Huncut szemek, bájos arc, csibészes mosoly, formás test, ebben nem lehet vitatkozni. Azon ritka hirdetők közé tartozol aki még jobban is néz ki, mint az egyébként szintén fullos képei.
Huncut szemek, bájos arc, csibészes mosoly, formás test, ebben nem lehet vitatkozni. Azon ritka hirdetők közé tartozol aki még jobban is néz ki, mint az egyébként szintén fullos képei.
Sziasztok valaki tud valamit vl hirdetö nagykanizsai szafi-rol?
Kedves koránkelő! :)
„Szép nő” > legalább ezt írtad rólam :) :) HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM! :* Igen valóban van egy stílusom, de NEM SZÁLLTAM EL MAGAMTÓL (és már megint a csúnya nagy betűk :D)! Ha most a napokban találkoztunk Nyíregyházán, akkor ennek az általad leírt mejegyzésnek oka van! Privátban írj rám nyugodtan, sőt várom is és ott folytatjuk ezt, ÍRJ BÁTRAN! :) :*
Ez a bejegyzésed pedig úgy "szól" mintha Lora lelkiismerete helyett a tudatalattija is szeretnél lenni! Ez amúgy már önmagában is érdekes! ☝️Gyakorlatilag helyette próbálsz válaszolni. "gb" kolléga példája nem egyedülálló egyébként, hallottunk már olyan masszőzről, aki nyújtott az opció listáján és a kedves vendéget a combjaival is átölelte! Reményeim szerint "Lora" megválaszolja ezt...is!? Ő lenne az illetékes, vagy rosszul tudom!??
Köszi, hogy próbáltál megröhögtetni, vicckísérletekkel ráérsz majd akkor, ha sikerült formál logikailag analóg poént találnod! De addig...! A Lorának feltett kérdésre inkább az ő válaszát várnám meg, eddigi ismereteim szerint itt a fórumon nincs neki szóvivője, vagy...(?).., miközben talán azt is megtudja indokolni, hogy "gb" kolléga beszámolóját miért kellett moderálásra küldenie!? :-) Nekem az is izgalmas, hogy csak úgy veszed magadnak a bátorságot, illetve a felhatalmazást, hogy meghazudtold "gb" kolléga állítását, Lora helyett. Aki pedig egy kimerítő válasz helyett csak elküldi moderálásra, amikor reagálni is lehetne rá!? Szóval: várjuk meg Lora válaszát.
Sajnos zegen mar legalabb fel eve nincs egy valamire valo hirdeto :( ugy nez ki csak a mi varosunk ilyen putting hogy csak cibbanyok es fake lanyok vannak fent :( nemis ertem miert engedik az ilyeneket hergelni kamu kepekkel teljesen false informaciokkal es jelentes nem tortenik semmi….
Kedves Lorácska!
Nem igazán van a kollega a helyzet magaslatán.
Igy lehet félrértéseket,ellentéteket gyártani!
De mi lesz ebből?
Majd jön az,hogy a hölgynek elege lesz,és feladja azt amit más zokszó nélkűl élvez,mégha csak masszázst és franciát kap a rózsáiért.
Kicsit vissza kéne venni a mellényből urak!
Az a mondás hogy "a fasz feláll,az ész megáll" egyeseknél a gondolkozásban is gátat emel.
Nem szokásom másba beleállni,de ha ezzel észhez tér,bármikor meg fogom tenni.
Tán rémlik hogy Anikó 41 nél voltál?A kolléga Anikó 35 nél járt.Kicsit jobban figyeljünk oda,mert íhy lesznek a félreértések.
Igen, bár én dohányzom és nem zavar ha a partner dohányzik, de semmi jelét nem láttam, hogy ő dohányozna😊
Egyedül volt a lakásban, szóval igen!
Ha nagybetükkel ki van írva,hogy ;Aktusra nincs lehetőség!!Akkor miért is kellene kiszélesíteni az amúgy is maximális odaadással végző tevékenységének palettáját?Gb kolléga egy parafenomén lehet,hogy a farkát is be tudja rakni oda ahová amúgy más nem teheti.Butaságokat kérdezni én is tudok.Miből van a rézfaszú veréb fasza? :))
Naomi28 is itt van most! Brazilos, magas szőke, combos szépség. Imádom, a brazil alatt nem C vitamint kell érteni.
Szép estét Kedves Lora! Jó, hogy itt vagy. Személyes találkozás után, netán a kölcsönös szimpátia megléte alapján van lehetőség kiszélesíteni vagy felcserélni a masszázst valami élménydúsabb eseményre? Ahogy "gb" kolléga esetében?
Lora már el is küldte moderálásra a beszámolódat! :) Amit valamiért úgy érzem, hogy igaz. Na akkor, egyszer csak felkóstolom én is, egy ilyen meglepetés nekem is jólesne! Egy kimért masszázs közben a nyeregbe pattanna...
Lana30, ha lesz addig.
Sziasztok kedves Nyíregyháziak! :)
Először és utoljára szólok hozzá az itt olvasottakhoz, tömören:
Az éremnek mindig 2 oldala van! A férfi higiéniára direkt felhívtam a figyelmet, ezért ezt nem részletezném, de nem tűröm ha ezek után sem sikerül a tisztálkodás; nálam soha nem volt panasz higiéniára, mert akkor az is biztosan IGENCSAK FEL LETT VONA ÍRVA!
A tervezett látogatásom most előre nem várt körülmények miatt rövidre sikerült; akik akkor kapcsolatban voltak velem tudnak róla, de erről ennyit pls.; jövök még vissza….. ;) A fotóim folyamatosan frissítve vannak, ne haragudjatok ha most csak sejtelmes amatőr képeket tettem fel! Hamarosan lesznek új képek és az Ünnepkre is szeretnék direkt erre az alkalomra készült fotókkal kedveskedni nektek! :)
Mostani rövid ittlétem alatt senki nem mondtam nekem, amikor belépett hozzám, hogy „Ne haragudj, nem erre számítottam!”, mert NEM LETTEM VOLNA FELHÁBORODVA (a feltételezésekkel ellentétben!), hanem „Rendben, semmi gond!” De a bunkó stílust és az értetlenkedést nem preferálom, mert az senkinek sem jó és van hogy a telefonban van, hogy a benutás előtt kérem meg, hogy forduljon vissza: ki milyen stílusban beszél velem, hasonlót adok én is.
és végezetül az engem leszólóknak, főleg akik még nem is tálkoztak velem és úgy alkotnak véleményt mások tippjei alapján: „Vagyok, aki vagyok, nem kell bizonygatnom, Ha ismersz, tudod, nem vagyok olyan rossz, Ha pedig nem ismersz, ne alkoss véleményt, Mert csak fals képet kaphatsz, mely nem az egész”
Ezzel zárnám „rövid” soraimat :D Szép estét és kellemes hétvégét mindenkinek! :) :*
és aki ismer „Nem harap a néni!” :D
Sziasztok!
Aki szereti az anált, mindeképp látogassa meg Danát.
Többször is voltam már nála, mindig elegedetten távozok.
Ahogy irtam fokent popsi miatt erdemes kiprobalni, alap natúr francia, ami után gyakorlatilag egybol kezelésbe lehet venni a popsit.
Valóban képes átlag feletti méretet befogadni ez az apró lány.
Élvezi, nem játsza meg, szinte reszket mikozben döngeti az ember.
Kitartó, csak tenyleg akkor állít le, ha mar fajdalmat okozol neki.
Hajrá!
Nem tudom kire gondolsz, de annyi biztos, hogy nem ugyanarra akiről én írtam.
Aki tud róla valamit igazán megoszthatná, akár privátban is.
Dzsungelakó nagyon bent vavy az erdőben! Olvasd el mégegyszemégegyszer mire válaszoltál!!
Nem egyezik a szőr a selyemmel!
Még akkor sem ha âlati bôrökbe burkolod magad a " derék" mélyén! :D