Dézi mikor jön vissza már ZEGRE ?
Nem tud valaki róla valamit miért ment el??
Dézi mikor jön vissza már ZEGRE ?
Nem tud valaki róla valamit miért ment el??
Draga Dina
kerlek add meg a telefon szamod
koszi
tiress@citromail.hu
fontos
Hogy mi van itt most, miden moderálásra szorult?
Hello!
Berakod őket egy szépségszalonba, kozmetika, fodrászat, szauna, masszázs, műköröm (, látod?az tart a legtovább:))
Tele vagyok ötletekkel. A többiben meg igazad van. Na, műkörmöshöz biztos nem kellesz, arra kéne radumálni a hölgyeket!
Mondd, hogy addig elmész városnézésre!
Ginger hová tünt? Ő volt az egyik legjobb csaj!!! Szép szilikonos cicikkel!!!
Tisztelt Szerkeztőség!
Azután szeretnék érdeklődni,hogy sikerült e helyrehozni már a hírdetésem mert egy hónapja már e-mailezek magukkal,de még mindig nem tudok hírdetést feladni,pedig én elküldtem minden adatot amit kértek!
Remélem mielőbb megoldódik ez a probléma mert én évek óta korrekt hirdetőjük voltam és még szeretnék is lenni!
Hy Tavaris!
Oké fisco@t-online.hu várom az infókat, de olyan lányok érdekelnek akik nem nyafognak a méret miatt!:-D Mert akiknél eddig voltam mindig szóltak, hogy fáj nekik és én nem azért megyek, hogy szeretkezzek hanem azért hogy döngessek egy jó nagyot!:-)))
Amúgy felhívtam és valósnak tűnik mondta, hogy a havonta előforduló dolog miatt csak franciát válal.
Cső Fisco!
Róla nem tudok infot, és ez azért van, mert mostanában inkább a "jól bevált" lányokat látogatom. Tele van a tököm azzal, hogy valótlan képekkel hírdetnek, hülyének néznek, lehúzgálnak stb. Ha jó csajokat akarsz privátban adok tippet, nem akarom, hogy itt strigonak nézzenek.
Ha mégis meglátogatod, légy óvatos! Gyanúsnak tűnik!
Kiváncsian várom a beszámolót. Egyébként én is megszúrnám! :-)))
Jó reggelt! Látom, Te is éjszakás voltál. Nem is akarok én nagy melleket, sose volt hátrányom ebből a kis tenyérbe valóból :)
Nem tudom, mit görcsölnek nők azon, hogy mekkora, egy vagyont költenek plasztikai sebészre feleslegesen. Persze a férfiak jó része is azon kínlódik, hogy " elég nagy?", mintha ez számítana. Sose értettem.
Te, ha jössz Veszprémbe, randizunk? Találkozhatnánk pl. a Barátság parkban (ami éjjel nem annyira barátságos fegyver, meg 2 pitbull nélkül), nappal nincs gáz. Te felismersz engem, de én Téged nem biztos, úgyhogy arra gondoltam, hogy egy cserepes kaktusszal a kezedben leülhetnél egy padra, úgy megtalálnálak. Megígérem, nem akarlak kigyúrni. :D
Ui: a filmeket untam, semmi új, csak a szereplők mások. Szegény Kovi már nem tud újat kitalálni, max. a kecskével XD
Tisztelt szerkesztőség!
Másodjára utasították el a hirdetésem megjelenését.Szeretném tudni az okát,mert én eddig nem tudtam rájönni.A fotóim eredetiek,telefonszámom új.A szöveg is korrekt.
Köszönöm válaszukat.Amina Debrecenből
Képzeld, már megint fogytam, 52 kg vagyok ruhástól, cipőstől, kabátban! Mi ez?! Még a végén nekem is lottyadni kezd! :D
Holnaptól zsírt eszem csokival. Mások meg itt a nagy nyomor közben fogyóznak. Hát, így nem lesznek nagy kebleim, ejaj!
Muszáj, mert lemaradok! XD Alszol már?
Kedves tomia!
A kérdésedre telefonon nagyon szívesen válaszolok, ne a véleményekben tedd fel!
Köszi.
Andrea
Udvozlom a hazai palya jatekosait! Uraim! Oszinte ajanlatokat varok a szakertoi bizottsagtol augusztusi hazalatogatasomra. Ket lannyal szeretnek egy pasztor orat tolteni kellemesen,biztonsagosan.Elore is koszonom segitseguket! the fiedler
Szia! Ma már nem jössz fel? Szabad vagyok és a gép előtt, míg meg nem unom. Képzeld, filmet nézek és "tanulok" :)
Köszönöm a választ. Várok,türelmesen.
Kedves uros!
Köszönjük szépen javaslatait, átadtuk a fejlesztőknek.
VL
szowal katicabogarkat is ezekszerint bolcsebb dolog kerulni?
Kedves Maya!
A szerkesztőség minden tagja ül az irodában és dolgozik. Többek között üzemelteti az oldalt, újításokat fejleszt, adminisztrál, rendőrségi megkeresésekre reagál, hirdetési anyagokat ellenőriz, fórumot moderál, és rengeteg "érdekes" hangvételű emailt válaszol meg... más szóval itt van, dolgozik, és próbálja kulturált mederben tartani a VL oldalát.
VL