Tisztelt Cím!
Igen, tud erről hirdetni. Amikor az egyeztetés lezárult, erről emailben is értesítettük.
VL
Tisztelt Cím!
Igen, tud erről hirdetni. Amikor az egyeztetés lezárult, erről emailben is értesítettük.
VL
_Vicki volnék. Nemrégiben gondom akadt a hírdetés feladással, és érdeklődni szeretnék, hogy ezen az accounton, amin most be vagyok jelentkezve, tudok-e még hírdetést feladni (kinehagyd@freemail.hu,702734870)
, mert a másikat csak azért kellett csinálnom, mert ezzel gondom akadt, holott már elég régóta ezen a címen hírdetek, és az adat egyeztetés is megtörtént már...Szval még egyszer a kérdés: a fenti email címen tudok továbbra is hirdetni? Ha igen, akkor a másikat (kinehagyd85@gmail.com), kérném törölni!
Segítségüket és türelmüket előre is köszönöm!
Hali valaki járt már Kitty 28-nál?
Tisztelt Vidékilány.
Nemrégiben regisztráltam önöknél,és adtam fel hirdetést,de valamiért folyamatosan elutasításra kerül.Írtam önöknek ez ügyben pár levelet,de még sajnos nem kaptam választ.Nagyon szépen kérném önöket hogy írják le emailben hogy mi a gond,mert így nem tudom orvosolni.
Tisztelettel és köszönettel,Flóra(+36302630527)
Apám!!!!!! mi mindenből lehet páleszt főzni?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! egy gumicsizma egy pár büdöszokni meg van egy ks fosószilvám ,ez király lessz katókám,na megyek mert már csöpög lefele.:::)))))))))))))))
Na ja, a regisztrációhoz kérik, de a hirdetésbe nem muszáj betenni, nekem sincs ott. :) Pont azért, mert telefonon megkapja mindenki a részletes tájékoztatást, írásban semmi! Mikor látogat meg, uram? :)
Csak vigyázz, mert Téged meg a pálesz kísért! :)))
Látjátok ez a gina18 baby itt is bunko akkor milyen élőben .Egy koszos valami...
Nó para,megyek főzök egy kis páleszt,és beverek egy duncossal:))))))
Nó para,megyek főzök egy kis páleszt,és beverek egy duncossal:))))))
Szia!
Volt mikor én is írtam emailt, majd semmi választ nem kaptam, majd telefonon kérdeztem, hogy miért nem írt rá? Az a barátnője email címe, mert neki nincs gépe, de nem is szoktak rá válaszolni, de a regisztrációnál kérték.
Jó reggelt!
Nem vagyok pánikhangulatban, szeptemberben is van kaktusz és még az idő is jó :) A terveinket nem tudod és senki, csak fiam meg én, már nem sok kell neki, hogy start...Szellemi munka végre! A masszázs meg a hobbym is, amíg a derekam meg a lábam bírja, úgyse hagyom abba. Jobb a hajtás, mintha nincs munkád, én legalábbis így vagyok vele. Majd pihenhetek a dunsztos üvegben, felcímkézve, hogy "Muti" és kísértem fiamat :-)
Tisztelt Tarsulat! Az elmult heten szetkuldtem nehany e-mailt az aprohirdetesben szereplo muvesznoknek bovebb informacio remenyeben. Tiz nap elteltevel egyre sem jott valasz! Kivancsi vagyok ra miert? Szeretek elore szervezni,tisztazni,latni nehany dolgot. Tul sok talan amit kerek,vagy a lekozolt e-mail cimeknek nincs ertelme.....fiedler
Ha elmentél, én is elmegyek :) Jó éjt!
Miről álljak le? Vagy mi? Kösz, mondom, hogy jól vagyok
Te most miről beszélsz?
Nem, édesem! A lelkem remekül van és nem a blackmetal ami bejön. Arch Enemy most a kellemes meti, nem vagyok én olyan állat, mint gondolod :) Hogy telt jól megérdemelt szabadságod? A Búbost majd én megkeresem, csak dolgozom most, muszály, terveink vannak. Pedig jól esne néhány nap lazi, de majd. Ne angolul irogass nekem, hanem magyarul, vagy németül,angolul már nagyjából elfelejtettem mindent, jó, majdnem mindent. Most két nyelven beszélek. Újabb sógor és 34 éves!!!
Hallgasd meg az Arch Enemytől az Intermezzo Libertét, a Machtkampfot, a Nemesist és a lelkemet érzed :)
Méghogy a meti nem szép! Nő az énekesük! Videójuk is van, keresd, csinos is a csaj. Gondolom, megint este jössz fel.
Bis dann! :)
KIJELENTEM HOGY GYŐRBEN A MAYA NEVEZETÜ NŐ HAMIS KÉPEKET RAK KI A HIRDETÉSRE!!A IGÉNYTELEN KÖRNYEZET A NŐIS ÉS A TESTÉRÖL NEMIS BESZÉLEK AZ INTIM ZÓNÁJA TELE VAN KELÉSSEL!!KITUJA HOGY NINCS E NEMI BAJA DE SZERINTEM VAN!!!
Kedves kriszti!
Már több levelet váltottunk Önnel a mai nap folyamán, azokban minden benne volt.
VL