Nem az egészével hasonlítottam össze, ott is szakosodnak. :)
Azok is olvassák, csak nem biztos, hogy értik, de majd folytatom.
Nem az egészével hasonlítottam össze, ott is szakosodnak. :)
Azok is olvassák, csak nem biztos, hogy értik, de majd folytatom.
Kedves Laura!
Ha Ön is ezt szeretné, hogy itt, mindenki előtt, akkor tessék...
Az Ön regisztrációjában eddig 4 telefonszámot használt, ezek a száma pedig eddig 6 regisztrációban szerepelt. Ezek további telefonszámokkal és regisztrációkkal állnak összefüggésben.
Önnel azért nem egyeztetünk már, mert a csoporttal, akikhez az adatok alapján tartozik, tartozott, már lezárult az egyeztetés 2010.06.07. napján este lezárult. Az egyeztetés során nem tartottak igényt többek között az Ön által használt regisztrációra és telefonszámra, tiltó listára küldték.
Mint azt már Önnek is megírtuk, ha ezzel nem ért egyet, akkor nem velünk, hanem a szóban forgó hölggyel kell ezt megvitatnia.
VL
Köszönöm.
Szia Tibior!
Az megsem fordult a fejedben hogy esetleg ketten dolgoznak?Letti esetleg éppen házon kivül volt és a kolleganöje nyitott ajtót(Barbara19)Vagy hogy esetleg Letti tisztában van azzal hogy más hirdet az Ö képeivel?Mert esetleg Ö hirdet más lányt a saját képeivel.
A Thai lány, Jázmin nagyon jó, szerintem ajánlott. Igaz, ritkán van Fehérváron
Igen van még rajtad kivül 33 aki közé én is bele tartozok és a kedves szerkesztőség nekem még itt se válaszol ugy hogy te előnybe érezheted magad.Amugy meg valamit nagyon elkúrt a szerkesztőség mert egy lányon követelik a 33 lány reg.kódját meg stb!
Sziasztok én voltam Lettinél régebben is és mostanában is,de nem ö nyitott ajtót! A képek valóban lettikéjé, de nem ö dolgozik! Nemtudom miért használja fel valaki más képeit!!!Letti mit szól ehhez!
Kedves Makik! :)
Segíteni szeretnék egy picit a válogatásban, bár lehet, hogy pont azok nem olvassák, akiknek szánom.
Már egyre több valódi masszőr hirdet ezen az oldalon, köztük én is. A férfiak viszont össze vannak zavarodva, nem tudják a különbségeket. Az ok világos! :)
A frissítőmasszázs egy 20 órás tanfolyamon elsajátítható, legálisan lehet dolgozni az oklevéllel, de nem OKJ-s!
Fogásai: simítás, dörzsölés, vibráció, tehát egy lágyabb masszázs, ettől még, ha valaki jól csinálja, jótékony hatású, bár az izmokat nem dolgozza meg, csomókat, letapadásokat stb. nem szünteti meg, egy általános jó közérzetet biztosít.
A svéd masszázst viszont gyógymasszázs, sportmasszázs, fürdősmasszázs tanfolyamokon oktatják, OKJ-s és legalább érettségihez kötött, időtartama 10-12 hónap, tehát felér egy természetgyógyász tanfolyammal.
Fogásai: simítás, dörzsölés, gyúrás, (ütögetés, nem muszáj), vibráció. Tehát keményebb, de nem fájdalmas és az izmokat is megdolgozza. Ez gyógymasszázs kategória! (Már a fotókról felismerhetők az OKJ-s masszőrök, a szövegből meg pláne.)
A thai masszázsnak köze nincs a szexhez!!! Több tiszteletet nekik, hasonlít a csontkovácsoláshoz, az egész testet megmozgatják, az izületeket is. Bő bugyogó, felső van a kedves vendégen, padlon, matracon végzik.
Az erotikus masszázs más kategória, egészségetekre! Bármelyiket választod, fincsi. :)
A tantra egy indiai erotikus masszázs, olajjal, kézzel műveljük és bár köze nincs a szexhez, az orgazmushoz se, mégis általában egy óriási oroszlánüvöltés, vagy csendes, de nagy BUMM a vége.
Talán segítettem és végre értitek a különbségeket.
A szex meg egyszerűen csak jó!!! (Feltéve, hogy a megfelelő partner megvan hozzá.)
Helló!
Én még Ilcsi21-et is ide sorolnám,mivel ö sem kamu fotos,és érti a dolgát:)
Talán hívd fel, és elmonda amit tudni akarsz.
Hello.
Ritáról tudna valaki infóval szolgálni?hol?milyen?stb..?
köszi
Kedves Kittike!
Egy másik email címen már megvolt az egyeztetés Önökkel. Ha ezzel gond van, kérjük a barátnőjével tisztázza, aki az egyeztetést intézte.
Mellesleg 4 emailt küldtünk Önnek ez ügyben, és Ön egyre sem válaszolt...
VL
A nevek előtt ennek az oldalnak a linkje van, csak kimoderálták! :-)
Sziasztok!
Szombat délután Pécsen leszek és szeretnék egy kellemes órát eltölteni egy lánnyal.
Az oldalon találtam három olyan hölgyet, akikkel szívesen együtt lennék a profiljuk alapján.
Ők azok:
Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed. Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed. Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Ha valakinek van tapasztalata a fenti lányokkal kapcsolatban, az írja meg!
A gyors reagálásokat előre is köszönöm!
Silver
Erről az Annáról valaki valamit?
A fénykép más lánynál is szerepel :( (itt az oldalon!)
De volt Fehérváron is..
Feltöltöttem a fotógaranciához a képet. Remélem ezzel tisztáztam magam. A többit elküldtem email-be
|
Kedves Krisztina!
Szeretné, ha ugyanazt a vitát lefolytatnánk itt is, amit emailben?
Már sikerült saját magának bebizonyítani, hogy nem igaz, amit állít... senkinek a "segítsége" nem kellett hozzá...
Melyik az az egy regisztráció, ami Önhöz tartozik? Amiről eredetileg feladta ezt a Cintia néven futó hirdetést, vagy amelyikre áthelyezte? Illetve melyik hirdető Ön, aki az első vagy aki a sokadik változat képein szerepel?! Melyik az az egy telefonszám a sok közül, ami az Ön egyetlen száma?!
Kérjük, ne a fórumot használja erre a célra, hacsak nem az a feltett szándéka, hogy itt is leírjunk minden Önhöz kapcsolódó információt azért, hogy ne tudjon rágalmazni minket.
VL