Szia! Bocs, hogy közbeszólok, de szerintem nem itt kéna érdeklődni. Segítek, nem kell megvárni, utalhatsz, bár gyorsabb, ha bemész a bankba. Leírták Neked is.
Szia! Bocs, hogy közbeszólok, de szerintem nem itt kéna érdeklődni. Segítek, nem kell megvárni, utalhatsz, bár gyorsabb, ha bemész a bankba. Leírták Neked is.
Gróf is eltűnt :(
Bizony, lassan könyvre való, gyűjtögetek, csak az a baj, már megszoktam, bár látnád a szemeimet ilyenkor. A válaszon még mindig gondolkodom, talán a kinek mi (?) :D Nekem a kifejezés tetszett, ez friss, "szexuális tevékenység"!!! Szép, szabatos.
Azóta tevékenykedésnek hívom. Ó, ha tudnád, mi minden fér bele! :))) A masszőrnő jön-megy, ez van. Gyere drágám Veszprémbe, én stabilan maszizok.
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket!
Azt kérdezném meg hogy az előfizetésnél amit emailban küldenek mintapéldányt az megegyezik e az eredeti példánnyal amit a címünkre küldenek ki?
Valamint hogy feltétlenül meg kell várni hogy megérkezzen,vagy a mintapéldány alapján is elintézhetem az átutalást?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Gondolom van ilyen kérdésekből csokorra való. És mi fér bele? A kis masszőrnő már megint eltünt.
Kösz, megvolt, slussz mára, dolgozik a mosógép!! Rozinak hívják :) Te, tudnád, miket kérdez néhány fiú tőlem is amikor érdeklődik! Felírogatom most, aztán, ha nyugdíjas leszek, könyvet írok belőle és kiadatom. Pl. "1 órás szexuális tevékenységbe mi fér bele?" Na, ilyenkor gondolkodom szép csendben, túloldal hallózik, modom, vagyok, csak nem tudom a választ. :)))
Gina kicsikém!Jo készen vagy te!!!!
ebben igazad van de ha már 1 szer bejátszota ezt velem utánna tudom a számát és többet nem veszem fel. igy a számot el lehet menteni. de rejtetet nem tudom. szép napot
Sziasztok még mindig keresem Janát.Noncy vagy ha valaki tudja még a számát akkor kérem
küldje ide:camel75@citromail.hu Köszönöm
Jó munkát!!
Igen??És ki is vagy Te??? :D
Igazad volt :) Dolog van, mentem estig.
Köszönöm a választ:-) Remélem minden hirdetö látja ezt és eszerint járnak el.:-)
Nem is tudom, hogy kezdjem a hozzá szólásomat mi egy országosan működő üzlet kötői hálozatnak vagyunk a tagja -i és én és a kollegáim is nagyon meg vagyunk elégedve Nikike hozzá állásával .Sőt nem tulzok,ha azt mondom,hogy országosan is a nagyon jóK között van mi már ,csak tudjuk elég sok helyen jártunk már az országban és láttunk már pár csajt..nem hiába nem könnyű be kerülni a pixisbe és nem hiába van ott az sem ,hogy csak igényeseknek!!most gondold bele magad az ő helyzetébe,PL ha tőled valaki azt kérné akinek nincs foga elől,hogy csókolozzunk..na??te sem vállalnád.. nekünk kicsit más a véleményünk Nikiről ja és hozzá teszem magyar lány !! lNiki NAGYON JÓ VAGY SZERETÜNK ÉS IMÁDUNK!!!a Fiúk..
Szia!
Ha meg számkijelzéssel hív valaki, attól még nem biztos, hogy elmegy, és ha nem hívod vissza, akkor értelmetlen az egész.
Legyen szép napod!
Szia!
Újra van a hölgy, letelt a szabi!
Szép napot!
szia hát elég sokan telefonáltak szám nélkül. de ha valaki tényleg el akar jönni akkor az ugyis fel hiv számmal ugyse hivok vissza senkit . csak már elegem van azokbol akik szorakoznak hogy jönnek időpontott kérnek és utánna nem jönnek el ezel csak az én időmet rabolják meg azokét akik jönnének helyettük.puszi gina
tisztelt szerkesztöség! meg szeretném kérni önöket,hogy a hirdetésem ne kétesshirdetönek tegyél föl ugyan is a regisztrácios fotommat is oda csatoltam! kérem minél hamarább a hirdetésem korigálni elöre is köszönöm kármen28 debrecen
Szia! Új hirdető és rögtön szabira ment? Na neee!