Szia Gróf! Te hova lettél innen? Gyere már dumálni te is! Bélapapával kettesben hagytál?
Szia Gróf! Te hova lettél innen? Gyere már dumálni te is! Bélapapával kettesben hagytál?
Jó reggelt!
Igen, a szemeimet akartam leírni Neked még, de látnod kéne! Kb. másfélszeresére nőnek, forognak, időnként megállnak, szabad kezemmel vagy a fejemet vakarom, vagy a szakállam helyét ilyen férfiasan simogatom... :))) Milyen korán kelő vagy, én is, csak fiam nem. Most ébredeztetem, ő ilyen bagoly, gép meg nála persze.
Neked is szép napot! (Becsípődött most meg egy ideg, nem elég ez az átok sérv. Nem tudom, így hogy tevékenykedek, eléggé fájok.)
hát ja de ha tényleg igy van az már beteges de sajnos léteznek ilyen emberek. köszi neked is szép napot pusy Gina
Szia Anikó!
Köszönöm szépen a tegnapi szuper kényeztetést és a hűsítő kenőcsöt a hátamra. Nagyon jól esett!!! Hamarosan újra jelentkezem :D...
Puszi!
Kedves Gina!
Igazad van, el lehet menteni a számot, de akár hívhat másik számon is ugyan az aki már eljátszotta ezt, ezért nem sok értelme van.
Legyen szép napod!
Jó reggelt!
Gondolom folyamatosan bővül a repertoár az ilyen szólásokból, és már hozzá is szoktál, ezért nem is veszed észre sokszor. Kíváncsi lennék a szemeidre, mikor megkérdeznek hasonlókat tőled.
Legyen szép napod!
Sziasztok!Chézy nevű lányt nem ajanlom senkinek sem mert nem az aminek latszik a képen es ráadasul meg ápolatlan is és a melle se olyan amilyen a képen látszik!
Szia! Bocs, hogy közbeszólok, de szerintem nem itt kéna érdeklődni. Segítek, nem kell megvárni, utalhatsz, bár gyorsabb, ha bemész a bankba. Leírták Neked is.
Gróf is eltűnt :(
Bizony, lassan könyvre való, gyűjtögetek, csak az a baj, már megszoktam, bár látnád a szemeimet ilyenkor. A válaszon még mindig gondolkodom, talán a kinek mi (?) :D Nekem a kifejezés tetszett, ez friss, "szexuális tevékenység"!!! Szép, szabatos.
Azóta tevékenykedésnek hívom. Ó, ha tudnád, mi minden fér bele! :))) A masszőrnő jön-megy, ez van. Gyere drágám Veszprémbe, én stabilan maszizok.
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket!
Azt kérdezném meg hogy az előfizetésnél amit emailban küldenek mintapéldányt az megegyezik e az eredeti példánnyal amit a címünkre küldenek ki?
Valamint hogy feltétlenül meg kell várni hogy megérkezzen,vagy a mintapéldány alapján is elintézhetem az átutalást?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Gondolom van ilyen kérdésekből csokorra való. És mi fér bele? A kis masszőrnő már megint eltünt.
Kösz, megvolt, slussz mára, dolgozik a mosógép!! Rozinak hívják :) Te, tudnád, miket kérdez néhány fiú tőlem is amikor érdeklődik! Felírogatom most, aztán, ha nyugdíjas leszek, könyvet írok belőle és kiadatom. Pl. "1 órás szexuális tevékenységbe mi fér bele?" Na, ilyenkor gondolkodom szép csendben, túloldal hallózik, modom, vagyok, csak nem tudom a választ. :)))
Gina kicsikém!Jo készen vagy te!!!!
ebben igazad van de ha már 1 szer bejátszota ezt velem utánna tudom a számát és többet nem veszem fel. igy a számot el lehet menteni. de rejtetet nem tudom. szép napot
Sziasztok még mindig keresem Janát.Noncy vagy ha valaki tudja még a számát akkor kérem
küldje ide:camel75@citromail.hu Köszönöm
Jó munkát!!
Igen??És ki is vagy Te??? :D
Igazad volt :) Dolog van, mentem estig.