Parancsolj, brigitta2585@freemail.hu
Parancsolj, brigitta2585@freemail.hu
Na de kérem! Cipőd van? :)
Amúgy ki ő? azt tudom, honnan jött.
Tudod, az a kellemes zokniszag :)
Különben is imádjuk egymást, de ez már átment neked. Én itt csendesen elmasszírozgatok, ő gitározgat két vendég között, péntekenként elmegy partizni, haza jön a jánnyal, esetleg barátja is itt alszik, ez az igazi élet. Én húzom az igát, ő meg... :)
Csak vicc, keményen dolgozik valamin hétközben.
Szerettem volna érezni az illatát! :D
Az én szakmám nagyon szép! A fiam is. :)))
Szép estét!
No, csak összefutunk? :) Igen, volna mit hallgatni. Nekem fiam szokott röhögni.
Mi újság? Pálpusztai elment? :)))
Igen, a többség, szerencsére, de tényleg vannak napok, mikor mintha összebeszéltek volna a taplók. Az is lehet, hogy egy társaságban ülnek :)
Megint visszanéztem erre az oldalra, s látom a felhozatal nőtt, de az átlagéletkor is. Nem tudom eldönteni, a Soproniak csak a nagymamákat szeretik? Ezzel nem akarok megsérteni senkit, de itt nem lehet szép, formás lányokat találni.
Elszomorító, hogy errefele nem vetik meg a lábukat :)
Vigyáztam, meg ne ártson.
Azért vannak olyanok is, akik normálisak.
Szia!
Akkor hallgatjuk!!
Én magam még nem voltam nála de hamarosan meglátogatom :)
Haverom volt szerinte ajánlott kategoria.
Idézem :-kedves , mosolygos és csak veled foglalkozik
-környezet , lakás jó
Helo!
Azt szeretném megtudni, hogy volt-e már valaki Petra(19)-nél v van-e valamilyen infója róla?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Bocs hogy közbeszólok, az a legjobb, amikor felveszem a telefont, köszönök, bemutatkozom, mindig igy szoktam, és erre a válasz: mondjad....
:-((
Borzasztó..., ilyenkor sikítanék! :-)
Jó reggelt, elveszett! :)
Én gróffal vagyok, a többivel nem érdemes foglalkozni, csak belegabalyodsz. Gyilkos még eddig nem volt.
Csak nem munkával töltöd az idődet? Tudod! Mindent csak mértékkel! :)
Puszi, szép napot!
Jó reggelt!
Egy kicsit nem vagyok, és már nem győzöm olvasni a hozzászólásokat. Most akkor, ki kivel van? Ki volt gyilkos? Lemaradtam róla, mint az esti krimiről.
Legyen szép napunk!
Sziasztok.Tudna vki infot adni Gombocrol vagy Kathrinről? Vagy vmi tapasztalat hogy kihez érdemes menni aki érett 40es? Előre is köszi.