Szia! Előkerültél?
Megértettelek. Most én is valami melegítőben vagyok, de, ha vendég jön, átöltözöm előtte. (Vagy átvetkőzöm? :))
Szia! Előkerültél?
Megértettelek. Most én is valami melegítőben vagyok, de, ha vendég jön, átöltözöm előtte. (Vagy átvetkőzöm? :))
Leonidasnak igaza van!Osszuk meg egymással tapasztalatainkat,és nem járunk úgy mint én egy-két helyen...(Nagy Ferenc tér,Petőfi u.).Sok a kamu,én pedig nem szeretem az olyan helyeket ahol többen vannak,meg néha beugranak egymás helyett,azt se tudod kivel voltál?!
Írjatok!
Köszönöm, megvan. De egy jó masszázs jó lenne neki, ha az a paplan alatt van, akkor is.
Szia!
Én nem a hideg miatti ruházatról beszéltem, de gondolom értetted a célzást?
Sziasztok! Újra vagyok a számoma régi,megtalálhattok reggeltől-estig. Képeket a késöbbiekben lesz modom feltenni. Pusz: Anna.
szia köszönöm hogy segiteni akarsz de ha elolvasod csak egy hétig fogadtam de már nem fogadom egyáltalán:) de azért köszi puszi
Igaza van Katónéninek!
Kérjük küldje el emailben a régi és az új számot, és azonnal beállítjuk a cserét!
VL
Jut eszembe! Hogy van a derekad?
Sziasztok!
Valaki Barbiról(20) tudna mesélni?Ő az aki erotikus masszázst vállal a belvárosban!
Van már valakinek valami tapasztalata nála?
Továbbá érdekelne még infó Szexy Szösziről, Nettyről(Nita),Mandyről(***moderálva***) és Diáról (***moderálva***)
Előre is köszi:BT
Szia Vicky!
Küldj egy mailt, hogy számot cserélnél, letiltják a régit és akiválják az újat. Így nem lesz gondod, sima számcsere, de mailben kell kérni.
Üdv. Katónéni
Jó reggelt!
Én se kiabálásra gondoltam, ötleteket próbáltam adni kellemes csevegésekhez. Az oldal a miénk is, egy közösséghez tartozunk, ne csak a hívásokat várjuk, erre gondoltam. Ki lehetne élvezni a fórumot, kulturáltan is.
Drága papa! Hideg van, ezért a melegítő. Én paplanban fogadnálak, vagy alatta! :D Igényesen, megfürödve, megborotválkozva! :))) 10 fok volt reggel 7-kor, brrr...
Köszönöm. Kicsit cinikusra sikerült, de én meg ilyen vagyok :)
Jó reggelt!
Nagy csend van, ez igaz, én sem kiabálok.
Itt nem is kiabálni kellene, hanem beszélgetni, miről is?
Egyre több hirdetésben olvasom, hogy „igényes” nő keresi „igényes” partnerét. De mit jelent az „igényes”? Lepukkant lakásban, melegítőben fogad. Ez lenne az igényesség?
Szép napot!
Szia Gina!
Nagyon édesnek nézel ki a képeid alapján!:) Kár, hog ynem túl sűrűn járok Debrecen felé!:(
Ha elfogadsz egy jótanácsot, nemhogy egy hétig, hanem semmikor ne fogadj rejtett számokról hívást! Pussz
Sziasztok !
Ha tudtok olyan lányt aki kiséretet is vállalna , akár több napra is írjatok!
Tisztelt VL!
Sajnos elhagytam a telefonom szval egy új számmal vagyok kénytelen hirdetni! Szeretném tudni, szükséges-e adat ellenőrzés, vagy elég, ha itt szólok?
Üdv.: Vicky
Az oldal nagyon jó, nekem bejön. :)
Sziasztok lányok!
Nem akartok itt beszélgetni? Annyi közös témánk lehetne, a csevegésbe már írtam ötleteket. Úgyis tudom, hogy kedvelitek Katónénit (vagy utáljátok?) :)))
Egymás közt lehetnénk itt, bele se néznének a palik, ha meg mégis, legalább elnevetgélnének a női cseverészésen, mi meg tapasztalatot cserélnénk, nevetnénk a pasikon. Jó lenne!
Meghívlak benneteket, sokan vagytok szimpatikusak nekem, én beszélgetnék veletek, nem csak masszőrökkel. Mi is nézegetjük egymást, ne is tagadjátok, különben honnan tudná mindenki, hogy ki Katónéni. Na, még Ti is megszeretnétek!
Sziasztok!
Délután egyedül voltam és így nézegelődtem különböző oldalakon, kutakodtam, olvasgattam, figyelgettem és rájöttem, hogy csend van a fórumokon. Itt pl. a nézettségem nagyon jó, legalábbis a kattogások száma. Nem tudom, miért, ennyien azért nem is hívnak, nemhogy jönnének, napi 2-300-an! De örülök, jól esik. A fórumokban meg semmi még az aktívabb városokban sem.
De miről is lehetne írni? Meg kinek? Mert azért..na például itt ez a csevegés. Szeretem Bélapapát, Grófot, szerettem volna Viktóriát is, vagy Viktort, nekem mindegy, de akármit írok, bárki olvashatja. Én másról beszélgetnék Bélapapával, mint Gróffal, de ez olyan intim lenne és azért ez mégse msn, vagy telefonbeszélgetés.
Pasikkal általában arról lehetne beszélgetni, hogy milyen típusú fejérneműre izgulnak, vagy melyik combfix jön be, a necc, vagy a hátul csíkos... nőkkel, hogy hol lehet olcsón ilyeneket venni, kapnak-e ajándékba pasiktól, mit esznek és mikor? Recepteket cserélhetnénk azokkal, akik főznek stb. A pasiktól még megkérdezném, hogy mért kell nekem a svéd masszázshoz combfix, mért nem jó egy rövidgatya :)))
De csak hallgat mindenki, pedig rengeteg témánk lehetne.
Szép estét mindenkinek, vidáman keljetek holnap, dolgozzatok serényen és örömmel, mert dolgozni jó! Kezeket a paplan fölé, ahogy Fábry szokta mondani!
Majd elfelejtettem! Ez a helyzet majdnem mindenhol, kivéve egy honlapot, de olyan más, mint tavaly volt, akkor élt, most meg néhányan próbálják generálni, más meg hagyni. Tehát nem baj ez a csend.
Sziasztok!
Szeretném kérni az előfizetésem törlését, és visszaszeretnék térni az ingyenes hirdetésfeladáshoz.Előfizetői azonositóm: 0005585.
Várom válaszotokat! Előre is köszönöm!