Köszi az infót.
Köszi az infót.
Sziasztok!
Tudtok valami infót az itt hirdető Barbi27(27)-ről és Szindy(18)-ról. Érdemes-e őket meglátogatni. Előre is köszönöm az infót.
Én múlt héten jártam nála először és másodszor is. Nem értek veled egyet. Én meg voltam/vagyok vele elégedve, és biztos visszatérek hozzá még párszor. Arra még nem gondoltál, hogy talán azért volt ilyen veled mert bunkó voltál hozzá? Az nem fordult meg a fejedben, hogy épp olyan napja is lehetett?
A Szopókirálynő???!!!??? Jobb ha máshoz mész, mert egy lehúzós, flegma K..VA!!! Van tőlle sokkal jobb, pl. Szendy, Mia, Eliz. Nálluk voltam, őket tudom ajánlani!!!
Sziasztok!
Mi a véleményetek Szopokirálynő-Böbike (31)ről?Valaki valami infó?
Köszi
Csak ajánlani tudom odaadó kedves csaj élvezi az együttlét minden percét !!!
Nem lesi az óráját mintha csak a saját barátnőd lenne!!!
Látogasd meg nem fogsz csalódni!!!!
Szia Nagykandur75
Köszönöm az infót elfogok menni Kitty 40-hez és leírom az élményeimet ,természetesen. Kollegák!!!Továbbra is érdekel ,mi tudható Gina 18-ról milyen tapasztalatok vannak eddíg Róla.Köszönöm
Hali, Lilla és Lya egy helyen vannak, nincs testőr. Én inkább Lillát ajánlanám, a franciája szuper jó. Lya kicsit duci és nem mindent enged. Persze kérheted egyszerre is őket :)
Baszos,ha gondod van/volt Nikivel azt leírhattad volna normálisan is..
Sziasztok! Mától 2 hétig délelőtt is elérhető vagyok a régi számomom és helyemen! Hívjatok! Puszika!!!(Debrecen)
Sziasztok! Mától 2 hétoig délelőtt is elérhető vagyok a régi számomom és helyemen! Hívjatok! Puszika!!!
Hali
Tudnátok ajánlani egy megbízható(tiszta, nem nyúl le, nincs "testőr") nőt az idősebb korosztályból(min 30) Debrecenben?
Előre is kösz.
Helló Gábri!
Kitty35 megvan 40 is, eléggé leharcolt feje van. A mellei hatalmasok, de elég puhák és lógnak.
De hogy jót is mondjak róla, a franciája nagyon jó, iszonyat jól szopik, és a hozzáállása is rendben van, nagyon kedves nő.
Egy próbát megér.
tisztelt makktársak' SZILIKON CICIS NIKIVEL NAGYON VIGYÁZATOK,MERT EGY HAZUG IGÉRGETÖS LEHUZOS RIBANC,ELNÉZÉST A TRÁGÁR SZAVAKÉRT,DE SAJNA EZ IGY VAN,NEM MINDEN HA VALAKI SZÉP ÉS SZILIKONOS,
Tisztellt Szerkesztőség!
Már küldtem e-mailt egyeztetésre, de nem kaptam választ sem rá, hogy miért nem tudok hirdetést feladni az oldalon. Legyenek kedvesek megírni, hogy mi a gond, hogy tudjam korrigálni. Nagyon szépen köszönöm! katalin8102@citromail.hu
hihetsz a képeknek, én voltam nála!!tündéri!!:):)
Sziasztok !
Infó kellene Alexáról, aki a ...TÖRÖLVE... dolgozott. Tel.szám stb. kb 2 hónapja voltam nála. A legjobbak közt van ha nem Ő a legjobb. Nem találom mostanában egy hirdetésben sem, a régi száma nem mükszik.
Köszi.
kossz szepen Danikam:)tisszzta a csaj amugy?
Sziasztok!
Van valakinek infója az itt hirdető lányokról? Maya(36), Whitelady(33), Lilla(20) és Lya(27). Lilla és Lya Sóstófürdőn dolgozik.
Előre is köszi az infót.
Sziasztok.
Sziszi27-ről van valami infótok.Istennő a csaj