Kedves Krisztina!
Sajnos nem Ön az egyetlen problémás Hirdető! Amint sorra kerül, ellenőrizzük és válaszolunk levelére.
VL
Kedves Krisztina!
Sajnos nem Ön az egyetlen problémás Hirdető! Amint sorra kerül, ellenőrizzük és válaszolunk levelére.
VL
Az Adrienn néven hirdetőnél voltam: egy elhidegült, hisztis, deformált lelkű nő. Az ember inkább fizet, hogy szabaduljon tőle.
Tibior!
Tévedsz, nem én kezdtem, Te szóltál be Karinak, Figaronak meg nekem. Tudod, ha engem valaki baszogat, nem szoktam annyiban hagyni. Nem fikáztunk senkit alaptalanul. Ezen kívül semmi bajom veled, részemről a téma lezárva. Használjuk a topicot rendeltetésszerüen!
Hello!
Én nem rég jártam Karolin (20)-nál. Nem fotogaranciás az igaz, de én nem bántam meg. Nagyon jó lakás, és a csaj is nagyon jó. Sajnos csak két ...TÖRÖLVE... Ezt leszámítva tuti a csaj!
Sziasztok!
Debrecenben Réka(26), vagy Evelin(19) milyen szolgáltató?
Tisztelt Szerkesztőség!
Több napi várakozás után, kaphatnék valami bíztató infót? Köszönöm.
Kedves Enikő28!
Köszönjük! Amint sorra kerül, ellenőrizzük, és mindenképpen visszajelzünk emailben.
VL
Szia! Nem csak ide. :)
Hi mindenki!
Emlekszik valaki a Viktoria nevu lanyra??
Jart nalla valaki?
Regebben(kb. 6 honap-1eve) hirdetett az oldalon.
Akkoriban nagyon nezett lany volt.( allitolag nincsennek extrai es a "biztonsag" nagy hive.)
Ratalaltam a hirdetesere megint egy masik oldalon. Es jo lenne tudni hogy nem kamu.
Elore is koszi a segitsegert!
Sziasztok! Volam Szendynél és Ilcsinél is. Nagyon tudom őket ajánlani,de főleg együtt szuperek. :) Jól összeszokottaknak tűnnek és...TÖRÖLVE...elég türhetőek.Tehát csak ajánlani tudom őket. Én még biztos visszamegyek. :)
Tisztelt Szerkesztőség!
Elküldtem a kért adatokat email-re, de még itt a kapcsolatokban is.
Várom válaszukat.
Kedves Vendégeim!
Nagyon sajánlom, hogy péntekig nem tudlak fogadni titeket betegségem miatt. Szeretném mindenkinek megkösszönni a jókivánságokat és az ajándékokat. Ígérem péntekre már a régi leszek s ismét feledhetetlen kikapcsolódást tudok nektek nyújtani. Mégegyszer köszönöm nektek: Lexi
Mandy(30) Tud valaki infoval szolgálni?Érdekes lehet egy pásztorórára?
Üdv bacardi.Hát igen ő egy csodálatos csaj volt.Miért nem keresed meg?Azt hiszem ő az kata néven a csonrádi csajok között Szegeden.
Még szerencse... :P
Bocsánatot kérek Nem tudtam,hogy nem lehet egyszerre Köszi a választ! :)
Tisztelt Evyke!
Az a gond, hogy Ön vagy egy fényképes vagy egy apróhirdetés feladására jogosult jelenleg, Ön viszont mindkettővel egyszerre próbálkozik.
VL
Én már voltam:-))
Karika! Nem én kezdtem Tavaris mondta azt,hogy én egy nyálas vagyok! Szerintem ha megismerne,hogy kivagyok nem irt volna ilyeneket!! Szerintem ebböl csak baj lenne ebben igazad van! aMÚGY MEG VOLTAM FENT egy két lánynál és teljesen mások mint a képen.Azt nem értem az ajtónál nem lehet észrevenni a dolgokat? Nem minden lányt kell egy kalap alá venni!Ebböl kezdödött az egész amúgy!