T. Matyi!
Egyrészt már többen kérdezték, de úgy látszik nincs tapasztalat. Pedig engem is érdekelne. És Barbara(19) is.
Másrészt az, hogy a neved mellett ott a "Hirdető" és a szövegedben ott az enyhén feminim "köszike", azt sejteti, hogy talán pont te vagy Katica.
Többieknek:
Újra hirdet Letti(22). Már írtam, nem rossz.
És itt van Barbika(19) is. Lehet, hogy tévedek - és ha így van akkor előre is elnézést kérek tőle - de nekem úgy rémlik, hogy ez egy bds rbnc, a legócskább fajtából. Eddig egyszer fosztottak ki, de nagyon durván. Amikor kértem, adja vissza, behívott egy szúnyogcsődört azzal, hogy ő a barátja. Mondtam, ez múbalhé, menjen a pcsba. Erre bejöttek még ketten baseball ütővel. Jó lecke volt. Mindannyiuk arca bevésődött az agyamba. A mcskos krva dolgozott a Toldi u. környékén, meg a Széchenyi utcán is. Azelőtt pedig a Debreceni-Kígyó u. sarkán, az utcán. A rhdék testőrök meg a Szilfa-csemegénél lebzseltek.
Azóta, ha lányhoz megyek, mindig csak annyit veszek magamhoz és viszek fel, amennyit előre megbeszélünk.
Közben a neten vásároltam 28EFt-ért egy kisméretű, remek gázpszitolyt, amit ilyenkor zsebbe teszek és megfogadtam, ha még egyszer beléjük futok mindnek küldök egyet a pupillába! Dgljetek meg, rhdékok!
Ez valószínűleg törvénybe ütköző önbíráskodás lenne, ezért visszavonom az egészet, semmi nem így történt, természetesen nem teszek ilyet, az egész csak a képzelet szüleménye, bla-bla.