Anita Barbival dolgozik együtt
Anita Barbival dolgozik együtt
Lányfüggő voltam Anitánál de nem nagyon győzött meg Nincs valaki más?
Jártam Szendynél és lányainál,nagyon kedves csapat. Csak ajánlani tudom őket.Kellemes légkörben töltöttem el azt a kis időt,a végén kávéval és ásványvízzel kínáltak. Hamarosan meglátogatom őket. Érdemes hozzájuk elmenni(Debrecen). Puszi nektek lányok
Tisztelt Szerkeztőség!
Remélem megkapták az válaszomat!
Kérem válaszoljanak minnél hamarabb hogy sikerül e újra hirdetnem maguknál!
Előre is köszönöm és remélem mihamarabb válaszolnak!
Lilla(41)Popsinyalást is csinál!
De elült a csevegés! Nincs Gróóóf!
Hát, akkor írok én már megint. Született egy új oldal (több is persze, vége nincs), de ez érdekes. Szexpartner kereső elvileg,
de képzeljétek, végignéztem mindenkit, sőt végig olvastam! Mindenki MASSZŐR, méghozzá PROFI :D
Kicsit kezd elegem lenni ebből a műfajváltásból. Ezen az oldalon kb. 4-5 valóban masszőr van, bár nem számoltam össze, de 10 alatt van, az tuti. Igen, üvölteni tudnék ilyenkor, de hallgatok és mosolygok, közben háborog a lelkem,így felváltva, mert én tudom, ki a masszőr, mi a masszázs. Sokkal több, mint gyurkolászni, vagy simókálni embereket. Nem az a siker titka, hogy "szívesen megmasszírozlak", hanem, hogy amit csinálsz, ahhoz érts és a tested-lelked beleadd!!! Én csak tudom! Mert masszőr vagyok. Te meg, suszter, maradj a kaptafánál!
ÁÁ RETUSÁLT KÉPEK KAMU :):)
Barbi 26 jónak tünik infot szeretnék rola tudni elöre is köszi :)
Barbarával még mindenki elégedett volt. Vele együtt dolgozik Anita , ő úgyszintén jó. A vl-n rendszeresen hirdetnek.
Üdv!
Szerintem motoros rá gondol: videkilany pont hu/28380-rami
szevasztok makktársak viki20 at ajálani tudom mindenkinek egy csinos széparcu kedves csaj valobban 20 éves és ő van aképen de jo bornak nekmkell cégér mint mondják kösz mindet viki
ezért nem tudz itt hülyeségeket írni mint a piroslámpán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nézzél meg jobban legközelebb,ha egyéltalán valóban voltál nálam!
Üdv. Corinnáról és a Barbyról van infó?
Napok óta nem engedélyezik a hírdetésem,pedig már át lett írva. Érdeklődnék,hogy miét van ez? Váom a válast. Köszönöm. Tünde Szolnokról.
Valaki tud nekem mutatni valami igényes szép fiatal magyar lányt a városba? Mert ezzek nagyon nullak!