Kedves Szerkesztőség!
Talán nem kapják meg a leveleimet? Válaszoljanak már valahol, mert nagyon sok idő telt már el a hirdetés fealdása óta!!! Ez már elég hihetetlen , hogy ennyi idő alatt semmi nem történik!
Tisztelettel
Kedves Szerkesztőség!
Talán nem kapják meg a leveleimet? Válaszoljanak már valahol, mert nagyon sok idő telt már el a hirdetés fealdása óta!!! Ez már elég hihetetlen , hogy ennyi idő alatt semmi nem történik!
Tisztelettel
Szia!
Hogy áll a víz hőmérséklete, van már meleg is?
Helló Lányfüggő.
Nekem is küldd el légyszi a lánylistát.
Előre is köszi.
mokkalight@freemail.hu
"Gina 18":
Ezt mondjuk én sem vágom, hogy ha nem tetszik a hímnek, amit kapásból lát, akkor tényleg, minek megy be...?
Sőt, van, aki még rá is mászik a csajra, döngeti, stb, aztán megírja, hogy "micsoda szenvedés volt végig"... (hogy lehet egy hímnek dugni úgy, hogy közben "szenved", meg "útálkozik"?)
OK, lehet, hogy az igazat írák- írták, ezt nem tudhatom.
De akkor tényleg, mi a nyavalyának másznak rá a számukra valamiért taszítónak számító csajszira? Nem csak hogy bemennek a "rendelőjébe", :))), hanem meg is csinálják... érthetetlen.
Nekem, ha valami útálatos, legyen az bármi, akkor nem csinálom, elkerülöm.
Szóval, ez olyan "zone out"... eset. :(
Azt hiszem, csak egyféleképpen tudhatnám meg, mi a helyzet veled, :)
Olvasd el az e- mailt.
Köszi,
C.
Nagyon jó Jeny Cica hirdetése!!!! Így kezdődik:
"Sziasztok, Tamara vagyok..." :D
Na ide Én is beleszólok....Nem egy vékony alkat a lány az biztos,de semmi gond nincs vele van rajta mit fogni,de formásan! A száját Én is csak dicsérni tudom és ahogy nézett a szemeivel közben már attól kész voltam! nagyon is igényes nincs a csajjal semmi gond! Én ajánlani tudom....
Ja... Én meg még annyit mondanék róla,hogy Ő az a nő aki nem zsebkendővel fogja meg a farkad és nem unottan csinálja a dolgát,hanem nagyon is élvezi!!!!! De úgy látom vagyunk itt egy páran akik így látják! Ja és még annyit,h Én kényeztettem már egy párszor és nagyon is fincsi! ez az csajszi,csak így tovább! :)
Ok, így lesz, ahogy kéred.
Szevasztok mindenki
Ezen a héten Veszprémben van dolgom, esténként ráérek!
Most este 22 16 van. KÉRLEK ajánljatok valami csajos programot!
Én is voltam nála a melle tényleg nem egy kő kemény,de akkora mell nem is lehet az! De viszont úgy a mellei közzé vette a farkam és tényleg nagyon jól tudta használni közbe a száját is! Ja és a puncija nagyon is finom....Én még biztos vissza megyek hozzá!
egyetértek ez tényleg csak olaj a tüzre néha ugy le tudnak alázni egy csajt. nem értem ha nem tetszel neki mert látja a melleid a csikokat meg minden akkor minek megy be? lehet csak azért h megirhasa a forumon. ne haragudj h bele szolok csak a napokban hasonlo történt velem is pusy gina
Köszönöm Chuck de ebböl megint nagy" balhé" lesz. Látható hogy vannak és lesznek okos és olyan emberek akiknek soha semmi nem tetszik.Aminek nem értem az okát.Az sem jó ha beszólnak az sem ha fényeznek. Hihetetlen de igaz. Arra kérlek téged és minden okos embert hogy ne reagáljon semmire mert itt minden szó olaj a tűzre.Ez már vicc:-))Örülök hogy ennyien futtatnak engem:-D Köszönöm neked is Attiska remélem tudtam segiteni és várlak bármikor szivesen:-)
Teljesen más téma de fontos!!!Kolleganöm Barbi(24) szeptember közepétöl egy hétig nem lesz elérhetö.:-)
Titkos nem szeretem a tisztázatlan dolgokat induljunk tiszta lappal ha van kedved gyere el és egy light-os masszázs közben megbeszéljük:-))Mindenkinek szép estét!:-)
Én is voltam Chézynél többször is és érdekes nekem is nagyon bejött ez a csajszi! Semmi gond nincs vele nagyon is tudja a dolgát! Az,hogy van rajta pár csík azt szolival nagyon is szépen eltüntette az illata finom és igényes is! És barátaim a szájja az valami csodás! Én ajánlani tudom csak!
Ja !És még csak annyit róla ,hogy szaga is van pont ott ahol nem kellene!!!Szerintem tisztálkodni sem szokott!Debrecen szégyene!Gusztustalan!
Komárom egy halálraítélt hely...nincs csaj
Nem értem, miért ne lehetne valakiről megírni, hogy csúcsszuper (Anikó), ha egyszer az.
Most attól, hogy megdícsérjük, mert fantasztikus, amit csinál, eszméletlenül jól néz ki, és még okos, értelmes is...
Akkor, aki dícséri, már csakis a futtatója, a strigója, vagy mittudoménkije lehet... mi?
Röhej.
De van egy ötletem!
Akkor legközelebb, bárki, aki egy jó csajnál jár, írja inább azt, hogy "csúnya, béna, gagyi", mert ez mennyivel jobban hangzik már, :)))))))
Nem tudom,hogy most egyről beszélunk-e?Ez a lany Debreceni a helyet inkabb nem irnam meg,hogy hol dolgozik!Mivel több ismerösöm is volt mar nála,így csak cáfolni tudom a kiírasodat!Ez a lány még vakolattal is elég csúnya s a bőréről ne is beszelve a hasan lévő hízasi csíkok pedig egyszerűen gusztustalanok!A melle pedig a hasán csüng!Egyszerüen szánalmas az egesz csaj!Ismételten mondom mindenkinek,hogy ettől csak jobbat talaltok barmelyik sarkon!
Sziasztok! Szeretnék írni egy üzenetet egy kedves vendégemnek, nem tudom elolvassa-e a forumot vagy nem, de úgy érzem bocsánattal tartozom neki. Megbeszéltünk egy időpontot ma 17:45-re de sajnos az egyik vendégem megcsúszott és így nem voltam abban az időpontban elérhető. A barátnőmmel beszélt és így lemondta. Azt a szót használta ,hogy almás a dolog akkor. Elnézést kérek mégegyszer. Remélem magára ismer az illető.
de ha 1szer csinálja ezt azért nem kerül feketelistára de ha folyamatosan akkor igen. Engem nagyon idegesit. sajnálom de elegem lett abol hogy én elkészülök és akkor nem jelenek meg és nálam ez a rejtett számra volt jellemző. de hatásos lett a kiirás azota csak 2 rejtett szám hivott és senki nem ültetett fel de a telom ugyanugy csőrőg. sorry a hibákért csak a lap-top német és más a billentyüzet. továbbra is szép napot puszi Gina