Kedves tomia!
A kérdésedre telefonon nagyon szívesen válaszolok, ne a véleményekben tedd fel!
Köszi.
Andrea
Kedves tomia!
A kérdésedre telefonon nagyon szívesen válaszolok, ne a véleményekben tedd fel!
Köszi.
Andrea
Udvozlom a hazai palya jatekosait! Uraim! Oszinte ajanlatokat varok a szakertoi bizottsagtol augusztusi hazalatogatasomra. Ket lannyal szeretnek egy pasztor orat tolteni kellemesen,biztonsagosan.Elore is koszonom segitseguket! the fiedler
Szia! Ma már nem jössz fel? Szabad vagyok és a gép előtt, míg meg nem unom. Képzeld, filmet nézek és "tanulok" :)
Köszönöm a választ. Várok,türelmesen.
Kedves uros!
Köszönjük szépen javaslatait, átadtuk a fejlesztőknek.
VL
szowal katicabogarkat is ezekszerint bolcsebb dolog kerulni?
Kedves Maya!
A szerkesztőség minden tagja ül az irodában és dolgozik. Többek között üzemelteti az oldalt, újításokat fejleszt, adminisztrál, rendőrségi megkeresésekre reagál, hirdetési anyagokat ellenőriz, fórumot moderál, és rengeteg "érdekes" hangvételű emailt válaszol meg... más szóval itt van, dolgozik, és próbálja kulturált mederben tartani a VL oldalát.
VL
Kedves Katónéni!
Az ehhez hasonló reakciók és a kulturált hirdetők és látogatók visszajelzéseiből tudjuk, érdemes még mindig a lehető legnagyobb türelemmel kezelnünk az ügyeket.
Tudjuk, bármennyire is igyekszünk, a problémák miatt azok és kerülhetnek kellemetlen helyzetekbe, akik egyáltalán nem érdemlik meg - igyekszünk, de hát nekünk is csak 24 óra egy nap...
Szerencsére már fogynak a prolémák - bár sajnos sosem fognak eltűnni. Lassan a nagyobb falatokat is legyűrjük, mert szerencsére sokan vannak, akik belátták már, hogy megéri együttműködni.
"Terméstesen" még mindig vannak olyanok, akik sztikozódásokkal töltik meg a postafiókjainkat, de egy kérdésünkre sem válaszolnak... Mindig is lesznek ilyenek, de hát egyszer majd csak rájönnek, ennek nincs értelme. Mint ahogy annak se sok, hogy mást sem tesznek, mint miket hibáztatnak... Vannak emberek, akik sosem fogják beismerni, ha hibáznak, akik mindig mást okolnak a gondjaikért, akik hazugsággal próbálnak elérni valamit... Itt is vannak ilyenek szép számmal.
Köszönjük mindenki türelmét, segítségét és az együttműködést!
VL
Szia Tavaris.
Köszi a figyelmeztetést, de elég nehéz kép alapján őket beazonosítani pl: a múltkor hirdetett egy olyan hölgy Dönisz(20) akire azt hitem, hogy nem cigány, de tévedtem.Aki érdekel az Heni Baba(19) pls valami infót tud róla valaki megköszönném.
Sziasztok én már nem vagyok Komáromban,BÉKÉSCSABÁN dolgozom jelenleg.
Szia Ano.
Kriszta(25) szép tiszta házban fogad nem lehúzos és korrekt, rendes csajszi csak nekem nem jött be, a képeken jobban mutatt.Aki bejött nekem és kellemesen csalodtam benne az Réka(22) nekem külsöre nagyon bejön és ő a képeken máshogy néz ki (szerintem nem ő van rajta) bár nem valami nagy szám az ágyban, de korrket ő is, remélem segítettem a választásban.Linda(20) már írtak itt.
Hová lett a Szerkesztőség?
Helló mindenki !
Ágica 40-ről továbbra sincs senkinek megbizható infója?
Sziasztok!
Valaki tud olyan lányt ajánlani aki nem lehuzos és valoban aranyos?
Nem szeretném hogy az elsö ilyenfajta leány negativ élményeket okozzon!
Kriszta(25) és Linda(20) rol tud valaki valamit?
Köszi szépen
Szia Fisco!
Kerüld a cigányokat, és nem lesz baj!
Kedves Szerkesztőség!
Már nem akartam többet reagálni arra, ami itt folyik, de most végig olvastam több oldalra visszamenően, hogy mi is folyik itt, kívülálló szemmel. Önök biztosítanak nekünk hirdetési lehetőséget, mint a honlap tulajdonosai. Sokan ezt hosszú időn keresztül ingyen veszik igénybe, sokan fizetünk, de nem ez a lényeg. Nem hiszem, hogy ezt tűrniük kell és Önöknek kell "védekezni",magyarázkodni, mintha Önök lennének a hibásak abban, hogy egyesek nem tudják használni ezt az oldalt, vagy a szabályzatot nem képesek felfogni!!! Bennünket, akik régóta probléma mentesen fent vagyunk ez csupán annyiban érint, hogy míg korábban pl. mire haza értünk a bankból, újra fent voltunk, most várnunk kell és egyéb hátrányaink is származik belőle, mivel folyamatosan felesleges munkát adnak Önöknek. Bármilyen honlapon, amennyiben nem tartják be a szabályzatot, egy-két figyelmeztetés után kitiltják őket. Nem feltétlenül csak szexoldalakra gondolok, hanem bármelyikre. Ilyen hangnemért, amit egyesek itt megengednek maguknak, azért pedg azonnal!
Tisztelt Szerkesztőség!
Hiányolom a hírdetők adatlapjáról azt az adatot, hogy dohányzik-e. Fórumban olvastam, hogy tettek fel ilyen kérdést hírdetőről, tehát vélhetően nem vagyok egyedül, akinél ez számít.
A "Keresés"-ben is külön feltételnek tartanám, de ha nincs az adatlapon, akkor nyílván ezt lehetetlen megoldani.
Javaslom, hogy a "Keresés"-ben meg lehessen jelölni, hogy a hírdető engedélyezte-e a vélemény feladást az adatlapjánál (és így egyáltalán). Végignézve minden hírdetést, nyílván kiderül, de én méltánylandó szűrési feltételnek tartom.
Bizonyára sokunknak számítanak ezek a vélemények -nyílván mérlegelve-, hiszen a fórumban nagyon sok hozzászólásban kérnek véleményt hírdetőkről; azok így igen szétszórva, de olvashatók. Sokkal jobbnak tartom, ha az adatlapnál olvashatók, egy helyen. A Kedves Hírdetők a fórum miatt úgysem kerülik el a vélemények megjelenését, így az adatlapjukon való engedély megtagadás tulajdonképpen sikertelen. Tiszteletben tartom döntésüket, viszont csak olyan hírdetőt keresek meg, akiről van vélemény és Őket jó lenne a keresésnél kiválogatnom.
Köszönöm Önöknek a VL-t!
T. Szerkesztőség!
Kérem hogy hagyják jóvá a hirdetésem,illetve a befizetésem aktivizálják.Ugyanis így nem tudok képet feltölteni a fotógaranciához.Köszönöm.
Sziasztok!
Suzy-nál volt már valaki? Kiváncsi lennék néhány élménybeszámolóra!
Kedves Laura!
Ha Ön így rendezi a problémákat, akkor mi sem igyekszünk tovább az Ön ügyét rendezni. (Mellesleg nem alaptalanul állítjuk a 9 telefonszámot, bármikor ki tudjuk adni bárkinek, milyen számokat próbált meg eddig hirdetéseiben feladni, használni).
Kérésének megfelelően minden regisztrációt és telefonszámot, ami Önhöz kapcsolódik kitiltunk oldalunkról.
VL