|
|
Kedves Krisztina!
Szeretné, ha ugyanazt a vitát lefolytatnánk itt is, amit emailben?
Már sikerült saját magának bebizonyítani, hogy nem igaz, amit állít... senkinek a "segítsége" nem kellett hozzá...
Melyik az az egy regisztráció, ami Önhöz tartozik? Amiről eredetileg feladta ezt a Cintia néven futó hirdetést, vagy amelyikre áthelyezte? Illetve melyik hirdető Ön, aki az első vagy aki a sokadik változat képein szerepel?! Melyik az az egy telefonszám a sok közül, ami az Ön egyetlen száma?!
Kérjük, ne a fórumot használja erre a célra, hacsak nem az a feltett szándéka, hogy itt is leírjunk minden Önhöz kapcsolódó információt azért, hogy ne tudjon rágalmazni minket.
VL
Szia! Köszi. Hívtam Timit, de sajna már nem tud fogadni, mert másik városban folytatja áldásos tevékenységét :( Éva milyen?
Kutass egy kicsit a régebbi győri fórumokban....
Nem, én nem tetszem, de maradok!!! :)
Valós képeim vannak,ezért szeretném a fotógaranciát kérni.Kérem hogy további regisztrációkhoz ne kössenek engem személy szerint. Csak ezért az egyért tudom vállalni a felelősséget. A képgaranciás képet még ma feltöltöm,és bármilyen egyébb jellegű gonddal email-ben tájékoztassanak. Tehát mégegyszer szeretném közölni, hogy hozzám ez a regisztrációs email, illetve teelfonszám tartozik, és semmilyen más regisztrációval,telefonszámmal,képekkel, kapcsolatba nem szándékozom állni.Köszönöm
Kedves Krisztina!
Igen, a tisztázás egyik legjobb módja, ha képgaranciát szerez. Azonban felhívjuk figyelmét, hogy lassan az összes Önhöz köthető regisztráció és telefonszám megkapta már a kétes jelölőt, még akkor is, ha új regisztrációkkal próbálkozik. Talán célszerűbb lenne valós képekkel hirdetni minden esetben.
VL
Köszönöm a számcserémmel kapcsolatos gyors intézkedését a szerkesztőségnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Réka72
Nagyon aggodtam az itt olvasottak után,mert engem is tiltottak egy számcsere miatt.De miután bejelentettem ,hogy valoban az enyém,pár óra alatt visszakerültem az oldalra.
Én csak köszönetet tudok mondani a szerkesztőségnek!!!!!!
Réka72
Mi ebből a tanulság?
Ne kérj natúr franciát se, semmit. Mindent csak gumival.
Az egészséget pedíg így kell helyesen írni.
Tisztelt Szerkesztőség! Ha használom a gépgarancia lehetőséget,akkor eltünik a kétes hirdetés az oldalamról? Mert akkor inkább azzal tisztáznám a helyzetet.
Tisztelt Szerkesztők! Örülök az oldalnak, egy ideje már használom, gondoltam itt az ideje nekem is hozzászólni építő jelleggel :) A hozzászólásokból ítélve a telefonszámokat figyelitek valamilyen szinten, én azonban elsődlegesen emailen szoktam felvenni a kapcsolatot. Sajnos azt tapasztalom, hogy akinél van is kint emailcím, ritkán használható, mert visszapattanak a levelek, tisztelet a kivételnek. Nem tudom ezt ellenőtzitek-e, ha nem, akkor jó lenne. Köszi.i
KEDVES HIRDETŐINK!
SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!
BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
VL
KEDVES HIRDETŐINK!
SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!
BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
VL
KEDVES HIRDETŐINK!
VL
KEDVES HIRDETŐINK!
VL
KEDVES HIRDETŐINK!
VL
KEDVES HIRDETŐINK!
VL
KEDVES HIRDETŐINK!
VL
KEDVES HIRDETŐINK!
VL