üdv. nem találtam meg Szandra hirdetését ! Nem hirdet már itt az oldalon ??
A.
Sziasztok!
Keresek egy győri lányt a neve Katica. Nem vagyok biztos benne, hogy a jelenleg Katica néven hírdető hölgy ugyanaz-e, én azt a lányt keresem, aki a Földes Gábor utcában dolgozik, előtte pedig a Vulkánházban volt masszőz.
Ha valaki tudja a számát írja meg nekem.
Köszi
Nem panzió, sima családi ház, állítólag bérelt, kapu előtt bőven van hely parkolni.
Engem le rendezett elég rendesen...tud a csaj..
Sziasztok!Én nem rég jártam a Vivien 26-nál,már a fenekétől majd el élveztem,a szopási technikája valami fenomenális,és kedves poénos a csaj!Ajánlom nagyon mindenkinek!
Helo
Eszter(29) nem egy nagy szám a képek hasonlítanak de ne arra a habtestre számítsatok amit ot láttok.
a 29 év is csak nagyon jó indulattal mondható el. a hely jól megközelíthező a lakás aránylag rendben van.
A hozzáálással amúgy semmi gond mindent megtett amit kellett, lehúzás és strigó nincs. 10 ből 6-ot adnék
és a hely megközelítése milyen? Van infóm csak régebbi.. volt panzió-szerű?
Köszy Zsolty!
Sajnálattal olvasom ,hogy nem sokan vannak akik megvannak elégedve a 20-on éves korosztállyal,tisztelet a kívételnek,persze.Még régebben voltam Lilla 23-nál nem volt rossz,de jó se teljesen felejthető,alíg várta, hogy befejezzem és elhuzzak....Maradok a 30-nál,de azért aki tud korrekt ,tiszta ,megbizható 20 év körülit megírná,köszönöm
gábri
Azt mondják hogy koszos és sietet a gin ....Amit láttam eddig itt
Tináról: voltam nála, atom jó, a képeknek hihetsz, nagyon ügyes és odaadó a lány.
Szia "Zotya"! Ha meg nézed az adatlapom alatt engedélyezett véleményeket,akkor meg tudhatsz info-kat rólam :) (melyeket természetesen partnerek írtak)
Nem volt vele dolgom. Én a karcsú lányokhoz vonzódok, így ő a képek alapján nem jöhet nálam szóba. Apropó képek. Ma nem látom a hirdetését a kaposvári lányok között.
eszterről van infó lentebb egy kicsit
hali
tudtok valami infót róluk:
Emma(19), Eszter(29), Glória(32), Dönisz(21), Krisztike(19)
előre is köszi az infót
üdv mindekinek,A NIKI AZ EGY SZUPERCSAJ NEKEM IS NAGYON TETSZIK.ÉRTI IS A DOLGÁT,DE A BAJ NEM IT VAN,HOSSZÚ LENNE LEIRNI A RÉSZLETEKET,MEGBESZÉLTÜNK VALAMIT HETEKEL EZELLÖTT MEG IS EGYETÜNK,LEGALÁB IS ÉN AZT GONDOLTAM,MÁG AZ ADOT NAPON DÉLLÖT BESZÉLTÜNK ÉS EGYEZTETÜK AZ IDÖPONTOTT,ÉS A HELYET,19-TÖL 21 IG HIVOGATTAM ÉS NEM VOLT HAJLANDÓ FELVENNI A TELEFONT,SMS RE SEM REAGÁLT,NEM ÉRTEM MIÉRT VERT ÁT MI ÉRTELME VOLT MONDTA VOLNA HOGY NEM ÉS KÉSZ.MEGÉRTETTEM VOLNA,KELLEMETLEN HELYZETBE HOZOTT,HALOTTAM RÓLA UTÁNA EGY PÁR DOLGOT DE AZT NEM RÁSZLETEZNÉM VAGY IGAZ VAGY NEM,DE HA FELE IS IGAZ AKKOR ELÉG GÁZ A NIKIKE,ELNÁZÉST A RAJONGOITÓL,LEGYEN HOZZÁ SZERENCSÉJÜK, SAJNA NEKEM NEM VOLT,
Üdvözletem !
ELÍZ-ről Szeretnék infót... volt már valaki nála? elég jók a képei.... Kis helpre lenne szükségem.. nagyon kéne egy normális partner.....!!!!
Köszi