Ej, ez az irigykedés...
Bár persze ismerem én is - irigykedem sokat pl. annak a városnak a férfijaira, ahol te vagy éppen ;)
Remélem, kapsz helyet hamar. Sokan várunk vissza!
Ej, ez az irigykedés...
Bár persze ismerem én is - irigykedem sokat pl. annak a városnak a férfijaira, ahol te vagy éppen ;)
Remélem, kapsz helyet hamar. Sokan várunk vissza!
Sziasztok!
Natasa(22) illetve Maja(21) tapasztalata valakinek?
PerplexXxer · Újonc · Sziasztok! Mesi 30-ról érdekelne vélemény, ha valaki szivesen megosztaná, kérem tegye privátban. Élőre is köszönöm!
Sziasztok,
Vandusnál járt-e már valaki, mellesleg (is) nagyon jól néz ki :)
Kinek nem inge nem veszi magára nyilván 👍
Amint helyet kapok láthatóan sok hirdetőnek nem tetszem, 😂😂😂😂😂
Szép Napot kívánok!
Kriszti 38 nagyon szép lány.....valaki egy kis infót.... nagyon jó lenne.... privibe is.... Köszönöm!
Üdv! Valakinek tapasztalat Zoé 20 al?csak autóst vállal! köszönöm előre
Hali! Én ismerem a csajt. Az ő arca. Minden fotón ő van. Hiszitek hiszitek,nem nem. Kategóriában magasan a legjobb. De ugye mit szeretnél?mi a cél? Garantáltan nem fog előtted egy faszba lofralni. Nem fog megszoptatni,se megkurni. Teljesen át van operalva. De ahogy mondtam ebbe a kategóriában magasan a legjobb.
Voltam nála, volt ő nálam. Ha nem tudom,akkor el se hinném hogy ő nem született nő. Bevallom jobb volt vele a sex mint bárki mással. Lehetett vna több is köztünk. De vissza táncoltam . Megijedtem a szitutol...
Bocs h bele pofaztam. De nem tudtam szó nélkül hagyni.
Lilla 28 jónak tűnik...egy kis infót megköszönném .... privibe is jöhet...
Andi 43 inkább kb 63...minden csak gumiban,a tetthely egy ócska heverö a sarokban. Kellemetlen csalódás...
Most kiről van szó? Lemaradtam.😀
Az itt hirdető Andi (43) és Lola (28) hölgyekről van valakinek tapasztalata?
Akamionos · Újonc · Régebben érdeklődtem egyszer nála,emlékszem kora délután hívtam,és valami esti időpontot tudott adni. Mondtam várjon már 10percet,és visszahívom,hogy nekem jó e az esti órákban a találka. 5perc múlva illedelmesen visszahívtam,mondtam,hogy sajnos nem tudtam a programomat átszervezni,és nem jó az este. Erre a flegma válasz annyi volt: "sejtettem" és kinyomta 🤣🤣🤣
Engem is érdekelne az alkatam miatt, bár amikor otthon vagyok mindig eltűnik a hirdetése.
Lenne egy tippem a "kedves" hölgy szolgáltatásáról, ha már érdeklődés közben kiderül, hogy nem ma mennék erre automatikusan köszönés nélkül kinyom... XDXDXDDDDDDD
Sziasztok!
Aviana(19)-nél járt már valaki? Vélemények? :)
Sziasztok! Camillárol valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm
Apróban hirdető Zoérol tud valaki valamit?
koszi srácok
Sziasztok! Lucy-ről(21+) van valakinek tapasztalata? ***moderálva *** "félek" Tőle.