Szia! :)
Meg fórumban is!! :D Bááár...
Temért nem írsz nekem levelet, he?
Szia! :)
Meg fórumban is!! :D Bááár...
Temért nem írsz nekem levelet, he?
Üdv Mindenkinek!
Tudtok olyan lányt ajánla.. aki nagyon is tudd mély torkoz..?
kösz
Sziasztok!
Engem az érdekelne,hogy Viki cica tényleg olyan jó nő élöben is mint a képeken? És tud is valamit?
köszi
Sziasztok!
Nem tüntem el,csak pár nap szabin voltam.
Szia!
Hát igen, rubint is eltűnt. No de gróf!! Majd idetolja a képét megint :)))
Tisztelt Szerkesztőség!
Nem tudom miért hagyjátok figyelmen kivül hogy irogatok ide, és választ mégsem kapok.Hirdetésem nincs már aug. eleje óta, szeretném az elkőfizetésemet töröltetni és visszatérni az ingyenes hirdetésfeladáshoz.
Remélem erre már kapok választ!
Én itt vagyok, de látom nem sok minden történik.
Üdv Mindenkinek!
Az érdelekne, hogy mostanság(vagy régebben) volt valaki Lola(30)-nál vagy Chézi(30)-nál, ugyanis a hölgyek képei nagyon ígéretesek számomra! Esetleg mesélhetne Róluk. :-)
Üdv, Maximus!
helló
Néhány hónapja volt "szerencsém" ellátogatni Franciaimádó Böbéhez,így én is csatlakoznék az előttem szólókhoz,miszerint a hölgy nem volt a helyzet magaslatán.
A hely alapvetően nem rossz viszont a kutyája idegesített.
Nem is igazán engedett semmit próbált a maga módján irányítani,de ez nem volt más csak szerencsétlenkedés,majd mindenáron masszírozni akart, de ez is csak időhúzás volt.
Úgyhogy csak óvatosan vele!
Uraim, bárki kiszámolhatja, mennyi a hölgyek átlagéletkora, de majdnem krisztusi kor az átlaguk, szóval ez a vl szerkesztőségnek moderálandó...
oops
Nem csodálom, ha az oldal olvsottsága idővel csökkene.. legalábbis az én részemről biztosan
Sajnálom
T. moderátor!
Leírnád nekem, hogy mi is volt annyira kimoderálandó???
Nem is hiszem el...
Az, hogy a soproni lányok átlagéletkora 32,88???
Vagy hogy Vivien 8/10 nálam? Vagy mi???
T. moderátor!
Nem is hiszem el...
T. moderátor!
Nem is hiszem el...
Jézus, miért kellet ezt moderálásra küldeni??? 2 perc alatt... Mi rosszat írtam?? Áááá
Ja, Krisztiánt természetesen nem számoltam be az átlagéletkornál :D:D:D
Vajon mekkora forgalmat bonyolíthat le??? :D:D:D
Gróóóf!Hol vagy már megint? Bélapapa nem ér rá. De te?! Mit csinálsz?
Szia Zee!Nem tudom miért lettél volna illetlen,de nekem is jól jött volna annak idején egy pár jó tanács...A top3-ban nikolbaby tutira benne van(de kicsi cicikkel)viszont nekem ő a kedvencem!Melcsi nagyon jó gyönyörű nagy saját mellekkel.Mindkettőjüknek saját és retusálatalan képei vannak fenn.Volt egy Livi nevű lány nagy cicikkel de ő már nem hirdet...Ha félre tudod tenni a mellmániádat menj el Nikolhoz!100% barátnőfeeleng!
Ha valakinek tuti tippje van,osszátok már meg a többiekkel!
Tudjátok:rövid az élet hosszú a sír.......
Hol?
Szia ÚJ FIÚ! Valóban új vagy és hogy finom legyek illetlen is! ...TÖRÖLVE... Mert a tisztelet,úgy gondolom mindenkinek meg jár.Ha megtanultál kérdezni,talán választ is fogsz kapni.Csak több tisztelet és alázat szükségeltetik.Legalább is szerintem. üdv. Micimackó.