Cendy nevű lánynál járt már valaki?Tudna valaki valami infót nyomni róla,érdemes elmenni hozzá?
Cendy nevű lánynál járt már valaki?Tudna valaki valami infót nyomni róla,érdemes elmenni hozzá?
Jó reggelt!!
xhagix ha nézed ma is a lapot,látod hogy kijött egy új Anita 21 és a képek jók!!De nem képgaranciás!!Képgarancia??az sem biztositék semmire!!Pl.melissa....
Én inkább a sportos alkatú hölgyeket szeretem:lara21,mónika29 és jó volt járni Janához is!!Abban a kategóriában sajna nem tudok segiteni:(Akiknél jártam nincs olyan akit mernék bátran ajánlani.
Illetve ha Kaposvár fele jársz Anita,Barbi:)Kedvesek nem siettetnek,én még kávét is kaptam:)Pécsen ilyenben nem volt részem sehol!
Jó reggelt!
Pancsolhatnak. Ha tudnád, mennyire szoktak, úszik az egész fürdő! :)
Neked is szép napot!
Itt meg mi történt? Mindenki csúnyát írt?
Jó reggelt!
Akkor a meleg víz kérdés már megoldódott, pancsolhatnak a partnerek.
Legyen szép napod!
Beszámolóm tárgya az itt (is) hirdető Jázmin (0670/....0537).
Az időpont, és helyszín egyeztetés könnyen ment.
Helyszín: Avas Nagy posta közelében.
Telefon után a leány lejön kaput nyitni.
A hirdetésen Ő van,és a leírásnak szerintem teljesen megfelel.
Azt nem tudom, hogy hányadik emeleten lakik, mert a liftben állandóan az aranyos kis pofikáját, és kislányos alakját figyeltem.
A lakás 2 szobás, a lány elmondása alapján egyik a hálószoba, másik a dolgozó szoba.
Amennyire emlékszem takaros rend uralkodott mindenütt.
Rövid ...TÖRÖLVE...egyeztetés, és fürdés után a lány bemutatta a tudományát. Mivel a „fullos félórában” minden benne van, amit a lány vállal, ezért egymás után jöttek az attrakciók....
Külön kiemelném a „mellel való masszázsát”, amikor végigsimogat a melleivel, illetve a fordított lovagló pózt.... (uUÚHHH)
A lány az egész aktus alatt figyelt rám, és próbált a kedvemre tenni.
Kedves aranyos lány, és látszik, hogy fontos neki a vendég.
Összesítve:
Egyeztetés: 8/10
Lakás/fürdő: 8/10 ( volt sima szappan)
Lány: 7/10 (nagyon aranyos arca, teste, alakja)
Szolgáltatás: 7/10 (odaadó, figyel rád)
Elszámolás: Én előre ...TÖRÖLVE...( nem Ő kérte)
Szerintem AJÁNLOTT kategória, és az ...TÖRÖLVE...is nagyon kellemes.
Nálam előkelő helyre került a telefonban :-)
Kellemes napot minden MT-nak!
Üdv!
Tud valaki valamit a Vicky nevű lányról, aki Barcikán is elérhető (igaz csak sajna kocsiba, ami nem túl vonzó). Vagy valami ajánlható barcikai lányt is szívesen fogadnék.
Köszi
Szia noncy!
Köszi az infót! Akkor hozzá nem megyek, nem akarok lyukra futni (illetve nem úgy :) ). Fiatal karcsú hölgyben kit ajánlanál?
Üdv: xhagix
Szia!
Mondtam én, hogy Debrecenbe kéne menni... :) Annyi nő, amennyi sehol! Így jársz itt.
Úgy látom, mások is várják ma a melegvizet, pedig van. Na, megszólalt a telefonom. 4-kor kezdek már megint.
Gróf csak úgy nem tűnik el :)
Biztosan sok munkája van, és nem ér rá itt lenni.
Konkrétan a hideg víz hatására gondoltam.
Hol van hideg??? Itt süt a nap. Bölcs Bélapapa! Szerinted gróf készül valami galádságra? Nagyon hallgat!!!
Sziasztok! Bár nem vagyok fent az oldalon,továbbra is elérhető vagyok.Puszi Lia Debrecenből
Kinga baba:valóban Ö van a képeken,ápolt roma csaj,nem lehuzós de hangulatfüggö.Csak alap dolgokat csinál és azt sem valami meggyözöen.Nekem nemigazán jött be,sött!!!Egyébként már kb. 2hete ugy hirdet hogy már csak 2hétig lessz elérhetö.Vajon miért???Talán azért mert már lényegében senki sem kiváncsi rá????Szerintem felejtös a csaj.
Kinga babáról írjatok már véleményt nekem!Milyen a csaj?Lehuzós,ő van a képeken,igényes stb.....??????
Várom a válaszotokat!!!!
Tudod a hidegbe összemegy!
Kedves geri!
Kérjük mellőze a személyes adatok közzétételét hozzászólásaiban!
VL
Jöhetnél már!! :) Amúgyse fagynál meg.
Szia! Privátban folytathatjuk a beszélgetést rami2121@freemail.hu
Minden kedves embert szeretnék meg kérni ha bármi kérdése van azt az email cimemen jelezze! Mindenkinek válaszolok! Köszönöm szépen!