Talán hívd fel, és elmonda amit tudni akarsz.
Talán hívd fel, és elmonda amit tudni akarsz.
Hello.
Ritáról tudna valaki infóval szolgálni?hol?milyen?stb..?
köszi
Kedves Kittike!
Egy másik email címen már megvolt az egyeztetés Önökkel. Ha ezzel gond van, kérjük a barátnőjével tisztázza, aki az egyeztetést intézte.
Mellesleg 4 emailt küldtünk Önnek ez ügyben, és Ön egyre sem válaszolt...
VL
A nevek előtt ennek az oldalnak a linkje van, csak kimoderálták! :-)
Sziasztok!
Szombat délután Pécsen leszek és szeretnék egy kellemes órát eltölteni egy lánnyal.
Az oldalon találtam három olyan hölgyet, akikkel szívesen együtt lennék a profiljuk alapján.
Ők azok:
Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed. Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed. Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Ha valakinek van tapasztalata a fenti lányokkal kapcsolatban, az írja meg!
A gyors reagálásokat előre is köszönöm!
Silver
Erről az Annáról valaki valamit?
A fénykép más lánynál is szerepel :( (itt az oldalon!)
De volt Fehérváron is..
Feltöltöttem a fotógaranciához a képet. Remélem ezzel tisztáztam magam. A többit elküldtem email-be
|
Kedves Krisztina!
Szeretné, ha ugyanazt a vitát lefolytatnánk itt is, amit emailben?
Már sikerült saját magának bebizonyítani, hogy nem igaz, amit állít... senkinek a "segítsége" nem kellett hozzá...
Melyik az az egy regisztráció, ami Önhöz tartozik? Amiről eredetileg feladta ezt a Cintia néven futó hirdetést, vagy amelyikre áthelyezte? Illetve melyik hirdető Ön, aki az első vagy aki a sokadik változat képein szerepel?! Melyik az az egy telefonszám a sok közül, ami az Ön egyetlen száma?!
Kérjük, ne a fórumot használja erre a célra, hacsak nem az a feltett szándéka, hogy itt is leírjunk minden Önhöz kapcsolódó információt azért, hogy ne tudjon rágalmazni minket.
VL
Szia! Köszi. Hívtam Timit, de sajna már nem tud fogadni, mert másik városban folytatja áldásos tevékenységét :( Éva milyen?
Kutass egy kicsit a régebbi győri fórumokban....
Nem, én nem tetszem, de maradok!!! :)
Valós képeim vannak,ezért szeretném a fotógaranciát kérni.Kérem hogy további regisztrációkhoz ne kössenek engem személy szerint. Csak ezért az egyért tudom vállalni a felelősséget. A képgaranciás képet még ma feltöltöm,és bármilyen egyébb jellegű gonddal email-ben tájékoztassanak. Tehát mégegyszer szeretném közölni, hogy hozzám ez a regisztrációs email, illetve teelfonszám tartozik, és semmilyen más regisztrációval,telefonszámmal,képekkel, kapcsolatba nem szándékozom állni.Köszönöm
Kedves Krisztina!
Igen, a tisztázás egyik legjobb módja, ha képgaranciát szerez. Azonban felhívjuk figyelmét, hogy lassan az összes Önhöz köthető regisztráció és telefonszám megkapta már a kétes jelölőt, még akkor is, ha új regisztrációkkal próbálkozik. Talán célszerűbb lenne valós képekkel hirdetni minden esetben.
VL
Köszönöm a számcserémmel kapcsolatos gyors intézkedését a szerkesztőségnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Réka72
Nagyon aggodtam az itt olvasottak után,mert engem is tiltottak egy számcsere miatt.De miután bejelentettem ,hogy valoban az enyém,pár óra alatt visszakerültem az oldalra.
Én csak köszönetet tudok mondani a szerkesztőségnek!!!!!!
Réka72
Mi ebből a tanulság?
Ne kérj natúr franciát se, semmit. Mindent csak gumival.
Az egészséget pedíg így kell helyesen írni.
Tisztelt Szerkesztőség! Ha használom a gépgarancia lehetőséget,akkor eltünik a kétes hirdetés az oldalamról? Mert akkor inkább azzal tisztáznám a helyzetet.