Sziasztok!
Kit ajánlanátok egy szűz srácnak, aki tényleg megbízható szolgáltató és vállal ilyet?
Sziasztok!
Kit ajánlanátok egy szűz srácnak, aki tényleg megbízható szolgáltató és vállal ilyet?
Na majd látjuk akkor hova is fog érkezni! Meg, hogy tényleg ő van a képeken. Biztos lesz aki rá próbál! :-)
staffi · Őstag · Haverom ,köszi az infót en mindig caak a jót akarom 😉
Nekem egy 70 280 0402 szám van meg, amit próbáltam hívni, de nem lehet.
Szép nő, de a műsor számomra nagyon gyenge volt. Passzív, kimért volt a csokiátvétel után. Kérdeztem is tőle, hogy "van valami akadálya, hogy jól érezzük magunkat"..., de csak kelletlenül vigyorgott. Semmi gond amúgy, nyilván nem jöttem be neki, talán másnak nagyobb "szerencséje" lesz vele. Mindenesetre az elején ezt nem éreztem, hogy taszítanám, sőt, éppen ezért olyan szomorú lettem, hogy ez a csokiátvétel után változott meg.
Sziasztok érdeklödnék valaki járt nagykanizsán rebekánál vagy valami info van esetlel rola?
staffi · Őstag · Három nap alatt három helyen hirdetett..Nyiregy -Debrecen-Pécs ... lehet csak felmérte a terepet honann van több hivása es oda megy.... meglatjuk...😉
Sziasztok. A Petra 25? Hú de jó csajnak tűnik a képeken. Ha valakinek sikerül a héten eljutni hozzá, írhatna egy beszámolót. Mire hazaérek. Meg látogattam jövőhéten. :-) köszi pacsi
Ha ott lennél akkor nagy valószínűséggel kellene sietned. 😁
Sziasztok. Régen hirdetett itt és a konkurens oldalon is Niki. Szőke hajú, kék szemű, a Doberdo környékén volt elérhető. Igen jó és megbízható szolgáltató volt. Legutóbbi látogatásomkor azt mondta, hogy már nem hirdet, csak ismerősöknek veszi fel a telefont. Igaz ez néhány éve volt... Tudtok valamit róla? Aktív még? Ha igen, akkor a számát valaki elküldené privatban, mivel nekem odalett a korábbi készülékeknél együtt.
staffi! Ha jótakarsz? Keresd Nelly-t!
Nicolról az infó engem is érdekelne!
Kimberly újra a városba ajánlott kategória csak elég drága mulatság :D ha nyerek mixen megyek is hozzá 🤣
Elhiszem, ez pont arra a tempóra erősít, amiről beszéltünk. Milyen amatőr ez az ócska sumákolós hazudozás, amikor nem is ő lenne az igazi felelőse és mégsem tudja normálisan kezelni. Jobb helyeken:,Fehérvári úton, vagy az Óbudai kispiacnál a Verőfény utcában ezt már régen lejegelték, hogy ne a lányok és ne is a vendégek maradjanak a 💩-ban. De voltak csajok, akik az adatlapjukon is írták ezt a bemutatkozásnál, hogy az "sorozatos etikátlan bejelentkezések miatt, az lesz fogadva, aki éppen ott van"..! Nyilván nem írta ki, hogy a konkurens strigolettók miatt. Noémi28, aki itt is szokott rendelni, nála is olvastam erről és beszéltünk is róla. Ő anno a nyugati p.u. közelében rendelt, tetkós szilikonos franciaimádó nő. Félórákra jártam hozzá és egy kaland volt bejutni hozzá. Én viszont nem szeretek melegváltásra más/mások után gyorsba rámenni a nőre, ezért csak ha a kezdő első kettőbe belefértem, akkor volt műsoron. De a Milf Erika a 13. Ker. Hegedűs Gézán is írt erről az adatlapján. A fehérjenyelő szilikonos Erika. Max. 2-3 perc késés fért bele, és már hívta is azt, akit tájékoztatott még a bejelentkezése alkalmával, hogy lehetséges, ha az első hívó kamu. Persze a lányok többsége ott is tojt erre, azoknak viszont 1-2 hét után kancsó lett, mert így bevált a strigó tempó és tele voltak üres, kiesett órákkal. A hirdetést meg a lakást akkor is rendezni kellett.
staffi · Őstag · Kaptam infot egy nagyon megbizhato regi ismerösömtől itt privatba,szóval annyira már nem is sietek.....😉
Ismerős helyzet, hívtam többször is, semmi. Írtam itt nekikb 2 hónapja, a válasz - Ha vannak nálam nem tudom felvenni. Kérdezem akkor mikor hívjalak. válasz - Fél 9-től hívhatsz. Azóta se veszi fel. Több számról sem. Erről ennyit.
Nosza Staffi barátom, teszteld le a csajt, de vigyázz, mert ki volt írva neki hogy: "ma utolsó nap a városban" 🤭🤭🤭
Epp 40 perccel az “idopontom” kezdete utan hivott telefonon, h bocs, de csak most latja, h hivtam es irtam neki, hogy ott vagyok.
Es az adatlapjan a lehetosegek kozott epp a 40 perces program szerepel elso helyen. Szoval sanszos, h valaki beelozott…
Pedig nagyon akartam menni hozza, nagyon bejott nekem is.
Apropó Nicol 28 esetleg valakinek infó róla?Privátba is jöhet.
Csak megerősíteni tudom sehol semerre.Legalábbis azok a helyek amikről tudok,komlói út,Szigetvár irányából Pécs felé,éles dűlő.Azért bennem megfogalmazódik az a kérdés hogy tényleg nincsenek utcai harcosok vagy mi nem tudunk róla. Azért az interneten elég sok mindenre ráakadhat az ember.Sokszor a legváratlanabb helyekről jöhet infó. Mint nálam pl kb 2 hete de lehet hogy 3 böngészgettem egy ilyen videómegosztós közösségi médiás oldalt ott láttam egy taxis videóját amikor megállt egy lánynak félreértette az intést. Ez a komlói út elején Budai vámnál történt. Ahogy írtam kb 2-3 hete ahogy megláttam kocsiba ültem tettem pár kört de én nem láttam senkit. A taxis csávó is írta a videó alatt hogy 10 perc múlva ismét ment arra és már nem volt ott. A másik nekem totál kimaradt erre az infóra is nem rég akadtam rá lehet hogy nem valós de leírom. Kíváncsiságból google keresőbe beírtam hogy utcai harcosok Pécs és egy gyakori kérdések oldalt dobott be ahol ezt kérdezték és ott azt írták hogy A Pécsbánya-Rendező vasúti műhely felé vezető nyugis úton vannak lányok. Ezt 2017 ben írták de én nem tudtam róla kíváncsiságból elmentem arra is persze semmi. Ha vannak utcai harcosok valószínű mi itt fórumon nem tudjuk hogy hol. Ha vannak utcai harcosok és akik tudják hogy hol, lehet hogy nem fórumoznak vagy csak nem kötik az orrunkra. Bocs hogy hosszú lett.