Szia bátyám! Szerintem is, elég primitít játék, de hát ki mit hozott magával :)
Szia bátyám! Szerintem is, elég primitít játék, de hát ki mit hozott magával :)
T.Szerkesztőség!
Érdeklődnék hogy az email-eket megkapták-e,ugyanis napok óta nem reagálnak egy email.-re sem.Pedig a leírtakban úgy gondolom hogy minden tisztázásra kerül/het/t.Várom a mihamarabbi aktiválást.Köszönöm.
Anikónak(31) Csak masszázst vállal vagy szexet is?
A Cendy nevű hölgy nem tudom milyen alapon kapott 10-ből 8 pontot, én ha lehetne, inkább minusz 8-at adnék.
- 1 órán keresztül várakoztatott az épület előtt mire fel tudtam hozzá menni
- ittas volt, kimászkált a szobából, látszott rajta hogy nem érdekli az egész
- a ...TÖRÖLVE... extra szolgáltatást jó ha 2 percig csinálta
- szigorúan nézi az órát, sőt, a vége felé szinte percenként kaptam a figyelmeztetést, hogy siessek
Menjetek, nézzétek meg, egyébként egész aranyos, de én biztos nem megyek hozzá többet!
Üdv.
Ne lepődjön meg senki, akinek számítok, elmentette a számom, él még a régi is. Ma kiszámoltam, hogy csak Veszprémben tavaly június 11 óta 173 elégedett v*ndéget gyűjtöttem be, java része visszajárt bizonyos időközönként, volt, aki két hetente, 10 naponta, havonta, ki hogy engedhette meg magának. Május 10 óta még 19 új emberke, akinek rendesen ki volt nyalva.
Szeretek masszírozni, tanult, hatalmas gyakorlattal rendelkező masszőr vagyok, de mellette van még néhány végzettségem.
Én voltam az első, aki masszázst hirdetett szexoldalon, ami azóta elég divat lett :) Látok valóban képzett masszőröket rajtam kívül is és persze tömegével olyanokat, akik "elég ügyesen masszíroznak", mégis valahogy másról szól a történet. Nem ez zavar,
de ne engem akarjon lehúzni senki a szintem alá!
Íme itt a sok "profi" masszőr, lehet válogatni, főleg Veszprémben! :) Ma este leszüneteltetem a hirdetésemet és kíváncsian várom, mennyivel jönnek kevesebben. Legyen meg a Ti akaratotok! Nem tudom , mennyi ideig nem nő a számlálóm, mert nem lesz mire kattogni. Köszönöm Uraim! Köszönöm Veszprém!
A fórumon itt leszek és figyelek továbbra is mindent. Majd, ha nagyon fáj tested-lelked, kikapcsolódnál a mindennapos stresszből, megtalálsz. Nálam jobbat csak férfiban tudok, meg a kórházban. És még kaptatok egy kis pluszt is, igaz?
Megvolt a pécsi utam, és Éva kezei között kötöttem ki. Nagyon kedves, igazi érett és nagyon csinos nő. A masszázsa egészen jó, bár közelsem tökéletes. Olyan jól gyakorlott amatőr (dehát ilyen helyekre nem csak a masszázs miatt járunk).
A levezetéshez leveszi a tangát is ha a vendég szeretné, és aztán egy kellemes nem kapkodós kézimunkába kezd, időnként rásegítve a cicikkel. Közben lehet őt simogatni, a puncit is, de mélyebben ismerkedni (ujjazni) én nem próbáltam, nem tudom meddig lehet elmenni.
Összességében egy korrekt, kellemes, csinos masszőz. Ha máskor is Pécsett lesz dolgom megyek még hozzá. Az árak Pesthez képest kimondottan olcsóak.
Szia!
A telefonszámomat megtalálod a hirdetésemben, ha kérdéseid vannak.
E-mailben semmi, kedves Dani!
Üdvözlettel
Andrea Masszőr
Katónéni Drága!
Kérhetnék egy e-mail címet, kérdéseim lennének.
dani3434@citromail.hu
Köszönöm előre is!
SZERINTEM OLVASS VISSZA, VAGY KERESS RÁ A NEVÉRE ITT A FÓRUMBAN !!!!
HA MÁR ÍRTAK TÖBBEN IS A KISZEMELTRŐL, SZERINTEM ISMÉTELTEN NEM FOGNAK ÍRNI, TEHÁT AZ OLVASÁST AJÁNLOM !!!!
Akkor Szendy-ről és Kitty-ről valami info?
Drága Dina
A telcsi számod add meg nekem legyél szives
koszi
tiress@citromail.hu
Alexandra kamú !!!!!!! Ha rosszat akarsz magadnak akkor menj nyugodtan !
Szia!
Egy a biztos, elmégy hozzá, és személyesen megnézed!
Tisztelt szerkesztőség!
A fotók rólam készültek és nem voltak még fent.
Amikor elsőnek regisztráltam,más volt az e.mail címem,azt cseréltem le.
Elkészítettem a hirdetést.Előfizetéssel
Feltöltöttem a fotókat.
Elutasítottak.
E-mailt változtattam,hogy csak erre a célra legyen egy külön email címem.S megint elutasítottak.
Kérem írják meg,pontosan,mit tegyek,hogy hirdetésem elfogadható legyen.
Tegyek fel új képeket képgaranciával? Ez lenne a megoldás?
Köszönöm előre is válaszukat.
Tisztelettel: Amina
Hali!
Valaki nagyon szórakozik Debrecenben! Hétvége van? Egyiket se fogják moderálni, mert nincs miért!!! XD
Játszadozunk?
hali
Most ittvan ez az Alexandra (34).
Tudna valaki valami konkrétumot mondani, a képei igaziak meg ilyeneket mert itt nem látok semmi egyértelműet.
hali
A debreceni Szendy-ről(35) és Kitty-kől(35) nem tudtok valamit?
Gondolom, ezte jössz fel csak. Jön a menyjelöltem, úgyhogy hébe-hóba beenged fiam, de nem tudom, mikor. Na ők extráznak, de kultúráltan XD és egész éjjel szinte. Mindegy, ha kerüljük egymást, holnap elolvaslak. Megint egy titkos hívás! Addig, míg bele nem ordít a metál!!! Azt elmegy a kedve.
Gróf segíts!!! Nem bírom!!! Írjál nekem légyszi hirdetési szöveget, amit az értelmiségi analfabéta is megért, mert üresen hagyom, csak a német marad. Ők értik azt a két sort, kellemesen hívnak, udvariasan és okosan kérdeznek. Úgy látszik, elfelejtettem magyarul. Ott van, hogy rejtett számost nem veszek fel, tolja vmi állat többször egymás után. Másik: "Milyen extráid vannak?"
Vannak türelmes napjaim, a mai nem az. Te, ha az állítólagos értelmiségi nem vágja, akkor mit várjak a tanyasi Józsi bácsitól, aki nem is hallott még a masszázsról?! Szerintem direkt hergelnek, bár ez a következő normális érdeklődőig sikerül, vagy max 5 perc. Sok értetlent, szívatóst hallottam már. Kérdezi "értelmiségi", hogy mit keresek ezen az oldalon, ha nincs szex?!!! (Nem az első ilyen, szinte rendszeres. Szálka vagyok valakiknek a szemében nagyon, de már csak azért is maradok!)
Lehet, hogy vele nincs szex, attól még mással lehet, de honnan tudjam, bejövünk-e egymásnak? EXTRA!!! Minek néznek ezek engem? A Pl-en meg profi masszőrt keresnek Veszprémben, de megállás nélkül. NINCS EXTRA! Masszázs van vazze!
Bocs, hogy ide is írok, de ezeket én se értem! Amiket meg kéne legalább részben, az marad. :)
Szerintem valaki szórakouik, de nem fogják törölni őket.