Én is csak poénkodok, Teee! :)
Én is csak poénkodok, Teee! :)
Már van ötletem! Megvibrálom vele az öreglukat, tök jó, tényleg :D Mielőtt valaki félreértené, nyakmasszázsnál vibrálunk és nyúlkálunk bele, ez egy másik lyuk :)))
Bélapapa nem tud jönni meglátogatni, ejaj :(
:DDD
Tisztelt szerkesztőség! AZ, HOGY AZ E-MAILT NEM OLVASSÁK EL ,MÁR MEG SEM LEP DE AZ HOGY EMIATT AZ ELŐFIZETÉSEMET SEM TUDOM UTALNI EZ MÁR NAGYON DURVA. HÓ 15-IG KELL UTALNI MA 18 VAN ,ÉS A HIRDETÉSEM MÁR FENT SINCS!!!!!!!!!!! lEIRTAM,HOGY AZ E-MAIL CIMEMET TUDOM, DE A JELSZÓT MÁR NEM (sajnálatos modón egy olyan emberre biztam a hirdetésem aki több ...TÖRÖLVE... Szerettem volna továbbra is ezen a veb lapon hirdetni, de igazából ,nem értem hogy mi a fontos az üzemeltetőnek. Arról, nem beszélve hogy mennyi atrocitás ért,folyamatosan letiltották a hirdetésem, hol a telefonszám miatt ,hol mert állitólag nem a saját képemmel hirdetek ,pedig a képgaranciám után már úgy gondoltam ennél rosszabb már nem lehet,de igen ma már nem is vagyok fent megint letiltva az okot persze ismét nem tudom ,mert biztos a ...TÖRÖLVE... irta a szerkesztőség ,pedig tudják, jól,hogy azt a ...TÖRÖLVE... olvassa.Kértem, hogy a jelszót mondja, meg de mereven elutasitotta. Kérem a szerkesztőséget az általam E-mailba megirt cimre a kért adatokat elküldeni sziveskedjenek,és lehetőséget arra, hogy ismét hirdethessek! Köszönettel:Citia lapon hirdetni ha már Szerettem, volna továbbra is eze Az amit lei
Csatlakozom az elöttem szólóhoz!Mindkét lányt érdemes meglátogatni,Vanda a város legjobbjai között van.
Nagy élvezettel olvasgattam az urak beszámolóit, ám meg kell jegyezzem, hogy Gréti 32-vel kapcsolatban nekem sokkal jobb tapasztalataim voltak, mint nagykandur75-nek. Velem igen szolgálatkészen bánt a művésznő, és egyáltalán nem tűnt lelakott fejűnek. Szép hosszú combok, kemény, formás szilikon cicik - szóval adott a megjelenésre. A hajával nem volt megelégedve, de nekem nagyon bejön a kissé borzas platinaszőkeség. Ágyból több is van nála, valószínűleg ezzel is szerencsém volt, mert nem nyikorgott. Vagy csak nem volt olyan heves az akció... :-) Igen kellemes órát töltöttem nála. Rendesen keményre szopta a farkam, aztán persze alaposan eldöngettem. Részemről teljesen rendben volt.
tibor85
Ha a "nagy" Vanda(20)-ra gondolsz, akkor róla nincs infóm. Ha viszont a vékony Vandára gondolsz, akkor hozzá nyugodtan mehetsz, magyar lány, nem kell mitől tartanod, rendes, nem lehúzós, és jól csinálja. Ugyanez vonatkozik Eszterre is.
Te Gina,nem huznál már el inkább kapálni!A magyar nők szégyene vagy!!!
Végre igazi beszámolókat olvashattunk. Köszi!
Ezen felbátorodva most én is leírom szerény tapasztalataimat:
Nikol (36): Véletlenül keveredtem össze vele, eredetileg Szendy-t kerestem, de ő vette fel.
Állítólag nem régen kezdte, ami igaz is lehet, pedig a kora alapján nem ezt gondolnám. Kis fonnyadt melle van, a teste többi része átlagos. Kedves meg minden, de a szex teljesen átlagos. Én nem igazán ajánlom.
Sexycsoki: Velem teljesen unott volt, igazi "legyünk túl rajta" feeling. Gyorsan benyálazza, aztán adjad neki.
Az én ízlésemnek kicsit túl sokat tölt a szoliban, teljesen természetellenes a bőrszíne, ráadásul az arca nagyon szeplős, szétégetett. A lakás egyébként átlagon felüli volt, de nyilván csak ezért nem mennék vissza.
Laura: Mindkét Lauránál voltam már.
Szőke, arcképes Laura: teljesen olyan mint a fotókon, nem is részletezném tovább. Nála csak masszázson voltam, francia levezetéssel. Kicsit gyanús ez az okleveles masszőr dolog, így szerintem bárki tud masszírozni. Bár amikor a melleivel simogatott az nem volt rossz... Francia átlagos.
Göndör hajú Laura: Érdekesség, hogy ugyanott rendel mint a másik Laura. Kis melle van, nem egy gyönyörűség az arca, de feelingre itt megtaláltam amit kerestem. Teljesen jó vele minden. Szájba élvezésnél lenyeli mindet, szex közben is aktív, tekereg-mocorog, semmi fadarab szitu. Búcsúzáskor még egy kis finom bújós ölelés, tök jó volt.
A többieknek mostanában nem látom a hirdetését, ezért most nem írnék róluk.
De ez rolad szol....
Szerintem a szerkeztöség elment nyaralni,azért nincsenek fent a lányok!Ez egy ilyen oldal,itt bármi megtörténhet!
hellóka
Vandáról(20) és Eszterről(29) mit tudtok? Mindketten magyarok?
olvastam korábban, hogy jók, remélem magyarok..
ha tudtok valamit, megköszönném az infót
Szevasz!
Mást nem nagyon tudsz Raminával csinálni mert terhes és már a vége felé jár.
Zafirt csak ajánlani tudom bár nem a legolcsobb kategória.
Szia!
Az mikor lesz?
akinek nem inge ne vegye magára és nekem nem ingem és nem veszem magamra.
Uborka szezon van:)) akár lehet kétértelmű is:)
Nem volt benne, én voltam benne, viszont tavaly járt nálam személyesen egy db. alex, ő jófej volt, de nem nagy darab, hanem szép példány, tényleg!
Nem mondtam! Érdemes óvszert venni, nem mondhatom, melyiket, D-vel kezdődik rex-szel végződik. A blokkal nyertem egy vibrit. Még nem találtam ki, mit csináljak vele. Ötlet?
Nézegelődtem, amennyire megismertelek, Korina lehet az eseted. Most lehet, hogy meglincselnek mások!!! :)
Masszázsügyben úgyis csak magamat tudnám ajánlani szíves figyelmedbe, de téged ez nem nagyon érdekel. Ez van, meg a féltékenység! :D
Még annyit kedves Gina!!!Hogy nézd meg a városoknál NAGYKANDUR 75 véleményét.... Amit ott leir rolad az ennyém smafu hozzá képest.....Kutyával várod meg ilyesmi ...De olvasd el ..Szia!
Szia!Akkor nézd meg mások véleményét régebbről is ott van egy halom negativ tapasztalat.Na jo én lezártalak.szia!