Akkor nem engem illatoltál, nincs rajtam zokni. :-)
Akkor nem engem illatoltál, nincs rajtam zokni. :-)
Nem érezted? :-)
Jó reggelt Mindenkinek! Ha zavarja jelenlétem köreid, leléphetek. :)
Üdv!
Érdeklődnék hogy Debora(20) nevű lánynál volt e már valaki?
Ill kit ajánlotok aki korrekt?
Szia! :)
Rád is!
Ez mellérendeltségi viszony, nem alárendelt a szerepem. Érezzük jól magunkat! Én élvezem, aki élvezi...
Igaz, de nekem is ki kell szűrnöm már a híváskor, hogy kinek mondok címet. Azért a parasztja is próbálkozik. Csak én ellapátolom.
Akkor hajnalban találkozunk? 5 körül virágoznak a pasik, ha jól emlékszem. Ebből vannak néha a gondok, nő még aludna :)))
Egy-két vendégről. De ez még csúnyább dolog lenne!
Hasonló a hasonlóhoz?
Emelgeted az íróasztalt? XD
Úgy írnék néha beszámolót én is, de nem szabad itt. Megszakadnál a röhögéstől!
Ezt ő is olvassa! ajaj!!
Különben mész?
Szerintem, vele fogunk könyvet írni, mikor visszavonulunk. Órákat szoktunk pletyizni, röhögni. Neki több ilyen élménye van, én azért az értelmesebbjét fogom ki, vagy csak jobban tudok válogatni (?)
Hogyan? Nem tudom, ki az!
Ez semmi! Barátnőm mesélte, hogy az egyik masszázsvendége a vasalódeszkára akart ráfeküdni!! XD
Bizony, nem mindig szép ez a szakma sem. Szerencsére ritka és legközelebb elfoglalt vagyok, ha keres :)
Annyira nem, csak teleírtátok a csevit. Engem meg kóstolgatott. Nem ő az egyetlen.
Elárulok valamit. Vannak vendégek, akik tusolás után hónaljszagga, lábszaggal rendelkeznek, de olyannal! Van egy remek masszázskrém, olyan erős mentol szaga van, hogy a szobából két napig nem megy ki (izomlazító), ellenük is jó, mindent elnyom.