Gina (18) Debrecen nem ajánlott nagyon lehuzós. A telefonba alap mire odérsz már extra.
Gina (18) Debrecen nem ajánlott nagyon lehuzós. A telefonba alap mire odérsz már extra.
ezt most csak én nem értem:DD vagy nem tom!!
ezek a lányok hírdetnek pl itt??
Ma voltam Christina(35)-nél (Debrecen) magas csinos finom bőre van és nagyon kedves szép szűk puncija van :-) jó popsi nagyon ajánlott ...TÖRÖLVE...
Szevasz!
Szerintem ez a Katica az aki a földesen dolgozott Jessykával régebben is de a vulkán házban nem ő volt tudomásom szerint.
Azonban dolgozott ott abban az időben egy másik vékony lány rövid ideig aki előtte a vulkánban volt de őt nem Katicának hívták.
Nem lehet hogy kevered öket?
érdeklődnék, ahol igényesek a lányok..
Nina(20), Veronika(24), Melinda(22), Vanda(20)
és ahol szexhez kresnek partnert..
Kinga(20), Enibaba(21)
ők még normálisabbnak tűnnek, de nem árt az óvatosság..
Tökéletesen igazad van! Neked is szép napot:-))
Kedves Bélapapa! Biztos igy van ahogy leirtad mert aki normális az eddig is az volt, és az is lesz csak tudod néha elszakad a cérna és 4v5 vagy több ilyen telefon után lehet olyan vendégen csattan aki tényleg normális és kedves.Sajnos ezért problémázok ezen.Legyen neked is szép napod!
Tisztelt Brigi29!
Köszönjük, hogy legalább itt a fórumban kulturáltabb hangon ír, mint leveleiben.
VL
Kedves Béla!
Vannak kivételek,nem azt mondom,de 10-nek a fele kamu!!Gyere el hozzám én biztosan nem verlek át!!Elhiszem,hogy lányokba is van olyan...!!De azért az pofátlanság,hogy meg is eggyezünk mindenben és ugy nem jön el,de ha arra az idöpontra mondjuk van más is (már tanultam esetekböl),akkor azt fogadom,aki hamarabb ideér és a másik utánna mehet Isten hirével!!!!
Kedves Mónika!
Azért fordítva is igaz, hogy a hölgyek vesznek semmibe minket, vendégeket!! Saját magam tapasztaltam, hogy a megbeszélt időben nem ért rá, mert mást vett előre a sorba, vagy csak egyszerűen kikapcsolta a telefonját. Mindezeket általánosságban írtam!!
Kedves Anikó!
Miért lenne baj, ha leírod ezeket. Biztos semmi nem fog változni, aki eddig kedves volt, az ezután is az lesz, aki meg nem, az nem. Legyen szép napod!
-- Igazad van Anikó!!Van egy-két alpári emberke!!!!Meg az akaszt ki,amikor igérgetnek és nem jönnek el,legalább annyira vennék a fáradtságot,hogy azt mondja körbe nézek és ne várja feleslegesen az ember!!Ilyen hülyék mindig is lesznek SAJNOS!!!! --
sziasztok!
Emese 27-ről mit lehet tudni,korrekt hölgy?
Hali mindenkinek! Sűrűn járok debrecenbe és nem tudna vki a Fényesudvar környékén lányokat ajánlani
akik igényesek és nem nyulják le a vendéget! A Bercsényi uti lányok kizárva!
Előre is kösz!
Mindenkinek szép napot:-)Tudom hogy hirdetö vagyok, szolgáltató de olyan nagyon nehéz kérés az hogy ha valaki telefonál érdeklödik az igy történjen:szia x jakab vagyok itt és itt láttam a hirdetésed és szeretnék érdeklödni a részletekröl. Mert ezt az alapvetö pár szavacskát képtelenek kimondani de a trágár sértegetö beszolások azok mennek és ezt szerintem nem csak a saját nevemben mondom.Ha már felénk szolgáltatok felé akkora elvárások vannak.Tudom ez most megint olaj a tüzre és lehet majd beszólni és szám nélkül telefonálgatni de nem érdekel:-))) Nem vagyok kiváncsi senki kommentjére! Más Szendy nekem te vagy a kedvencem szerintem fantasztikus a feneked:-))) További szépet:-))
Hali !
Nekem nincs problémám Eszter(29)el,én megvoltam vele elégedve
a társaságával a szolgáltatásával is,Lehet egy kicsit ittt ott több van rajta ,de kinek mi jön be.
De legalább elfogadható nő áll az ajtóba, nem olyanok akikhez be sem megy az ember.
Ellenséggl nem találkoztam ,csak a kolegina van ott én biztos vissza járok majd hozzá.
Kellemes időtöltést sorstársak!:)
üdv. nem találtam meg Szandra hirdetését ! Nem hirdet már itt az oldalon ??
A.