Nagyon szépen köszönöm a Mercédesszel kapcsolatos választ!
Nagyon szépen köszönöm a Mercédesszel kapcsolatos választ!
Szia!
Zsuzsókát nagyon merem ajánlani, ha kedveled a magas, karcsú, stílusos középkorú hölgyeket.
Már 3x voltam nála és mindig nagyon jól éreztem magam - kiváltképp, hogy valóban élvezi is a szexet. Abszolút barátnő-feelinget él meg az ember nála.
Sok sikert, ha kipróbálod!
Üdv.
Át ne olvass!!! :) Bizony vannak (3 napnál tovább tartó) csodák...(nehezen felejtenek el téged is:))
Mit teszel ilyenkor? Péntek van még csak!
Kittiről csak jót tudok mondani.Joggal lehetne nagyképű,de mégsem az.ehhez képest a többiek,tisztelet a kivételnek,el vannak szállva maguktol.Bár Kittihez nehéz bejutni,de megéri.
Sziasztok!
Szombat reggel 7 óráig még elérhető vagyok.
*** moderálva ***
:-)
tisztelt szerkesztöség! szeretném tudni hogy mi az oka annak hogy nem akarják aktiválni a hirdetésem ugyan is én már hirdettem önöknél csak más e-mail cimröl de egy azon telefonszámrol mert ami volt fotom azt én letörültem! valoszinü hogy ezért nem lenne jo? kérem hogy válaszoljanak mert ha lehetséges lenne akkor a régi e-mail cimemröl ami elö fizezéses volt vagy még mindig van uj kép cserével szeretnék önöknél ujra hirdetni! kérem hogy minél hamarabb válszoljanak elöre is köszönöm! anita debrecen
Jó reggelt!
Mi nem beszélünk egymással, de haldoklót így ordítani telefonban még nem hallottam, meg k. anyázni! :D
A fotók rólam készültek,s a jövő héten teszek fel újakat. A kedvedért igyekszem,hogy képgaranciás fotót is küldjek.De tudok jobbat. Gyere és látogass meg.:) Legalább személyesen meggyőződsz a Lia30 projektről..:)
Próba30, teszt 99.
Inkább az van, hogy a rendszer automatikusan moderálásra küld minden hozzászólást, amelynek szövegében számjegy is szerepel. Aztán a szerkesztők majd eldöntik, mi maradhat. Javítson ki valaki, ha tévedek.
Oks, jó éjt! Csak látnálak már! :)
Még nem tudom, de időnként kapok egy kis csesztetést, látogatást, telefont, mailt. A válasz később jön, lassan őrölnel Isten malmai kishazánkban, de valaminek kell lennie, érdekes néhány napom volt, meg provokáltak...
Bocs, rosszra válaszoltam. Ki tudja, mi van utána? Remélem, semmi...
Én téged? Senkinél. Engem visznek.
Ámen :) Visznek a dunsztos üvegbe XD
Jó, nekem is. :D
Jaja! Bár vannak vad dolgaid néha, de már rég volt, tán igaz se volt.