Valaki tud valamit irni:Nicolbaby 27 röl,vagy Kitti 21 röl???Jo csajok,volt nála valaki???segitségetek elöre is köszi
Valaki tud valamit irni:Nicolbaby 27 röl,vagy Kitti 21 röl???Jo csajok,volt nála valaki???segitségetek elöre is köszi
Voltam Klaudia 35 nél ő neki jo a müsora de legalább 15 kiloval több mint a képein...
Mercédesz32 vel megbeszéltem ma 14 orakor hogy 15 orára megyek..a megbeszéltek szerint felhivtam 15 orakor de már nem vette fel a telefont!!!!Ugy gondolom ez taploság, miért nem mondta meg hogy nem ér rá...Nem ajánlom senkinek....
Látom, valaki itt is nagyon szórakozik, kicsit együgyű mulatság! Persze, hogy hiányoztál, papa! :)
Te milyen bolygóról vagy? Hol van szép idő??? Befagy a hátsóm, október, papikám! Fújni kell a meleget a masszázságyra, na, így nő az áramszámla a szemeimmel együtt, mikor megkapom. Mennyiii? :D
Gróf már megint hol van? Hármasban akarom!
Te, Bélapapa! Egyszer meglátogatsz, aztán kiderül, hogy 35 éves vagy?! (Gróf 36) Tök izgi :)))
Puszi holnapig pocitokra, ma már úgyse jöttök fel.
Küggyed má ezt is modira, okostojás!!!
szevasztok uraim ma voltam anita21-nél valoban egy igazán gyönyörü lány nagy feszes!! mellek fantasztikus popsi igazán szép arcu lány, lehet nála ...TÖRÖLVE... csak ajánlani tudom!!!
Amanda most Adrienn néven nyomul, nyílván ő is olvassa a fórumot :).
Sziasztok, forumozok!
Kar hogy ilyen nehezkes a forum, ti. a la nyok, meg a varosok kozt nagyon nehez a kereses.
Elmondom az eddigi tapasztalataimat, hatha tudok valakinek segiteni.
Laracskanal voltam nemreg, mert nagyon jok a kepei.
Csak rosszat tudok rola mondani, sajnos.
Igazi unott pofa, es kb 15 kiloval tob, mint ami a kepeken latszik.
Aikor ott voltam, epp friss tetkoi voltak, ami meg megnehezitette az amugy is gyenge musort.
Sorry Lara, remelem fejlodsz meg!
Köszi Turista!
Üdv!
A "szolgáltatások" világában abszolút turista vagyok. Első utam a minap egy nagyon kedves, aranyos lányhoz vezetett. Ő Mandy (30) néven hirdet. Nos, egyszerűen szavakat sem találok arra, hogy mennyi figyelmet és odaadást kaptam tőle. Én ugye tapasztalatok híján fel voltam készülve mindenféle eshetőségre. De arra, hogy ilyen maximálisan pozitív törődéssel fogok találkozni, azt álmomban sem gondoltam volna. Tiszta, nyugodt környezet. Közvetlenség, természetes kedvesség. És MAXIMÁLIS türelem. (Ez mondjuk nekem most kellett is… hm.. hm) Szóval egy nagyon kellemes randi élményben részesültem.
Ja! És ő egy szép arcú, gyönyörű testű lány! Minden tiszteletem és köszönetem!
A reggeli hűs idő után, azért sikerült szép időnknek lenni. Hiányozam?
Van egy másik Anita21 is! Őróla még nincs infóm, és az ismerőseim közül sem tud senki semmit, szeritnem a héten rácsörgök valamikor, aztán talán akkor kiderül mi újság. Végülis emesénél is kiderült, csak egy telómba volt, és rájöttem mi az ábra. De Anita21 valóban csodás (mármint a képei alapján)
Hi!
Tinát miért nem? Szerintem az első 5ben van a városban, és én pl annyira jóban vagyok vele, hogy néha csak dumálni is összefutunk!:) Mondjuk most külföldön van éppen.
Valaki írta Mercit. Hát lehet, hogy jó a csaj, de őszintén szólva én 3x jártam vele úgy, hogy felhívtam, megbeszéltünk egy időpontot aznapra, de előtte fél órával már nem vette fel, mikor a megbeszéltek szerint hívtam újra. Namost lehet valaki akármilyen jó, de ez egész egyszerűen taplóság! Ezért nem ajánlom senkinek.
Szia!
Kihagytam, elég pocsék volt itt az idő, meg fájt a lábam is, de már működik. Vasalnom kell!!! Ehhez mit szólsz? Még jó, hogy hideg van. Már hiányoztál.
Szia!
Hogy telt a hétvége, voltál autókrosszon?
Jómagam is szerettem volna felkeresni a Jázmin nevű hölgyet. Előzetes telefonos megbeszélésünkben nagyon kedves volt és szimpatikus. A megbeszélt helyszínre érve (avas Posta mögött) kérte hívjam újra és jön elém. Ekkor azonban sajnos már egy férfi hang vette fel a telefont, és magyarázott valamit arról hogy a hölgy otthagytaa telefonját de nem értettem minden szavát...
Ezekután inkább nem vártam tovább.....Kiábrándító volt hogy nem ő vette fel...
Sinclair · Tag · sziasztok,Ivett 18 rol tudd valaki valami infot?elore is megkoszonnem!!
Sziasztok!
Tudna valaki infót adni Anettről, illetve Hildelitáról? Köszi előre is, fontos lenne.
Illetve van aki már Melicsi néven is ismer. :)
Linda
Én is kiváncsi vagyok Barbi(26)-ra...Engem is érdekel,hogy hol és ...TÖRÖLVE...