Nagyon nem ajanlott ... Lehuzos es sokkal nagyobb mint e kepeken... Amit kiir szolgaltatast a negyedet nem telejesiti pedig az sem sok es mindent extraba vesz...majd elkuld a francba.... Ha meg nemtetszik majd hivja a verolegenyt
Nagyon nem ajanlott ... Lehuzos es sokkal nagyobb mint e kepeken... Amit kiir szolgaltatast a negyedet nem telejesiti pedig az sem sok es mindent extraba vesz...majd elkuld a francba.... Ha meg nemtetszik majd hivja a verolegenyt
Nagyon nem ajanlott kategoria :( hat gondolom 4-5ev...nem veletlenul ennyire kiegett akkor....
Alexan · Újonc · Jelenleg Armani 36 lehet a befutó.
Nagyon szépen köszönöm. Brockhauser akkor várlak szeretettel. Csók Any
Üdv
Hévízen Elizabett-ről van valakinek tapasztalata?
Bocsánat Anita, aki most már Indra...
Sziasztok
Anitánál járt valaki? (masszázslány) MI a tapasztalat?
devil82 · Újonc · Sziasztok valakinek infója vane Bianka 22 legutóbb Nyíregyházán hirdetet de kb egy hónapja volt itt Debrecenbe valakinek infó jöhet privátban is előre is köszönöm
Popsibaszó · Újonc · Persze,hogy van.De ha elmondjuk, leírjuk,akkor tiltanak mimket!
Dolgozik, csak nem itt kell keresni.
Aktuálisan változtatható pár naponta, hetente. Egy konkrét kiválasztás esetén ezt az adott hirdető tudja neked megmondani! Érdemesebb egyéb tulajdonságok alapján hirdetőt választani! Feltéve ha komolyan érdekel a látogatás, akkor bizonyára vannak egyéb szempontjaid is a hirdetővel kapcsolatban!?
Amikor nincs aktív hirdetése, akkor nem elérhető! Biztos, hogy lesz, nem hagyta abba. Mindenki privát szféráját érdemes tiszteletben tartani.
Sziasztok. Alíz 36 ról érdeklődnék,járt e már nála valaki. Egy két fotó nagyon ismerős nekem. Olyan mintha más néven ő már hirdetett volna valamikor!
Ezt ên is alá tud tudom támasztani. Ryta egy jó szolgáltató! Aki ilyen kategóriában keres,annak tökéletes választás! Igényes, megbízható hölgy! Szép napot!
Alexan · Újonc · Szia Szasza70!
Ryta egy csinos,kedves telt formákkal megáldott hölgy.Egyszer látogattam meg.Megkaptam amiért mentem.Elégedetten távoztam
Ismét várom régi és új vendégeim.Puszy!
Any41. Kötelező Milf! Temperamentumos, igényes szexcentrikus, olaszos szőke típus, érzéki és ismeri a férfi izgatás test/lelki részleteit. Ahogy az érzéki nőknél minden esetben, érdemes finoman ráhangolódni kezdésként. Méltatlanul kevés szó esik itt róla, pedig a szex mellett teljesen korrekt a vendéglátás összes kiegészítő eleme is. Igazi egyéniség az Any, nem simul bele semmilyen szürke masszába. Nagyon régen nem voltam nála, de tudom, hogy semmit nem változott.
Alexan · Újonc · Fórumban van keresési lehetőség.Beírod a nevüket a szövegkeresőbe és lelsz párat Anikóról meg szerintem Anyrol is.Személy szerint Anikó nekem jobban bejött.
Mikor és hol 😏?
Sziasztok!
Nagyon érdekelne pár részletes vélemény Anikó(35) és Any(41) hirdetőkről. Akár itt, akár privátban.
Ha valakinek van infója, ne tartsa magában! :D
Előre is köszönöm!