Ez üt!! XD
Ez üt!! XD
Szia!
Nálunk tejszines sütőtök-krémleves, pirított tökmaggal meghintve, tökmagolajjal csurgatva. Tepsiben sült füstöltszalonnával betakart és fűszerekkel bolondított pulykafelsőcomb, hagymás-tepsiskrumpli pároltkáposztával. Málnával ízesitett és díszített tejszines-túrótortával zárjuk az ebédet. Aki kér, IO-kávét is kaphat tejszinhabbal, némi vajas keksz társaságában. Jó étvágyat Mindenkinek! :)
XD Te haspók és alig alkesz!
Boros kola ,elötte aperitivnek laza votka.de csak úgy tőgymelegen.:)))))))))))))))))))))
Teljes mértékben egyet értek Bush-(:
Sziasztok,
nemtom miért kellett az utóbbi 6-7 beírást moderálásra küldeni, szerintem pont az az értelme ennek az oldalnak, hogy a "közös érdeklődésű" emberek egymással tapasztalatot cserélhessenek, és ha rossz élménye van, figyelmeztesse a többieket. Megjegyzem, ez a VL-Szerkesztőségének is az érdeke, mert ezzel előmozdul a "hamis" lányok kiszűrése, és így nő a VL-honlap értéke. Egyébként azt gondolom, hogy a Szerkesztők látják, ha ugyanaz a vki küldi el moderálásra a beírásokat és tehet ellene, léci figyeljetek oda, ha ez elharapózik! És még annyit, hogy ha vkit igazságtalanul kritizálnak, visszaírhat, hogy nagyon gáz volt a pasi vagy valami, aztán megláttyuk kinek hiszünk, de ettől fórum a fórum! (Mongyuk meló nélkül pénzt eltenni elég meredek, kevés mencség lehet rá...)
és, hogy megint írjak vidámat is:
"-...ha lenyeled kapsz egy bundát...
- glu, glu, tessék?
-...semmi, semmi.."
Szép napot!
Megvettem a hétvégi ebédhez a hozzávalókat, már csak főzni kell, aztán enni. Már szeretlek :)))
Nem írtam el. A barát szót nem ismeri a fórum.
Elírtam!!!! Puncibarátnak és punci-tulajdonosnak!!!!!
Üdv mindenkinek. FIGYELMEZTETÉS!!! Van egy "kedves" hirdető, aki telefonon keresztül egy tündér. Viszont ...TÖRÖLVE....nem szeretne, de a ...TÖRÖLVE....az kellene. Én ráfáztam, nem akarom, hogy más is így járjon. Nem a sértett önérzet beszél belőlem! A "lány" most Rita (29) néven "...TÖRÖLVE....", előtte Kitty (29) néven futott. Gondolkodtam rajta eleget, hogy leírjam-e, vagy szégyelljem magam a saját hiszékenységemért, de inkább szólok, hogy más ne járjon így. Vigyázzatok vele. Aki látogatja, max sika, kefe, LÉC!!!! Remélem sikerül megkímélnem a ...TÖRÖLVE..... Üdv Minden puncibarátnak és punci tulajdonosnak.
Kinaga babánál volt már valaki?
Jó lenne egy kis beszámoló róla.
Sziasztok!
Mia(20) nevű hírdetőről szeretnék érdeklődni.
Esetleg volt már nála valaki? Rendkívül csinos lány!
Na, ez már kaja a javából, meg is éheztem! :) A másik is tetszett azért, valamire biztos jó lesz :)))
HÚÚÚÚÚ.bakker Kató ez vér ciki ,ég a pofám ,de még a szővegkörnyezet is tök félreérthető. De azért a kép sem rossz erotika romantika ,kalinka palinka.
ez már okééééééé?????????????????? :))))))))))))))))))))))))
HEHE De jót szórakozok ezeken a saját maguktól elájuló hirdetőktől :))) De hogy sz,,,pja le magát????? Ezt sosem értettem :DDDDDDDDDDDDDDDD
Megkaptam, de ahhoz kajának nem sok köze van :)))
Gondoltam :DDD
meg kptad.remélem!!!!!!!!!!!!!!!!! nem kis unkámba került.:))))))))
Azt is szedtem, anyósomnak! :)