Jobb csetelni, nem kell várni ennyit. Azért itt is jó!
Jobb csetelni, nem kell várni ennyit. Azért itt is jó!
Szia!
Te még ébren? Nagyon aktív voltál ma! :)
Köszi, neked is!!
Na, megint egyhhirdető!!
Jó éjszakát, szép álmokat és sikeres holnapot mindenkinek!
Szeva skacok!Ha tényleg egy komolyat akartok...... vágytok,Pécsi lányok közül MILIKE egyszerüen fantasztikus.Francia müvészetével a külömbözöpózok kész KAMASUTRA.kegyetlen jóóóóó Igaz hogy nem a ...TÖRÖLVE....játékok közé tartozik sem Ő sem a barátnői de nekem ennyit megért!Probáljátok ki
jav. húsos akart lenni, de ez a szívószál! :)
Hali!
Mikor jársz erre? Jössz egy kis krampampuli kóstolóval! Képzeld kaptam egy jópofa fütyis szívószálat, azzal állítólag jobban üt a serital :)))
Szia rubintom!
Bizony úsos, sok hússal!! :) Biztos finom, majd referálok. Hétvégén. Addig nem érek rá kipróbálni.
Hogy vagy?
Gyerekek ha valakinek jó kis receptek kellenek ,bulikra,másnaposságra,vagy csak egyszerüen egy jó kis ebédre,ha meg akarsz villanni,egy kis egzotikummra vágyva,szólj és megadatik,nem mellékesen igen olcsó kaják é ennek ellenére kiadósak.:))))
Szia Katónéni!
Akkor biztos valami jó husis receptet kaptál.
Hmmm! Nem semmi a hölgy,de úgy látszik,nagyon meg volt magával elégedve.
Szia drága Bélapapi!
Ott Debrecenben nem tudom, mi ma a menü, én kaptam egy jó receptet repülő vándorkaszától, végre nem kell gondolkodnom, hogy mit főzzek hétvégén, amivel egy férfi gyomrát is meg lehet tölteni, de úgy, hogy utáljon, mert nem bírja abbahagyni :)
Ezt csak személyesen tudod megtapasztalni!!
Na B.papa, ezt kár vót írnod, mert az is berezelt, aki eddig aszitte minden arról szól, hogy neki jó legyen. Meg kell mondanom egyébként, hogy sztem csak olyan lányhoz érdemes menni, akinél nem ül a szomszédban a Nagytesó.
Ha már itt tartunk, meg is kérdezem a tisztelt publikumot: ki részesíti előnyben azokat a lányokat, akiknél nem kell a kérót mással is megosztani, míg partnert fogadnak? Hogy lehet szerintetek kizárni, hogy ne "vigyázzon"rátok vki míg "vendégségben" lesztek?
Tudom, hogy elég gáz a kérdés, mert a lányok sem mondják szívesen a telefonban egy idegennek, hogy "nyugi, tök egyedül leszek" , de azért gondolom ők is érzik, hogy riasztó lehet ha smasszer-szaga van a dolognak, nem?
Kedves Dávid35!
Mindezt hirdető létedre tetted?
Erre mondanák, hogy nálam biztosan élvezni fogsz!!
Kedves Gina!
Akinek ez nem tetszik az nem hív fel téged, Csak próbáltam összefoglalni.
Hello Baby,
mondom, hogy rendi, ha nektek így jó. Merugye fals számról telefonálnak emiatt sztem elég sokan. Gondolj bele, ha egy átlag muki felhív egy ...TÖRÖLVE...., akinek mondjuk véletlenül van egy örző-védő baráttya, aki hirtelen iszonyúan megszorul hasonló felépítésű behajtók által és előveszi a telót, kinézi a számokat, 5 percen belül megvan a faszi, aki aztán perkálhat, hogy anyu netuggyameg..... nem pánik, egy haverom alig tudott kijönni belőle. OK, hogy pech kérdése, node nem az a cél, hogy nullára csökkentsük a rizikót?
szerintem nem nagy kérés hogy ki legyen írva a szám. csak gondolj bele hány hivást kapunk rejtett számrol naponta és az már egy kicsit bosszantó ha 1 se jön el közülük más meg jönne. na mind1 az uriembereknek meg nincs mitöl félniük ugyse hivjuk fel öket legalább is én nem. már bocsi hogy közbe szoltam:)