Szia!
A telefonszámomat megtalálod a hirdetésemben, ha kérdéseid vannak.
E-mailben semmi, kedves Dani!
Üdvözlettel
Andrea Masszőr
Szia!
A telefonszámomat megtalálod a hirdetésemben, ha kérdéseid vannak.
E-mailben semmi, kedves Dani!
Üdvözlettel
Andrea Masszőr
Katónéni Drága!
Kérhetnék egy e-mail címet, kérdéseim lennének.
dani3434@citromail.hu
Köszönöm előre is!
SZERINTEM OLVASS VISSZA, VAGY KERESS RÁ A NEVÉRE ITT A FÓRUMBAN !!!!
HA MÁR ÍRTAK TÖBBEN IS A KISZEMELTRŐL, SZERINTEM ISMÉTELTEN NEM FOGNAK ÍRNI, TEHÁT AZ OLVASÁST AJÁNLOM !!!!
Akkor Szendy-ről és Kitty-ről valami info?
Drága Dina
A telcsi számod add meg nekem legyél szives
koszi
tiress@citromail.hu
Alexandra kamú !!!!!!! Ha rosszat akarsz magadnak akkor menj nyugodtan !
Szia!
Egy a biztos, elmégy hozzá, és személyesen megnézed!
Tisztelt szerkesztőség!
A fotók rólam készültek és nem voltak még fent.
Amikor elsőnek regisztráltam,más volt az e.mail címem,azt cseréltem le.
Elkészítettem a hirdetést.Előfizetéssel
Feltöltöttem a fotókat.
Elutasítottak.
E-mailt változtattam,hogy csak erre a célra legyen egy külön email címem.S megint elutasítottak.
Kérem írják meg,pontosan,mit tegyek,hogy hirdetésem elfogadható legyen.
Tegyek fel új képeket képgaranciával? Ez lenne a megoldás?
Köszönöm előre is válaszukat.
Tisztelettel: Amina
Hali!
Valaki nagyon szórakozik Debrecenben! Hétvége van? Egyiket se fogják moderálni, mert nincs miért!!! XD
Játszadozunk?
hali
Most ittvan ez az Alexandra (34).
Tudna valaki valami konkrétumot mondani, a képei igaziak meg ilyeneket mert itt nem látok semmi egyértelműet.
hali
A debreceni Szendy-ről(35) és Kitty-kől(35) nem tudtok valamit?
Gondolom, ezte jössz fel csak. Jön a menyjelöltem, úgyhogy hébe-hóba beenged fiam, de nem tudom, mikor. Na ők extráznak, de kultúráltan XD és egész éjjel szinte. Mindegy, ha kerüljük egymást, holnap elolvaslak. Megint egy titkos hívás! Addig, míg bele nem ordít a metál!!! Azt elmegy a kedve.
Gróf segíts!!! Nem bírom!!! Írjál nekem légyszi hirdetési szöveget, amit az értelmiségi analfabéta is megért, mert üresen hagyom, csak a német marad. Ők értik azt a két sort, kellemesen hívnak, udvariasan és okosan kérdeznek. Úgy látszik, elfelejtettem magyarul. Ott van, hogy rejtett számost nem veszek fel, tolja vmi állat többször egymás után. Másik: "Milyen extráid vannak?"
Vannak türelmes napjaim, a mai nem az. Te, ha az állítólagos értelmiségi nem vágja, akkor mit várjak a tanyasi Józsi bácsitól, aki nem is hallott még a masszázsról?! Szerintem direkt hergelnek, bár ez a következő normális érdeklődőig sikerül, vagy max 5 perc. Sok értetlent, szívatóst hallottam már. Kérdezi "értelmiségi", hogy mit keresek ezen az oldalon, ha nincs szex?!!! (Nem az első ilyen, szinte rendszeres. Szálka vagyok valakiknek a szemében nagyon, de már csak azért is maradok!)
Lehet, hogy vele nincs szex, attól még mással lehet, de honnan tudjam, bejövünk-e egymásnak? EXTRA!!! Minek néznek ezek engem? A Pl-en meg profi masszőrt keresnek Veszprémben, de megállás nélkül. NINCS EXTRA! Masszázs van vazze!
Bocs, hogy ide is írok, de ezeket én se értem! Amiket meg kéne legalább részben, az marad. :)
Szerintem valaki szórakouik, de nem fogják törölni őket.
Dézi mikor jön vissza már ZEGRE ?
Nem tud valaki róla valamit miért ment el??
Draga Dina
kerlek add meg a telefon szamod
koszi
tiress@citromail.hu
fontos
Hogy mi van itt most, miden moderálásra szorult?
Hello!
Berakod őket egy szépségszalonba, kozmetika, fodrászat, szauna, masszázs, műköröm (, látod?az tart a legtovább:))
Tele vagyok ötletekkel. A többiben meg igazad van. Na, műkörmöshöz biztos nem kellesz, arra kéne radumálni a hölgyeket!
Mondd, hogy addig elmész városnézésre!
Ginger hová tünt? Ő volt az egyik legjobb csaj!!! Szép szilikonos cicikkel!!!