Én az első találkozás után ajánlottam mindenkinek...a második után már nem, mert nálam is emelkedett közben az ár, mondtam is neki, hogy megkaja, mert nem érdekel, de elvesztett egy vendéget. Ennyi, többet nem megyek hozzá.
Én az első találkozás után ajánlottam mindenkinek...a második után már nem, mert nálam is emelkedett közben az ár, mondtam is neki, hogy megkaja, mert nem érdekel, de elvesztett egy vendéget. Ennyi, többet nem megyek hozzá.
Dettó ugyanígy jártam vele......
Köszi
staffi · Őstag · Jol választottál, parádés a csaj 😉🙂
Sasha:
Szeretem a kissé bohókás, kissé művészies, kissé elvarázsolt lányokat. Ha, megfelelő partner vagy, bensőséges atmoszférát tudnak teremteni. A nagyon jó erotikus tartalmon túl kialakult egy haverkodós, bratyizós, mosolygós hangulat. Nagyon jól éreztem magam, amit vállal magas fokon teljesíti.
Először voltam, de nem utoljára.
Sziasztok!
A Nagykanizsán hirdető Natasáról (22 éves) szeretnék írni, aki igazából Letenyén fogad.
Ki akarta fizetettni velem a következő vendég idejét, mert hogy az nem jött el. (?) Miután kiakartam rakni, fenyegetőzni kezdett, és rám hívta a fél családját.
Azóta különböző számokról hívogatnak.
Erősen nem ajánlott kategória!!
Rebeca...masszírozós
Ki van írva, hogy kedden 7től20ig
Ha jól tudom ma kedd van. 9 körül hívom,majd kiosztott, *** hirdető kérésére moderálva ***
Üdv!
Tudja valaki mi történt Dorinával?
Sokáig inaktiv volt, aztan meg eltünt.
Felkeresném, mert brutális látvány.
Köszi.
Szia!
Kibe/mibe futottál bele....?? Megosztod velünk, vagy szóra sem érdemes?
Üdv:
spray
Az, aki a saját nyitvatartási idejével sincs tisztába, flegmán kioszt, az vajon milyen lehet a vendégekkel?
Johnnybegood · Újonc · Sziasztok ! Mangó ( 45 ) ismeri valaki ? Egy jó és kedves masszőrt keresek . Köszi a választ ! (ha lesz :) )
Országos és Pesti viszonylatban volt/van 3 nagyon aktív és halálosan hiteles fórumozó kolléga, már az őskorszaktól kezdve olvasom őket! Remélem látom, olvasom még őket: Pedro, Wolf, Alfa-Centauri! Túlzás nélkül mondom, sok száz óra csöcsrefutástól mentettek már meg, de szerintem nem vagyok egyedül. A zsére ki sem térek, amit nem buktam el általuk! Nagyon sokáig a legtöbb kamus csaj őket mindig Offoltatta a legtöbb oldalról. Amikor egy egyébként top nő rengeteg beszámolói között nem volt egyik kolléga sem, akkor abból tudtam, hogy kampózik a hirdető, mert ők tuti, hogy rárepültek és azt le is írták. Amióta megy a vándorlás a nőknél, azóta ez mindenki számára hasznos kell legyen. Érdemes azon hirdetőket- akik Pesten is közön-kézen forognak- Pesti oldalakon is leinfózni, ha még itt helyben vagy országosan ez nem történt meg. 3-5 perc és adott esetben nem vakon repülsz rá egy 35-45 csoki buktájával.
Kedves IVETT.
2019 február utolsó napján voltam nálad.
( ami részemről egy kellemes együttlét volt, kölcsönös szimpátiával karöltve )
Aztán jött a koronavírus első hulláma .
Akkoriban jelezted a hírdetésedben, hogy csak a korábban nálad járt emberek jöhetnek hozzád.
Én kettő alkalommal jeleztem feléd, hogy jártam nálad.
( a második alkalomnál leírtam a 2019 évben használt telefonszámomat. )
Tovabbá közöltem veled a valódi nevemet.
Amit a találkozásunk előtt megadtam.
Nem zaklattalak sohasem, és szinte mindig nyitvatartási időben kerestelek.
Én most is mennék hozzád, mert tényleg barátnő feelinges a hozzáállásod .
És a testi adottságait kiválóak.
De viszont muszáj volt leírnom a problémát, mert évek óta próbáltak elérni.
És talán észreveszed a saját magad által támasztott követelményekkel szembeni hibáidat.
hirdetés már nem elérhető, pedig kíváncsi lettem volna, hogy lehet valaki állandóan terhes :D
Vettem köszönöm.....akkor mint őrdőg S tömjént.....
Tupac · Újonc · Felteszem a költői kérdést..: Ivett 26 minek hirdet, ha csak visszajáró vendégeket fogad? Azoknak tutti ott lapul a telójukban a száma...
Az engem is érdekelne.
Hello! Szex? Hívj!
Na erre oda kell figyelni! xD Nem terhes a hölgy,hanem hasra hízott.Gondolom nem elefánt,hogy 2 évig hordja.Januárban írod,hogy kismama és még mindig az, normál 3-4 hónaposnak megfelelő hassal.Kamu az egész,pont mint az életkora.Érdekes, hogy ezek közül egy se öregszik :D
Kár érte, jó ügynök volt…