Szép időt és Napsütést Neked. A szerelem nem érdekel, de az udvarlást Te hiányoltad, ha emlékezetem nem csal.
Pál-Pusztai · Őstag · Szép időt és Napsütést Neked. A szerelem nem érdekel, de az udvarlást Te hiányoltad, ha emlékezetem nem csal.
Tisztelt Szerkeztőség! Nagyon szeretném tudni mi probléma a hírdetésemmel! Már öt levelet írtam önöknek,de választ még nem kaptam. Ugyan ez a hírdetésem több hétig volt fent,akkor mi a baj vele? Szeretnék már végre választ kapni!
Jó reggelt!
Nem kell hoznod semmit, krémmel masszírozok, olaj is van. Viszont miután épp elég kretént hallgatok a telefonban, semmi más dolgod nincs, ha komolyan gondolod a masszázst, minthogy kulturáltan felhívsz, elmondod, hogy te vagy pálpusztai, masszázsra jönnél, egyeztetünk és kiélvezheted. A "szerelmet" meg tényleg hagyjuk! Az Grófé marad mindörökké, ámen. :)))
Szia Grófom!
Hát megint itt vagy? Tudtam, hogy a fél szemed mindig rajtam.
Mindenhol, csak próbálom titkolni :))) A mi szerelmünk különleges, jó Veled veszekedni is, abban is ott a tűz!
Hogy lépjenek a lábadra minden hétfőn!! :)
Legyen Neked nagyon jó, mondta ezt már más is. :-)
Pál-Pusztai · Őstag · Rendben, megértettem, hívlak. Olajat vigyek? Van még a dobozban egy kevéske. Édes hangulat a neve, fahéjat és citromot tartalmaz. :-)
Bocs, Kurátor a szerelmem :))) Itt.
Szia! Gróf más, cyber-cimbi :) Azért keresd fel a lányt, mert neked nem "a madár az ász", hanem ő! :D
Nem, félmunkát sose végzek, csak ha menekül az áldozat. Mi a gond? Én jól meggyúrlak, a lányzóval meg hancúrozol. Így a tuti.
Már Linda vagyok és tényleg. Ez van.
Pál-Pusztai · Őstag · Kedves Andrea!
Holnap mikor dolgozól? Hívlak telefonon. Puszillak Drága! :-)
Látom minden hiába, szerelmem nem talál viszonzásra? :-)
Az Ökovásárban van erre is gyógymód, ma még vásárolhatsz valamit.
Pál-Pusztai · Őstag · Miért keressem fel utána a lányt? Remélem, félmunkát nem végzel rajtam. Visszaolvastam ám. :-) Torreádorral sokat beszélgettél, akarom mondani Kúróátorral. :-)
Békés, csodás Napot Neked!
Ha erre vágysz, udvarlok is Neked. : -)
Szia!
Örülök, hogy találtál egy kincset. Szívesen várlak egy jó masszázsra, utána javaslom, keresd fel a lányt és jól fogod ézerni magad! :) Nekem több hibám van, mint a cigi, de közben nem gyújtok rá, megígérem! A szoba is füstmentes.
Minek a rizsálás, nem jobb ha a tárgyra térünk?
Jó reggelt Néked!
Mi ez? Semmi rizsálás? :)
Pál-Pusztai · Őstag · Kedves Katónéni!
A jövő héten ismét arra leszek, kipróbálnám a masszázst Nálad, de azért a talált kincset is felkeresem ismét valamelyik nap. Fiatal keményhúsú, feszes csodás cicikkel. Nagyon jó orálban, kis kinyilt borotvlt rózsabimbóval, szűk bejárattal. Egyedüli baja, a cigi.
Pál-Pusztai · Őstag · Csütörtökön Veszprémben volt dolgom, nagyon jól éreztem magam egy lánykánál.
Szép estét Mindenkinek!
Sziasztok!
Agrippináról és Charloteról tudtok valami infót?