Nekem Édes!!IRj emailt!!pussz
Nekem Édes!!IRj emailt!!pussz
Sziasztok Skacok !
Jó lenne, ha segítenétek, OLYAN HÖLGYET KERESEK, AKINEK SZÉP NAGY, NAGYAJKA ÉS KISAJKA VAN !!!!!!(olyan szájba való, jó nagy)
MÁR TÖBBSZÖR ÉRDEKLŐDTEM, DE SAJNA SENKI SE ÍRT SEMMIT, SZÓVAL LÉGYSZI ÍRJATOK, HA VAN ILYEN LÁNY !!!!!
... és a vélemény is érdekelne, ha van valakinek tapasztalat a helyről, vagy a lányokról
Van 3 lány, akinek a fotóin látszik ugyanaz a munkahely. Valami strip-bár lehet. Tudja valaki hol van?
(Rubi20, Emília21, Veronika26)
Sziasztok!
Voltam Whiteladynél, jól éreztem magam nála. Nem a huszonéves kategória, éppen ezért jobban ráérez hogy mi esik jól egy férfinak. Türelmes, korrekt. Szerintem csinos, nagy cicik, jó fenék, bár én a csajosabb lányokat szeretem, ennek ellenére az összkép izgalmas.
Ajánlott kategória!
Jaj, elfelejtettem! Képzeld, megyek Iván koncertre ma este :) Kis kikapcsolódás meg parti.
Bent lesz, még csak naplót vezetek. :D
Ezt a szösszenetet is beírhatod a készülő könyvedbe!!
Szia, na végre! Igazad van, de nem mindenre kell venni gyógyszert, én vettem, eszegetem és türelmesen várok. Még a végén újra futni fogok, az idén kimaradt. Van még egy rozmaring krém, jó mentolos szagú, viszont azonnali fájdalomcsillapítás, ez bevált, csak este merem bemasszírozni, mert egész nap illatoznék és elmenekülnének a vendégek.
Mit szólsz az érdeklődőmhöz, akit írtam? Semmi reakció! Engem a röhögés kapott el, miután el se köszöntem tőle. Fiam is röhögött. Sokszor úgy telefonálok, hogy itt fojtogatja a nevetés közben én meg legyek komoly.
Amúgy meg sose öregszünk meg, de tényleg egyszerűen így hívják :) Neked van igazad!
Puszi Bélapapám!
Egyszerűen nevezhetjük öregedésnek!!!
Szia!
Ha mindenre vennék gyógyszert, akkor otthoni patikát kellene nyitni.
Köszönöm Motoros, nem volt nehéz meggyőznöd.
Tudod, itt bármit lehet ígérni :) Amúgy persze, hogy nem hívott fel és ezt én tudta, mert nem idevalósi. Honnan is jött? :)
Nem vitatkozom, de most nincs igazad. Az idő múlásával kopunk kedvesem, akármit akarsz belemagyarázni. Elhasználódunk, mint egy járgány, porszívó, vagy bármi. Használjuk magunkat évtizedeken át, néha túlterhelődünk és jönnek a gondok. (a szla meg a gondnok :))
Jó reggelt!
Elárulom, hogy a többségnek szerencsére masszázst. Ne hidd, hogy nem érzik a különbséget hirdetés és hirdetés között.
Már írtam, hogy nem mindenkihez szólok, csak akik megértették. Elég szép számmal vannak már visszajáró kedves ismerősök, nem azért villogok, mintha nem volna elég és mindig újakra vadásznék, hanem, mert így látják, hogy vagyok. Természetesen az intelligens új pácienseknek ugyanúgy örülök, vissza fognak jönni ők is, amikor tehetik. Egy-két hülye meg nem zavar. Tegnap is inkább röhögtem, mint ideges lettem volna. Ilyenkor hamar véget ér a beszélgetés, nem neki és a hozzá hasonlóknak hirdetek.
Lesz masszázskultúra, mégha Te nem is hiszel benne. Már sokat tettem érte és teszek továbbra is. :)
Kedves Szerkesztőség!
Megmondanák, hogy melyik oldalra kell Önöknek írnom, ahol esetleg válaszolnak is? Úgyanis egyik megkeresésemre sem reagáltak és 2 hete nem aktiválják a hirdetésemet sem.
Leonidasz: Elolvastam a korábbi hozzászólásodat,a héten meglátogatom,nagyon tetszik a képek alapján.Köszönöm! üdv.micimackó
Sziasztok!
NITÁRÓL VALAKI VALAMIT LEGYEN SZÍVES?NAGYON SZERETNÉM MEGLÁTOGATNI....DE INKÁBB TUTIRA MENNÉK!!!
köszike
ui:bocs,de jó lenne mihamarabb....:):):)
Lányok vigyázzatok.. van egy kedves ember aki az autoban felejti a pénztárcáját... megnyerő külső, intelligensnek tünö..pasi, nálam egy éjszakát töltött,kiment a pénztárcáért, azóta nem láttam
Ha kíváncsi vagy, tudod, mit kell tenned!
Chuck-kal rendesen szeretitek egymást. Vagy ez is csak játék? De tetszik! :D