Ja, a címem lemaradt. sopronigreg@gmail.com
Üdv!
Ja, a címem lemaradt. sopronigreg@gmail.com
Üdv!
Elküldöd a számát? Meg hogy hol, és ...TÖRÖLVE...? Amúgy milyen a csaj?
Sziasztok!!!
Ciaráról jó lenne egy alapos beszámoló!!!
Valaki tudna infóval szolgálni? A helyzet az hogy "sajnos-nem sajnos" de kezdő vagyok ilyen téren(amúgy minden ok :) ),és valami tutit szeretnék,és hát a képek mi tagadást eléggé bejönnek!
Előre is köszi
BT
Vivient sikerült felhívnom a napokban. Az ország túlfelére költözött és nem is akar visszajönni. Azt mondta 500 km-re. Nagy kár érte. Ő volt a kedvencem.
Még sikerült moderálás előtt olvasnom a hozzászólásaitokat :D és nem értem, mi volt moderálandó :S
Én többször próbáltam már hívni Adélt/Dorinda/Amina és még ki tudja hány neve van, de nem igazán sikerült elérnem... Különösen nem zavarna, hogy kissebbségi vagy sem, de a győri fórumon eléggé sok rosszat olvastam róla, a ...TÖRÖLVE... kicsit soknak tünik azok alapján, szóval annyira már nem is akarok elérni hozzá... A többiek meg tényleg nagymamakorúak :P
Bánatomban ma felhívtam Lolát, megvolt a száma a telefonomban (mailben ha kéri vki, átküldöm, különben még engem is kimoderálnak:)), és elmentem hozzá. Nem csalódtam, szépsége még mindig elbűvölő.
Kár, hogy Vivienn nem veszi fel :(
Tisztelt szerkesztőség.
Háromlevelet küldtem önöknek hogy szeretném elkérni a bankszámlaszámot mivel hirdetésem nem aktiválják mig nincs befizetve.
Fizetném de hova?
Hova kell irnom hogy válaszoljanak a levelemre?
Köszönöm
szilvi
Kedves Szerkesztőség!
Köszönöm. :)
Ez már idevaló, nem az üzenetekbe. Nem vagyok már kislány, tehát egy fórumon, de a neten sem bízom senkiben. Hogy ki kit vezet meg, az se érdekel, hatása nincs az életemre. Gróf kedvesebb lett, de nem vagyunk (még?) pacsi-pajtások. A túl sima modor mindig gyanús, az övé nem az. De, ha mégis megvezetni, irányítani van itt, egészségére! Engem nem tud, viszont a csevegést élvezem vele legtöbbször. Szerintem, jó fej.
Az ízzót nem sűrűn olvasgatom, már nem érdekel. Azt se tudom, ki kicsoda. Nicknevek mögé bújt akárkik írják a fórumot.
Ezeket te küldted modira? :)
Hali! :)
Állítólag ez nem veszekedés! Ők tudják, én már ebből kimaradnék.
Nem volt semmi különös, a vasárnap is olyan, mint a hétfő, kedd... Ne igyál már olyan sokat, még elbutulsz és túl jól fogod magad érezni! :D
Szia!
Csak bizonyos emberek és ez nem paranoia. Én is élem az életem, nevetni is tudok, képzeld. Engem a munkámban egyetlen dolog érdekel, élvezni akarom, ennyi.
Mi van itt gyerekek,ne itt veszekedjetek,Nee Mááááááááááá.
Ezt az oldald hadjuk már meg "Kató néni oldalának" /van erre másik fórum/
Szia kató ,milyen volt a hétvégéd,volt kaja pia olimpia???????
Nálam kiverte a biztit az abszint,kaptam egy üveggel olaszországból,négyen becsókoltuk,de többé soha ne iszom ilyen sz@rt.
Ma harcképtelen vagyok,vagy leszek, vagy mi.
Te komolyan azt hiszed, emberek azért jönnek ide, hogy Veled szórakozzanak?
Aki itt van, valamilyen szinten "beteg", hogy mennyire azt nem mi döntjük el. (elfogultak vagyunk)
Persze mindennek megvan az oka, férfiaknál és nőknél is.
Valakit elhagyott a felesége, vagy a férje, vagy még nem de jó úton jár, hogy megvalósuljon.
Sok más egyébb oka is van ennek, de ezt tudja Mindenki, csak van aki nem valja be még Önmagának sem.
Én is átestem ezeken a dolgokon, de már nem tud bosszantani semmi, nem kapom fel a vizet ilyen lényegtelen dolgokon.
Persze nagy árat kellett ezért fizetnem, de megráztam magam. Megpróbálok és egyre jobban sikerül élvezni az életet, meglátni mindenben a jót.
Élvezni a mindennapokat, a NAP-sütést mindent. Az élet meghagyott egy lehetőséget, amit ki szeretnék használni és ténylegesen élvezni az életet.
Ameddig lehet. Kaptam egy újabb esélyt, hogy a hátralévő életemet boldogabban és kicsit jobban átgondolva éljem.
Felneveltem négy gyermeket akik már talán "egyenesben". Eltemettem Édesapámat és két testvéremet. A már egyedüli nővérem daganatos beteg.
Édesanyám 85-éves, még lekopogom ellátja Magát, de sokat járok hozzá. Most temettük el a testvérét.
Mindenkienek van keresztje, amit cipel. De mégis boldog vagyok ha reggel kinyitom a szemem, mosolygok ha süt a NAP és ha nem akkor is.... :)
Isten őrizzen attól, hogy a szexért reklamáljak Nálad. Mint olvashattad, azt megtaláltam más leányzónál. A idézet lényege a Te bejegyzésedre vonatkozott, hogyan kellene bejelentkeznem Nálad, pedig akkor már rég átestünk a találkozón. :) Ekkora ügyet kreálni ebből, ráadásként nem veszed észre az igazi beépített embert, aki szinte mindig ott van a topicokban. (nem ittenire gondoltam) Ugyanabban a "jobbra zárt" stílusban írogat mint itt. Nézz csak körül pl. a győri topicban! (izzón) Látványosan kitiltatta magát nagy dirrel-durral, majd utánadjött ide, hogy terelgessen. Ébresztő kislány, nagyon megvezetett. Legyen szép reggeletek minden NAP! :)
Andersen ipari tanuló hozzád képest, lassan nem tudok írni a nevetéstől. :) Tetszett a színjátékod, fejlődőképes Vagy! Ennyi lovon ülni? Igaz némi visszalépés, itt kevesebb embert tudsz irányítani de a közönséged jobban veszi a lapot. :)
:) Az is én lennék, kérdezd csak meg Grófot?
Ez így igaz, veszekedtél velem de nem vettem a labdát és ez dühített Téged. De miért?
Sok magas lovat lehet látni Debrecenben, ennek mi lehet az oka? :)
Most az meséld el amikor király voltál és a napok óta tartó névtelen győri és egyébb bejegyzéseidet. Most akkor ki nem vállalja önmagát? :)
Szia! Látni szeretném azt a magas lovat és az ígéretet is. :)