Hívj bármikor! :-)
Hívj bármikor! :-)
Okosítsatok ki "Öreg fórumozók"... :)
Miért küldenek egy ilyen bejegyzést moderálásra?
" Hunter (Újonc) - Ma, 16:42
A hozzászólást moderálásra küldték. (megtekintés)
Petra (19)-ről tud valaki mondani valami infót? " (Debreceni bejegyzés)
Hogy találtad ki? A kamerán keresztül mindent látok. Amikor Nálad voltam átalakítottam a szerkezetet. :-)
A "barátsághoz" azért több kell. Nálunk másképp működik ez, mint a lányoknál. :-)
Szép estét!
Akivel levelezni "szoktam" kíváncsi vagyok a hangjára, ezért kérdeztem.
Nem roma ha arra gondolsz szerintem elég jó , a franciája isteni. Ő amúgy a régi Niky.
Petra (19)-ről tud valaki mondani valami infót?
Képzeld, ezt megtaláltam :)))
"A vaknak úgy szolgáltam, hogy a szeme voltam, a sántának meg én voltam a lába" Ügyes vagyok? Nem ismerem a Bibliát, bár az alapműveltséghez tartozik, de én többször nekiugrottam, csak már az elején nem tudtam, ki hova tartozik, a 257. névnél bealudtam. Többször nem állok neki!!
Viszont kezdem megszeretni az APEH-ot, a bankokat (nem mindegyiket). Ez se érdekel senkit.
Jó reggelt!
Tegnap elkéstetek, már elaludtam. Tulajdonképpen Ti mit csináltok itt? Jól látom, hogy egy barátság van kibontakozóban? :-)))
Azért eléggé telefirkáltátok a csevit!
Szia!
Ezt lefordítanád annak, aki csak magyrul meg németül beszél? :)
Miért érdekek, hogy beszéltünk-e már gróffal? Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, mint ahogy veled is meg másokkal. Senki nem a nicknevén mutatkozik be.
Szia! Nem mondod! Azt hittem, Debrecenben. Hát, én már semmin se csodálkozom, azon se, ha ő lenne Béla :)
Szia Letti!
Bocs,hogy beleszólok de szerintem nem a leg megfelelőbb módját választod az előfizetés vissza mondásának.A kapcsolatok menü alatt találsz egy előfizetéssel kapcsolatos kérések almenüt és oda bejelentheted.De ha bemész az adott bankba,kitöltesz egy kis papírt számlaszám,számlatul.neve ,azonosítószámod és neved persze öszeg,már egy órán belül lehetne hírdetésed.Gondolom ezek az adatok neked is rendelkezésedre állnak ha nem a leggyorsabb úgyancsak a kapcsolatok menü alatt egyéb almenü.Remélem tudtam valamit segíteni.
Dundika.
Üdv MT-ak!
Barby(22) -ről van valakinek infója?
Minden információt előre is köszönök...
Misereátur nostri omnípotens Deus et, dimíssis peccátis nostris, perdúcat nos ad vitam aetérnam.
Nincs több kérdésem. Jó éjt, holnap sűrű a menü. :-)
Köszönöm szépen.
Csak igen vagy nem! Ennyi a kérédés?
Beszéltél már telefonon Katónénivel?
Egy kérdésem lehet?
Jób 29:15 :-)