:D
:D
Köszi Bélapapa, ez rendes beszéd volt és tk. még érthető is. Végül is aki csajozik, vagy vállalja, vagy szerezzen be extra SIM-kártyát meg esetleg telefont. Nna ezt a sumákolást szeretném má' elkerülni. Merugye van egy tucat szerelő meg maszek (orvos is) ismerősöm, akik minden hívást felvesznek és ha hopp, akkor kopp, ettől biznic a biznic, mert így sokkal többen hívják őket mongyuk... De a lányokat is megértem és minden OK, ezen nem akadok fel.
ÚRAIM! TEGNAP JÁRTAM LILIÁNÁNÁL, EZ A LÁNY EGY CSODA GYÖNYÖRŰ A TESTE SZÉP AZ ARCA ÉLŐBEN SOKKAL SZEBB MINT A KÉPEN!! EZ A LÁNY EGY SZEX ISTENNŐ!!!! ILYET EGY LÁNYTÓL ÉN MÉG SOHA NEM KAPTAM MINT TŐLE AJÁNLOM MINDENKINEK KEDVES ODADÓ GYÖNYÖŰ KÚLTÚRÁLT LAKÁSBAN VAN DISZKRÉCIÓVAL AKI EGY IGAZI SZEX BOMBÁT AKAR MINDENFÉLE KÉPPEN ŐT KERESSE ! HIDJÉTEK EL FELEJTHETETLEN ÉRZÉSBEN LESSZ RÉSZED!
EGY ELÉGEDETT ...TÖRÖLVE...
Szép napfényes napot!
Most éppen ebédidő van, valami finomat kellene enni, de mit?
Szia!
Ez a telefonszám kijelzés már régi téma.
A lányok csak azt a partnert tartják komolynak, aki vállalja a telefonszámának a kijelzését. Mert ha nincs szám, és a megbeszélt időben nem mégy el hozzá, feleslegesen raboltad az idejét, de ha kijelzi a számod, és még sem mégy el, akkor lementi a számod a kétes partnerek közé, és legközelebb már nem is veszi fel.
Ez van, ők diktálnak, mi ...TÖRÖLVE....
Legyen szép napod!
Nanecsináljátok, miért kellett moderálásra küldeni a kérdésemet!? Kiváncsi vagyok hány mp-en belül teszi vissza a Szerkesztőség. De ha már szóba jöttek, feléjük is lenne egy kérdésem: nagy meló lenne a lányok képeit ABC-ben katalogizálni? Ha a képes hirdetések között keresek vkit név szerint, elég zűrös megtalálni, néha azt hiszem, már nem is hirdet.
Igaza van buschnak miért kell kijelezni a számunkat...De általában azok a lányok félnek valamitől...Nincs rendeben körülöttük valami...
Sziasztok!
Régóta olvasgatom a fórumot, nagyon tetszenek az őszinte vélemények, és hiába szivatjátok egymást, a hozzászólásokon tök jókat lehet röhögni, Gróf is, Chuck is sztem jó fejek, kár, hogy nem jöttek ki, a dumájukon kinyúlok:))), de komolyra fordítva, nagyon hasznosak az infók, néhányszor jól jöttek, tényleg kössz! Az is rendes, hogy a lányok beírják, mikor vannak "szabin", szóval így tovább, a lényeg, hogy megdumáljuk ki mit látott. Viszont van egy kérdésem a hirdetők felé: miért kell a tel.számomat kijelezni, ha felhívok egy lányt? Elég gáz lenne, ha néha visszahívna. Nem provokálni akarok, csak kérdezek!
Nem tudjátok, hogy hova lett Sziszi (27) ?
Szia!
A hétvégi ebédről majd beszámolok, hogy sikerült :)
Szép napot mindenkinek!
Tózse! Neked is, Katónéni! Fáradt vagyok, ma ennyi volt. :)
:))) Kedves Pál! Ha feljössz, pusz neked is! Gondolom, éjjel beszélgettek :)
Add ki magadból, amit kell!
Ja, és holnap is csak neked lesz igazad XD
Meg a nagy büdös igazság :)))
Kedves Anett!
Már hónap elején kiküldtük Önnek az új díjbekérőt, azon minden szükséges adatot megtalál.
VL
Üdvözöllek én is!
Nincs itt semmi értetlenség, Pál most hiányzik innen, így veled vagyok kettesben, meg azokkal, akik olvassák egyre tartalmasabb csevegésünket. :)
Pontosan fogalmaztál egyszer-kétszer és mindenki megértette pl. antiszociális vagy (és ez nem poén, vagy vicc, tényleg).
Miért érdekelne egy olyan embert az ország sorsa, aki "dologtalanul" immár 17 éve qrva jól él. No, ezzel nem mondok újat, van és ez a többség kis hazánkban, aki kőkeményen megküzd minden forintért és vannak, akiknek "hull a pénz" az égből (valószínüleg), bár felnéztem, nem hullott. Vagy csak itt nem? Honnan is lehet valakinek pénze, aki kb. 17 éve nem dolgozik, előtte meg kb. 9 hónapot? Csak!! Ne válaszolj! Vagy örökölt egy hatalmas vagyont, összeget és csak herdálja, vagy forgatja, vagy...szóval tudod.
Na, ilyen libuska Katónéni. A legritkább, hogy egy olyan embert, mint te érdekelne az ország sorsa. Ne legyen igazam!! És miattad. De sebaj, amíg a tükörbe tudsz nézni, jól aludni, szívből nevetni, sírni... Addig vagy Ember!
Én itt elszórakoztatom magam, csak magunknak dolgozom, ahogy írtad. A többi meg játék, még mindig. Nekem tök mindegy, hogy spanok vagytok Pállal, vagy sem, hatása ennek sincs rám, főleg az életünkre. Ez van.
Azért azt ne próbáld elhitetni velem, hogy egy szociálisan érzékeny emberrel van dolgom, ez már nem megy. Bizony nem csak a női megérzésem van meg, hanem sokkal több ennél, de addig jó nekem, míg hülyének néznek. Közben én csak játszom és játszom és egyre jobban szórakozom :) Megvagy Gróf! A helyeden vagy, attól még én elvagyok itt veled. Még egy kérdés: miért írod magad mindig nagy betűvel? Én, Magam, Nekem... Kicsivel kéne! Az igazán nagy emberek mindig szerények.
Szióka!
Megkaptam! XD Még jól jöhet...
Na hol az a krampampuli? :) Várom ám nagyon, még az is jól jöhet :)))
Katókám ,megkaptad????????????
Most meg te értettél félre, de nem baj. Én vágom, mit karattyolsz össze, ha hiszed, ha nem. Igazából viszont nem értem, itt mit akarsz elérni vele. Pártunk és kormányunk majd válaszol neked, okoska. :)