Elfelejtettem, bár mindenkinek ennyi jellembeli problémája lenne, mint nekem!!! Kösz.
Elfelejtettem, bár mindenkinek ennyi jellembeli problémája lenne, mint nekem!!! Kösz.
Szia!
Hülyeség, belül nagyjából rend van, egyszerűen volt egy kopásom, ami 40 felett normális és ráerőltettem a költözéskor. Nem kell mindenbe belevinni valami lelki dolgot. Most is gyúrok, cipekedek, rohangálok, aztán, ha elég, akkor egy kis pihi. Igazából az idő múlásával meg kell tanulni bizonyos nyavalyákkal együtt élni. Én ezt teszem. Akkor vagyok csak dühös, ha már nem bírok rálépni a lábamra, legalábbis elviselhetetlen fájdalom nélkül. So, nem kell túllihegni mindent, nem minden pszichoszomatikus, öregszünk, drágám!Majd 40 után megtudod :)
Kár, hogy egyre kevesebbet vagy itt, jó volt Veled. Lehet, hogy én is ritkítok, olyan sok minden úgyse történik itt.
Ja, Grác felejtős, nyálzik a pali, utálom az ilyet, más a kedvesség.
Ez már rég nem egyes ...TÖRÖLVE... szól, főleg nem Anikóról, vagy bárki másról. Ez arról szól, hogy vannak itt páran, akik hülyeségeket írnak, és- vagy olyasmiről, amiről gőzük sem lehet, mert ott sem voltak, ki sem próbálták, stb.
Nem ez lenne az első eset...
És már megint úgy írtál, hogy "......lehet, hogy ismered, talán igen, talán nem...".
("...
Jaj, én tudom, értem:
- Te vagy az, aki MInenhol Mindenkit Ismer, és Mindentz tud... kár, hogy legutóbbi beírásaid nyhén nem ezt mutatják, na, mindegy.
- Egy rossz vicc vagy, ember, egy olyan nagyon okoskodó fajta... na, nem érdekes... a szöveged többi része azpedig kb. ennyivel egyenértékű, hogy háp- háp- háp...
Sziasztok!! Szeretném mindenkivel megosztani azt az információt hogy Hanna 41 és Lilla41 Nyíregyházán eggyütt is ...TÖRÖLVE...,és mindenkit várnak szeretettel !!!
"...a sorok között az igazság..."
- De jó, hogy azért itt vannak köztünk a Nagy Igazság- és Mindenttudók...
pffff.
Nagyember kösz a nicolbabyis infot vigyázni fogok rá:) noncy köszi az infot Kittiröl öt is megnézem valamikor....
Bacardi74 köszi !Lehet hogy még beprobálom de ha szurni szeretnél és nem veszik fel a telot és máshoz kell menni az gáz.Igy jutottam el Nicki 46 hoz.Komolyan figyelmes jo a müsora és még csöröztem is vele pedig na ilyen helyen nem szabad hisz ez az már volt a szájába elöted is:)Ha birod a idös nöket és nem zavar hogy puha akkor menj nem bánod meg:)
SZÉP ESTÉT MINDENKINEK. PUSZY VIKTORIA 17-KER BP.
Sziasztok Srácok!
Szombat este volttam egy Chezy nevű lánynál....sajnálatos módon kiszakadt az óvszer és ...TÖRÖLVE... TISZTELT FÓRUMOZÓ! ILYEN JELLEGŰ HOZZÁSZÓLÁST AKKOR ÍRJON, HA BIZONYÍTANI TUDJA IGAZÁT, UGYANIS EZÉRT BÁRMIKOR BEPERELHETI ÖNT ÉS OLDALUNKAT IS AZ ÉRINTETT HIRDETŐ!
Most végzett velem, élek! Mondjuk, nem fáj a lábam, meg a derekam annyira. Szar ám a porckorongsérv, csak az tudja, akinek volt, vagy van, kellemesen nyom valami ideget és sugárzik ki a lábadba, de alig bírsz menni, ülni... Nem annyira vicces és én ezzel dolgozom, mosolyogva sokszor. Na, kicsit jobb, Zoli megcsinálta, még jön néhányszor.
Szia Leonidas!Én visszajáró vagyok nicolbaby-hez,csak jót tudok róla mondani!!!
Amit beverneki írt róla az így igaz.Nagyon kedves odaadó alkalmazkodik hozzád,isteni a franciája és még sorolhatnám...Voltam néhány lánynál már Pécsett,de ő eddig messze a legjobb!!!
Légy vele kedves,meglátod megéri!
Itt még napos, kissé szeles az idő.
Most megszerelnek? Mi lesz belőled?
Sziasztok !!!
Nináról valaki tud beszámolóval szolgálni???????
Üdv.
Szakad az eső, Te meg hallgatsz, pedig most vagyok gépközelben. Tessék, kérem aktivizálni magát! Jön csontkovács cimborám, ha sokáig nem jövök, megölt! Vagy megszerel és többet sose fáj. Mindjárt kiderül, ez mindenre képes!! És éneklem Iván dalát boldogan "Nem fáj... soha már nem fáj" Ilyeneket ír és búgó hangon énekel egy szál gitárral a kezében. Máskor meg egy metál állat :)
Csö leonidasz!!
Kitty21nél jártam.Nem rossz a csaj de egyszer elég!!
Az új Anita21röl a vélemény hogy a (hirdetö)akkoriban a melissát dicsérte nagyon.
Elmentem hozzá és pfff:(A képek valóban jók,de vajon.....
Ha volt nála valaki,elmondaná a tapasztalatát??
Köszi
Szevasz!
Sajnálom, hogy így jártál én is voltam már nála többször, de ilyet nem tapasztaltam.
Nem tudom mi az oka! Talán egy próbát még megér.
Amit régebben is írtam, nagyon jó volt a csajszi!
Üdv
Jó reggelt!
Azért segítek, hogy ne kelljen mindent végig olvasniuk. Nagyon kellemes szolgáltatások, tényleg! Van aki 20 percig is dagonyázik :))) A meleg levegőt mától (mint sárkány) én szolgáltatom, olcsóbb. Kb. 10-12 fok van, a lakásban talán 18 is, ez a nyár utsó napja, szép!
70 éves nem lehetsz! Érzem az éteren át!! Amúgy a tatákat is bírom :) 'Egyszer meglátogatlak!' Mi ez? Csak egyszer?
Képzeld, megérintette valaki a nem létező lelkemet, nagyon gáz. Nem vendég, az ő zenéjét hallgatom, ha egyedül vagyok és elég, már írtam róla egyszer. Kiderült, hogy én is megérintettem az övét. Két nagyon állat és nagyon Ember találkozásából mi lehet? Nagyon gáz, papa! A fenébe is!
Jól van fiam, bolond vagy te...
Jó reggelt!
Van, akinek ez a szórakozás, dolgoztatja a szerkesztőket.
Egyébként tegnap délután, már elég kellemes volt az idő, de ma reggel visszaállt a hideg. Micsoda szolgáltatásaid vannak, fürdés, meleg levegő?
Egyszer meglátogatlak és kiderül, hogy 35 éves vagyok, de lehet 70!! Milyen izgi lesz!!
Sziasztok!
Nem akartam beírni,mert különösebben nem foglalkoztat ez az egész.Én csak néha kiruccanok ebbe a világba,itt pedig 1-2 ember mintha a feleségéről lenne szó úgy válaszolgat meg irogat.Lehet erre célzott a Gróf úr.
Chuck te vagy fiatal vagy még vagy hülye.Én leírtam a rossz tapasztalatom erre te beírogattál,Anikó is félre értette,mivel én őt nem bántottam vagy fikáztam csak ahogy telefonon reagált rám.Annyit írtam,hogy a masszázs az kicsit azért mássabb.(hogy bebizonyítsam fél óra múlva el is megyek masszíroztatni :O )Továbbre se bántom és nem is írtam rá több rosszat mint amit tapasztaltam.És hidd el mikor ott voltam nála bejöttem neki.El fogok hozzá mennni majd ha lesz kedvem és letisztázzuk.
De ami utánna jött az számomra is vicces volt.!pl.:hogy elkezdtétek fényezni!
-őt nem nagyon kell(nagyon jó nő,jó a masszázs és a levezetés(nálam 5*) és !!értelmes és kedves volt mikor ott voltam!!
-az hogy vki leírja a tapasztalatát utánna szerintem azzal semmi gond,úgyhogy itt meg nem adok igazat a gróf úrnak.
Egy szó mint száz RELAX ez csak hobby és játék.Nem kell itt veszekedni.Én várom a kollegák beszámolóit és mindig örömmel olvasom,csak néha 1-2 kollega ne írna nagyon bunkón.Lehet a rossz tapasztalatokat értelmesen is közölni.
Zsaniról vki vmit?Új kép eléggé beadja!!?Jah sexycsoki azzal a másik szőkével nyomja megint(évi cica)???És Gingert vki hívta már fel,mert mikor beszéltem vele nem értettem mit mondott,olyan furcsán beszélt.:D