Szia! Új hirdető és rögtön szabira ment? Na neee!
Szia! Új hirdető és rögtön szabira ment? Na neee!
Kedves Anikó!
A fórumban, a Lányok - Hirdetők egymást közt topikban van erre lehetőség, de kérjük, egyértelmű felismerést segítő személyes adatokat még véletlenül se tegyenek közzé! Nagy valószínűséggel (érthető okokból), mindkét oldal szeretné megőrizni az inkognitóját....
VL
Nincs baj a viával, csak hasznos legyen.
Szia!
Nem csak a masszőrök élete nehéz!!! Lehet csak szabira ment, és azért nincs itt.
Ejnye, mi ez a cinizmus Debrecenben, kérem? :))) Mindenkit modira küldött valaki. Miért? Te érted ezt? Egy kis vita, nagy ügy!
Szia! Már azt hittem, erre nincsen senki. :) Bizony, a masszőrök élete nem könnyű. Gondolom, volt nem kevés, számára elviselhetetlen hívása. Pedig, ha vár, megedződik!
Kedves Gina!
Köszi, és megkérdezhetem, eddig mennyien telefonáltak szám nélkül?
Hol volt, hol nem volt?
sziasztok kedves videkilany.hu látogatok szolni szeretnék hogy 1 hétig fogadom a rejtett számot utánna nem. puszi gina
sziasztok csak cáfolni szeretném amit rolam irtak és vároma vendégeim . ja és nem tudom mi értelme van rejtve felhivni valakit és időpontott egyeztetni ha nem jőnnek el. ja és tényleg van 1 kutyám de mostmár eltudom zárni és uj lakásba kőltőztem azért volt felfordulás nálam a multkor de sztem tudja mindenki hogy mivel jár a költözés.
puszi gina
1 hétig még fogadom a rejtett számot utánna nem.
Helló urak.
Most érek haza egy 2 hetes Kamionos "kiruccanásból".Debreceni csajokról tud valaki infót írni.30-35 év között.Így elsőre Grétit néztem ki....TÖRÖLVE...esetleg?
miért is vagyok az ? gondolom te is ismersz és ugy mondod.sztem nem volt itt olyan csaj akiről ne irtak volna rossz véleményt. és rolam az első rossz véleményt egy olyan ember mondta aki engem nem is látott és csak kipattant a fejéből mert látott egy csajt aki neki nem tetszett és akkor már én is olyan vagyok mint ő. hát nem. de mind1 vannak emberek akik megvannak velem elégedve szoval az ilyen véleményre nem is adok am huzz el te kapálni puszi gina
nincs időm minden nap veletek foglalkozni szoval hagyatok békén elére is kőszi
És már el is tűnt! (?)
Jó estét Grófom és Bélapapa!
Szórakoztató Debrecen, nem tudom, ki küldte modira a párbeszédeket, de szerintem marad. Hajrá Debrecen!!! :D
Itt meg punnyadnak tovább, semmi aktivitás. Senki nem járt sehol, nem is akar... Pedig dehogyneeem!
Látod Bélapapa, erre gondoltam a felfedezésemkor, biztos érted. Mi is megismerjük egymást, a különös ismertetőjelek! Nem csak a köröm... :)
A kiegészítéseddel teljesen egyetértek,bármilyen élethelyzetre áll!
"- Anikónál stimmel mindkettő, :)"
Nem vitatom,viszont ha én nagy ritkán ilyen szolgáltatást veszek igénybe azt nem a masszázs miatt teszem,Anikónál pedig-ahogy olvasom-a szex szimpátia kérdése,így inkább nem kockáztatok:)
"...Meg kell találni a középutat a között,hogy emberként tekintünk rá és a között,hogy őt okoljuk elcseszett életünk minden hibás döntéséért valamint szafaládé testünkért...."
:))))))
Ezt hova írjuk fel?
:)))
Legyen szó bármilyen élethelyzetrőll, bárkiről.
Mondjuk, annyival kiegészíteném, hogy egy kívülállót semmiképpen nem kellene okolni saját problémáink miatt. Ennek ellenére megesik -ettől az esettől függetlenül is - hogy a kellően deformált jellemű akárki olyan valakin próbálja elverni néha saját maga okozta problémáit, akit védtelennek gondol, vagy aki tényleg védtelen is.
"...megvan a kiszemelt kedves hangú,szimpatikus hölgy..."
- Anikónál stimmel mindkettő, :)
A többire:
ÁMEN.
Sziasztok!
Ezt aranyos közjáték volt:) Korrekt pengeváltás anélkül , hogy bárki lement volna kutyába!Ritkaság!
Titkos!
Van olyan eset amikor valakinek ellenszenvesek vagyunk, holott magunkat kifejezetten szimpatikusnak tartjuk , megnyerőnek,intelligensnek,charme-osnak,Józsinak meg feláll a szőr a hátán ha megjelenünk valahol.
Lehet, hogy te is így jártál Anikóval.Nem voltál bunkó,nem késtél,strigó sem vagy, csak egyszerűen egyszer elég voltál.Ilyenkor nincs más,új hölgy után kell nézni.
Ha úgy választasz szolgáltatót ahogy én annak idején középiskolát akkor a legközelebbihez mész! Ez nem volna okos dolog:)
Elsődleges szűrő értelemszerűen a telefon! (Mindkét részről! Itt reagálnék Anikó egy korábbi megjegyzésére miszerint rengeteg kőszáli televény hívja ,akik a köszönés mibenlétével sincsenek tisztában.Szerintem ennek inkább örülni kellene mint felháborodni rajta! Mármint nem annak,hogy vannak ilyen emberek hanem annak,hogy énjüket már a telefonban felfedik!Rögtön egyértelművé válik,hogy kik azok akiket nem kell fogadni..jelentősen lecsökken a zsákbamacskák száma.(gondolom én,nem vagyok szolgáltató)
Az is simán kiderül,hogy melyik az a szolgáltató aki nem hogy semleges tárgyként kezeli a vendéget hanem kifejezetten ellenségként értelmezi, mintegy rá vetítve elmeállapotát,pillanatnyi hangulatát:)
Ha meg van a kiszemelt kedves hangú,szimpatikus hölgy akkor nem árt tudatosítanunk magunkban- ha alapjáraton bunkók vagyunk-hogy ő nem egy kerti csap ,nem is egy rámpa amin majd felmászunk a csúcsra ,hanem egy nő aki épp dolgozik,hogy nekünk jó legyen!
Amennyiben viszont szentimentális természettel áldott meg minket a természet/Isten/gének,abban az esetben arra kell magunkat trenírozni a találka előtt,hogy kerüljük a túlzott bizalmaskodást ne adj isten szerelmi vallomást:)
Meg kell találni a középutat a között,hogy emberként tekintünk rá és a között,hogy őt okoljuk elcseszett életünk minden hibás döntéséért valamint szafaládé testünkért.
Nem könnyű de elég sok embernek sikerült már,úgyhogy az ügy nem teljesen reménytelen!
Ja, és soha ne fenyegetőzz még csak ne is utalj rá,különben úgy néznek rád mint egy köpőcsészére Teréz anya koleratelepén!
Szép napot!
Mindenkinek ideális szolgáltatót/vendéget!
"....Jó masszíroztatást Chucki..."
- Köszi, aranyapám, meglesz!
"...Chucknak meg válaszolni se válaszolok..."
- Nem is kell, mert nem írtam neked semmit.
Amit írtam, az általános észrevétel volt.
"...mert leszarom..."
- Leszarni lehet, de felszarni nem, :))))
De a gyerekes fenyegetőzés megint előjött, és roppant komolynak hangzik ismét... skacok, lányok... ez óvodás szint.
Örülök,hogy kicsit megváltozott a hozzáállásod és hangnemed.Az előző írásaimban sem fikáztalak egyszer sem,valamit félre olvashattál.Csak azt írtam,amit nyílván te is tudsz,hogy 1 normális masszázs és a tied között van különbség de nyílván te nem normális masszőr vagy tehát ez számodra még csak hibának sem róható fel.Meg nem is itt hírdetnél akkor.Igazság szerint szívesen elmennék és személyesen tisztáznám veled és te is meglátnád,hogy ez félreértés.Nem keménykedtem veled,mert nem vagy ellenfél semmilyen tekintetben(pl.mert NŐ vagy) és ha nem írtál volna rám olyanokat még csak eszembe se jutott volna,hogy arra fele terelődjön a beszélgetés.
Szia!Jó hétvégét!
Ui.:
A 2S nevet meg kitörölheted,mert semmilyen tekintetben nem vagyok az .Jah "strigó" se lettem,mert nem vitt rá a lelkem. :-D
Szia!
Hát, tényleg punnyadnak errefelé, de ezt már írtam korábban. Hívj fel egyeztetés miatt és várlak szeretettel! :)
Ha ki vagyok kapcsolva, tudod, később, épp nálam van vki. Aktív leszek, megígérem :)))