Hello Kivagyok! Nem tudok róluk semmit. De Barbi(26) engem is érdekel, ha van valakinek tapasztalat, ossza meg!
Hello Kivagyok! Nem tudok róluk semmit. De Barbi(26) engem is érdekel, ha van valakinek tapasztalat, ossza meg!
Szia!
A "kapcsolat" menűpont alatt jelezd a szerkesztőségnek, az igényed. Kiállítanak a nevedre egy díjbekérőt, amin rajta lesznek az általad kért adatok. Mindenképp szükséges felvenned velük a kapcsolatot, mert az ügyfélkódod alapján azonosítanak.
Remélem segíthettem!
Valószínű, az érintettek olvassák és fülig pirulnak szégyenükben. :D
Látod, én nem arborétumokban sétálgatok, hanem helyetted gyorsgyaloglok, lefutottam a várost, szerencsére kicsi, csak ne kéne sorba állni mindenhol, most értem haza délelőtt óta. Schluss für heute!! Várom a hívásokat, kérem tisztelettel! Még kettőt legyúrnék és nem kell kondibérlet :) Hehehehe...
A VL számlaszáma kellene, mert magamtól nem tudok rájönni, ha valaki tudja írja meg nekem.
köszi
Sziasztok!
A Helga (néha Petra) néven hridető 40 éves hölgynél volt már valaki? (ibolya utca)
Nagyon érdekelnének a tapasztalatok!!!
Szia Pál!
Te mikor jártál nálam? Képtelen vagyok beazonosítani, ilyen kizárásos alapon próbálkozom, ez így nem korrekt, kérem :)
Ezt tényleg folytathatnád, de ne feledd! "A legkisebb a legnagyobb." Sokan értik, mások nem, ez állandóan visszatérő hibád, drágám!
Jó reggelt Grófom!
Hát Istenem, mindenki úgy boldogul, ahogy tud. :)))
" Folytatni roppant hosszú lenne,..bár lenne értelme:-)) "
Ezt az eszmefuttatást kérem szépen folytatni szíveskedjen, sokszor belekezdtél már, de nem folytattad.
SZIA LOFAROK! HA NEM GOND IRNAL NEKEM BARBI26ROL KICSIT BOVEBBEN! emze_perix@freemail.hu KOSZI
Jó estét!
Nagyon-nagyon kellemes élményben volt részem a mai estén a Tüncsy nevű hölgynél jártam aki kedves volt velem minden vágyamat kielégitette és nem utolsó sorban ...TÖRÖLVE... kaptam tőle.
Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom hidd el nem fogsz a csajban csalódni bár fiatal de tudja h mi fán terem az igazi forró és heves szeretkezés.
Anita 21 jó csaj. Nem sok lánynál jártam, de előfordult, hogy egyes pózok nem sikerültek. Anitánál eddig minden összejött. Bárcsak több zsetonom lenne.
Tibior, te nem gondolod hogy ez így elég kevés !!! Se egy pontosabb cím, se egy telszám, se egy név. Senkisem tudja kiről beszélsz, kivele !!!
Sziasztok!Holnaptól ismét elérhető leszek a szokott helyen 9-16 h ig.Várok mindenkit szeretettel.csók:Zsuzska
Jó reggelt Gróf!
A bűntetésedet kérem nem elfelejteni!! Itt a helyed, életfogytiglan. Vagy gyantáztatni voltál? :)))
Jó reggelt!
Szerintem (majdnem) mindenki megértette és átérzi. Te a közelemben laksz? Vagy arrafelé?
Hol csavarogtál már megint tegnap?
Tudjátok...?... ez most olyan.... mintha hozzá lennék láncolva egy sínhez és hallanám, egyre közeledik a vonat. Esélyem annyi, ha időben megtalálnak és visszavarrják amit levágott a mozdony? Ha marad belőlem valami? ..szörnyű a helyzet. (nem engem kell sajnálni, félreértés ne essék)
Köszönöm ez ma különösen jól esett:-)
Helló mindenkinek!
Lilla 41-ről tapasztalatokat tudna vki írni? Ferenc körút környékéről lányokat! Vmint ha járt vki idősebb korosztályu hölgyeknél az érdekelne, és hogy milyen a ...TÖRÖLVE...!
Köszi mindenkinek!
Tegnap este volt egy vendégem, a 8-ason jött Ausztriából, mesélte, hogy Sümeg, Tapolca, Ajka... lezárva, minden vörös.
Az újságban Kolontárral foglalkoznak a legtöbbet, Somlójenő nálam kimaradt, vagy csak felületesen olvastam még, de mától alaposabban követem az eseményeket. Sajnálok mindenkit, de az a föld megérintett és élénk a fantáziám is, azt tudtam, hogy eladni lehetetlen, más terveim voltak vele. Ráadásul nagyapáé volt, ez csak úgy érzelmileg üt. Mindegy, majd meglátjuk, mi lesz.