Jó reggelt!
Egy kicsit nem vagyok, és már nem győzöm olvasni a hozzászólásokat. Most akkor, ki kivel van? Ki volt gyilkos? Lemaradtam róla, mint az esti krimiről.
Legyen szép napunk!
Jó reggelt!
Egy kicsit nem vagyok, és már nem győzöm olvasni a hozzászólásokat. Most akkor, ki kivel van? Ki volt gyilkos? Lemaradtam róla, mint az esti krimiről.
Legyen szép napunk!
Sziasztok.Tudna vki infot adni Gombocrol vagy Kathrinről? Vagy vmi tapasztalat hogy kihez érdemes menni aki érett 40es? Előre is köszi.
Részed legyen benne! Pihengess és legyél sokat a friss levegőn. Láttad már a Csikász Galériában a Pákh Imre gyűjteményéből a Munkácsy kiállítást?
Érdemes megnézni, a múlt héten bementem.
Nem is szeretnélek megsérteni, nem szokásom.
Mindig köszönni szoktam, a napszaknak megfelelően és nem azonnal letegezni akit hívok. Persze beszélgetés közben átváltok, ha ezt a helyzet úgy hozza. Mindenki kíváncsi a "repertoárra" hisz sokszor előfordul, hogy nem a hirdető veszi fel a telefont. Azt azért mindenki szeretné tudni, mire számíthat, ha arra veszi útját. Több helyre is járok masszírozásra és tudom, hol-mit lehet elérni és elvárni. Mindkét NŐ 40 feletti. Nagyon jól szerepelnek, kb 5-éve járok rendszeresen hozzájuk. Másfél óra a történet, az egyik helyen van folytatás a másiknál nincs egyébb szolgáltatás.
A masszőr szakmáról beszélsz? :) A másikat ismerem, de nem tudsz megsérteni!
Mentem. Jó éjszakát mindenkinek!
Gróf! Néked is, már megint nem taliztunk, össze-vissza jársz ide. Pussz holnapig! :)
Ezt gondoltam, DE. ...ha olyan a hangulatom, akkor jobb ha kikapcsolom a telefont. Kivéve, ha vitázni szeretnék Valakivel. Van egy mostanában sűrűn emlegetett mondás ebben a szakmában, amit most nem szeretnék idézni.
Ha netán mégis felhívnál és nyersebb vagyok, akkor próbáld másnap! :) Biztos okom van rá. Bár! Normális érdeklődés, normális válaszok. De képzeld, ha egymás után ilyenek vannak: cseng, felveszem, bemutatkozom, túloldal köszönés nélkül, dörgőn "érdeklődőm a hirdetésre", "láttam a hirdetésed"...utána csend, várok, hátha valamit kérdez, mond, semmi. A többedik után már nem biztos hogy a "lindát" mosolyogva mondom, hanem sima "tessék" van, komolyabban.
Azért azt te is tudod, hogy hol ilyen, hol olyan a hangulatunk és ettől is függ a hang, meg a stílus. Pl. felkelek jókedvűen, nem húzott fel senki, egy mosolygos, kellemes hang szól a telefonba, ellenkező esetben nem biztos. Érted. Én is ember vagyok.
Soha nem az dönt, mint mondtam a hang és a stílus sokat jelent.
Nem úgy, mint a nők, na! De csak az agyam.
Ez csupán festék kérdése, könnyen megoldható. Ezt a fordított dolgot kifejthetnéd bővebben is. :-)
Mit írtam?! Jól is vezetek akart lenni.
Ne a látszatra adj!
Mások vették észre, hogy fordítva működöm. Ez van. Sőt, még jó il vezetek, igaz, nem vagyok szőke :)
A feltett képek nem ezt mondják nekem, de Te tudod!? :-)
Ezt miből vetted észre? :-)
Akkor nem vagyok NŐ :(