Hol?
Hol?
Szia ÚJ FIÚ! Valóban új vagy és hogy finom legyek illetlen is! ...TÖRÖLVE... Mert a tisztelet,úgy gondolom mindenkinek meg jár.Ha megtanultál kérdezni,talán választ is fogsz kapni.Csak több tisztelet és alázat szükségeltetik.Legalább is szerintem. üdv. Micimackó.
GURIGA tuti nem roma csaj katica én ismerem nagyon....TÖRÖLVE...
én annyit szolok hozzá katicabogárhoz,hogy azért nem adja oda magát....TÖRÖLVE....
A Heléna(20) és Zsanett(19) pároshoz annyit, hogy Zsanett hirdetésének képeinél a vidékilány logó kétszeresen van fent. Tehát Zsani lesz a ludas a dologban, ő nem a saját képeivel hirdet. Bár azt nem néztem meg, hogy ugyanazok a képek fennt vannak-e Helénánál is...
Sziasztok Kollégák!
Most beszéltem az új hirdetővel, Szandikával. Ne hívjátok, mert nem ő tette fel a hirdetést, hanem - elmondása szerint - valamelyik rosszakarója.
sziasztok!új fiu vagyok és szeretném tudni mi a helyzet a ...TÖRÖLVE....szóval valaki megmondaná nekem,hogy is áll fel a top 3-as.én a 30 év alatti szép kebelcsodákat díjazom és ahol jó a műsor.elöre is köszi.
Sziasztok!
Sajnos még mindig nincs meg az órarendem,így az új "nyítvatartási időmről" csak annyit egyenlőre,hogy vasárnaponként 10 és 20 óra között elérhető leszek, minden érdelkődőt szeretettel várok!
Ha megtudok valamit, fel fogom tűntetni a további időpontokat az adatlapomon!
Üdvözlök mindenkit!
Kicsi
Sziasztok!2 hölgy érdekelne engem:Vanda/28/ és Kamilla/39/.Ha valaki már járt nálukaz megírhatná hogy milyen volt.Köszi!
Szóval nincs ilyen hölgy Debrecenben ? Tudjátok szép nagy nagyajkas !!!!!!!
Jó reggelt Magyarország! Mi van itt? Semmi van :(
Bocs Bélapapa! Tegnap átkereszteltelek, de hát egymás mellett van az é meg az á.
Gróf este, rubint meg a jó ég tudja hol van. Tessék jelentkezni, most ráérek!!
Tisztelt szerkesztőség!
Holnap lesz 2 hete hogy beregisztráltam, s még mindíg nem vagyok a hirdetők között.Előfizetésesre váltsak? Nem értem hogy mi a gond,úgy érzem,rendben megcsináltam mindent.Várom válaszukat,kérem írjanak vissza,mi a gond.
Tisztelettel: Sz.N
Ugyanazzal a képpel csatlakozott Claudia20 is. Lehet, hogy hármas ikrek :)
Még nem jártam nála, de engem is érdekelne infó!
Sziasztok vadász társak !
Fanni 23-ról van infótok? Mintha régebben más néven nyomult volna,de ez nem biztos.
Szia grófom!
Nem biztos, hogy ez ide való téma, találsz valamit a hirdetésemben. Az ízzót el kéne itt felejteni! Nem?
Milyen csend van ma a fórumon.. Rubintom is hallgat, küldhetne még egy verset pl. Bálapapa sincs :) Nahát!
Amúgy tudtam, hogy csak kifogásokat keresel, már egy tucatszor megkereshettél volna, van ám nekem agyam is :)
Puszi, csak ide esz a fene!
Hujj,de jó kedvem van gyerekek!!
Noéminél voltam tegnap--ő 1 Istennő.Szép bársonyos, szolibarna bőr, finom cicik, jó kis combok..bárcsak ilyen barátnőm lehetne.Sikosítóval kezdte a szerszámomon, és utána olyan jót "zakatoltunk", hogy még az ágy is elmászott.1x még biztos megyek majd hozzá.
További jó vadászatot makktársak!
Ok. Pá!
Jó éjt!
Most jobb?