyaban ,hogy barkit is felhivjon :((
Drága Lilla.
Szerintem ne mérgeld magad ezen a nyilvánvalóan rosszindulatú beíráson,látszik az egészen hogy csak egy nagy kitaláció,egy maszlag.Mindenkinek közbejöhet valami a vendégnek és a lányoknak egyaránt.Ha elnézést kértél tőle,amiért nem tudtad fogadni,akkor nem értem mire volt jó ez beírás.Süt az egészről,hogy csak bosszúból írta.A lányok ápoltságához,meg higiéniájához nem férhet kétség,erre minden szolgáltató nagyon odafigyel.
Hol lehet igazán szép és fiatal lányokat találni Miskolcon? Tudna valaki segíteni?
Sziasztok.Egyetlen gond van csak.Mindenkit kinek problémája van egy kalap alá vesztek!!!Nem minden lány ilyen ezen az oldalon ki segitséget kér a szerkesztötől!És úgy érzem jogomba áll ha egyszer fizetek.Én sem tudtam,hogy miért nem tudok egyik napról a másikra belépni a jelszavam és az email cimemmel!Irtam is nekik,de semmi válasz!Magán uton végül is kiderült,hogy mi volt a probléma!3 voltunk egy lakásba és az egyik csaj lelépet.Joggába áll!De az nem hogy belépet az oldalra és modositotta mind a 2nk hirdetését,magát tette fel és minket törölt, m.változtatta a jelszót s.t.b!Tudom ez az én bajom!M.is oldottam csak a szerkesztösség ezzek után ,letiltott.Arról nem is beszélve ,hogy 2 hete irkálok,hogy töröljék a regisztrált email,m a t.sz.Hogy új hirdetést tudjak fel adni,de semmi reakció.Nem is érdekelne csak Egomba ezt az oldalt ismerik nagyon."Mink lettünk büntetve 1 lány aljassága véget.Mult héten már nem tudtam mit csináljak ezért regisztráltam egy másik email cimen.Igy kerültem én is m. a barátnöm is bele ebbe a csapdába!De várunk,várunk....Katónéni te mit tennél a helyembe?:)üdv HOLLY
Üdv, Kamilla (39), Lessike és Síba érdekelne engem. Tudna valaki írni róluk valamit?
Lessikéről és Síbáról jókat hallottam eddig, most olyan helyzetben vagyok hogy egy bújós, kedves lányt keresek. Esetleg valami ajánlat? Előre is köszönöm
Erről beszélek én is. Kár volt a fórumot megnyitni. Nem érek rá jobban, mint a többi hirdető és nem kell senkinek nyalnom, csak én már túl vagyok az ellenőrzésen és bocs, de nem egyedül nekem nincs itt gondom.
Nincs itt szükség semmilyen fórumra, mert nem arra használják, amire való, ez az én véleményem.
Szia Lilla.
Ha figyelmessen elolvastad az "úriember " hozzászólását itt nem az álltalánosításról volt szó hanem egy olyan ember írta le a véleményét aki besem jutott a lakásomig !!!
Akik ebben a szakmában dolgoznak szerintem különössen figyelnek a higéniára.
Szép napot mindenkinek.
Igen! Laránál én is voltam... titta barátnő feeling! és kellemes vele minden!
evelin19 gina 18 nagyon gázosok.Egyszoval hadházi feeling...
Lányok!
Ha az oldal munkatársaival is ilyen stilusban leveleztek akkor remélem benneteket hagynak legutoljára :-) A hiszti nem old meg semmit,az együttmüködés és a türelem célravezetöbb.Egyébként minden lány tud ,,magyarázatot,, adni arra hogy miért van mondjuk többszörös regisztrációja neve vagy elérhetösége.Az más kérdés hogy ki mennyire hiszi ezt el!!!!!! Ettöl függetlenül volt már olyan lány is akinek tucatnyi regisztrációja mail-cime telefonszáma és neve volt az elmult másfél évben de mégis tisztázta a dolgot a szerkesztöséggel és van hirdetése.Ha neki sikerült akkor nektek is sikerülni fog,csak várjatok türelemmel.Az nem megoldás hogy óránként irogattok mert azzal csak plussz munkát adtok a szerkesztöségnek.A csevegés rovatrol meg annyit,nektek sem tiltotta meg senki hogy irjatok oda.Attol még hogy ti nem használjátok még mások igen,irjatok ti is és akkor nem piszkálhattok másokat hogy 90%-ban ök uralják.
Szia!
Laráról tudsz valamit, ő volt a kedvencem.
Hm... "Evelin 19" és "Gina 20" továbbra is ikertestvérek (hahó, drága szerksztőség!!!!, :))))...
"Tündérke 20" pedig - akit nemrég felismerni véltem, erre el is tüntette magát innen pár napra - ezen pár nap alatt alatt, míg oda volt, egy teljes évet idősödött!!! (Korábban "Tündérke 19" volt, de szerintem az 25 lesz... na, midegy. És bevágott egy sablonszöveget is a bemutatkozáshoz, ahol csak a nevét cserélte ki.
Micsoda kreativitás!
Micsoda korrekt hirdetés!ek!
Az a durva, hogy sokan már a korrektség látszatára sem ügyelnek.
Én előfizető vagyok,és még sem vagyok fent. Tehát jelen esetben egyáltalán nem fontos, hiszen nem élveznél elsőbbséget. Bár én nem vagyok letiltva, "csak" szüneteltetem a hirdetésem,mivel valamiért ott ékeskedik a kétes jelző. Nos most azon szorgoskodom, hogy ez megszünjön, és a műveletekbe vissza tudjam állítani, ill. Aktivizálni a hirdetésem. Kb. 2 hete várok rá, mint előfizető... No comment. Várok, és bizonygatom hogy nem vagyok kétes...
Heló !
Tudna valaki hasznos információkat aki esetleg volt már náluk az alábbi kecskeméti lányokról:Nicol 30 és Tini 19.Köszi előre is az infókat.
Sziasztok!Én is egy ellenőrzés alatt álló hirdető vagyok,akinek nem aktiválják a hirdetését napok óta.Kb.ugyanazt szerettem volna leírni,mint az előttem szóló Krisztina,de mire regisztráltam egy vadi új e-mail címet,addigra Ő megelőzött.Hogy miért kellett új e-mail cím?Mert már tartok tőle,hogyha a sajátom alatt írok,akkor bünti lesz.Az én történetem a következő:másfél éve hirdetgetek rendszeresen az oldalom,mivel adva van(volt)az ingyenes hirdetési lehetőség,így éltem vele.Gondolván,hogy ez természetes.Most az lmúlt napokban láttam,hogy több lány hirdetése lekerült,aztán láttam a fórumon az elkeseredett beírásokat.Nem tudtam hová tenni a dolgokat,nem tudtam eldönteni,hogy kinek van igaza.Nyugodt voltam,hogy engem nem érhet ilyen baj,hiszen én a szabályokat betartva hirdetek.Aztán az egyik barátnőmet letiltották,mondván:több regisztrációja is van.Megijedtem.Hiszen NINCS neki!!!!Aztán engem is letiltottak,ugyanezzel a magyarázattal.SOHA nem volt több regisztrációm,SOHA nem volt más telefonszámon,SOHA nem volt más nevem,SOHA nem hirdettem más képével,SOHA nem próbáltam több hirdetést aktiválni.Azért,mert fontos volt,hogy tudjak hirdetni az oldalon.BETARTOTTAM A SZABÁLYOKAT!Most levelezgetünk.Pontosabban én írok,ők meg vagy igen,vagy nem.Azóta megokosodtam,szeretnék előfizető lenni.De még tart a bünti.És még csak azt sem tudom,hogy mennyit kaptam.
Úgy van, hogy látom Te nagyon ráérsz! Ennyire nincs munkád? Vagy bármi más, amivel leköthetnéd magad? Képzeld ezek valós problémák, és szerintem normálisan próbáljuk megoldani, de mivel Te nem jársz hasonló cipőben, így fogalmad sincs arról hogy milyen kellemtlen a tisztelt előfizetőnek, ha hetekig nem jelenik meg a hirdetése, csak azért mert nem lép be az oldalra minden nap, mint egyesek, így esetlegesen elfelejti az e-mail hez tartozó jelszavát, és generál egy másikat... Na már most így egyből tiltva lesz, mert két e-mail címhez egy telefonszám tartozik, és próbáljuk megoldani a már-már megoldhatatlant. Erre jössz Te, a mindent tudó bölcs Katónéni, akinek aztán végképp semmi köze a témához, mivel nem érintett, mégis belekotnyeleskedik. Esetleg szeretnél a Vl szerkesztőség moderátora lenni?? Akkor ezt légyszíves privátban beszéld meg velük hogy milyen lehetőségeid vannak, és ne tedd közszemlére, és ne nyilvánosan "nyaljál" már az érintetteknek! Minket meg hagyj békén, mi sem tolakodunk a csevegő fórumodba, amit 90%-ban Te használsz. Ám használd nyugodtan, minket nem zavar, ezért ne szúrja már a szemedet hogy a kellő, fórumban panaszoljuk ezt,és kérünk segítséget. Egyébként szerintem kimondottan ilyen és hasonló célra lett ez a fórum megteremtve,és közel sem azért hogy nap mint nap, olvassuk itt a "bölcsességeidet" és az oktató jellegű kritikáidat. Megértésedet köszönjük.
FYI:
"Vanda" (20), előzőleg "Bella", előzőleg... nemtudomki.
...TÖRÖLVE... a telefonos érdeklődés pedig sablonos.
Kedves Szerkesztőség!
Tudom, hogy a fórumot jószándékból nyitották meg, de amióta létezik, azóta van cirkusz itt, s ezáltal Önöknek egyre több munkája. Addig volt jó, míg nem volt. Megint nem nő a népszerűségem, de nem baj. Én úgy látom, hogy bizonyos témákra itt egyáltalán nem volna szükség. A "csevegésben" semmi érdemleges, nem nagyon használják, a "lányok" témára sincs szükség, megtalálják egymást privátban, a Szerkesztőséget pedig el lehet érni a kapcsolatokban és e-mailben, tehát ez a téma nem csak felesleges, hanem kifejezetten a cirkuszolni vágyóknak van. Kár! Maradnának a városok, ahol lehetne beszámolókat írni és csevegni is akár.
Ha az enyém lenne, megszüntetném az egészet, úgy, ahogy van. Biztos értenek. Ez csak egy vélemény, de lehet, hogy nem csak az enyém. Vége lenne a kakikeverésnek és kevesebb dolga lenne a VL-nek. :)
Üdvözlettel
egy elégedett hirdető