:) Az is én lennék, kérdezd csak meg Grófot?
:) Az is én lennék, kérdezd csak meg Grófot?
Ez így igaz, veszekedtél velem de nem vettem a labdát és ez dühített Téged. De miért?
Sok magas lovat lehet látni Debrecenben, ennek mi lehet az oka? :)
Most az meséld el amikor király voltál és a napok óta tartó névtelen győri és egyébb bejegyzéseidet. Most akkor ki nem vállalja önmagát? :)
Szia! Látni szeretném azt a magas lovat és az ígéretet is. :)
Bizony! Puszi, mentem.
Lassan elköszönök. Kicsit lassan jár a kezed! :)
Csakhogy már rég bedobtam volna a törölközőt, de láthatják, hogy élek, vagyok, hirdetek, serénykedek... :)
Dehogynem, nem vagyok hülye! A láng csak rövid időre pislog, aztán újra ég, ezért felesleges belém több energiát feccolniuk.
1 év alatt már rájöhettek volna!
Nem :))) De ha mentem volna, a picit növesztem, a politikai hovatartozásom is tudod.
Én nem tudom, ki vertigo, ő se fedte fel magát, igaz még nem írt eddig. ?
Szerintem csak úgy lehet lebuktatni valakit, ha visszahívnám, vagy hasonlók, de a diszkréció nálam fontos.
Azért nehogy azt mondd, hogy ez csak beszélgetés volt, előtte igen. Nem akarok én megmondani senkinek semmit, de itt veszekedés volt.
Én még nem buktattam le senkit. (?)
Na igen, benne van ez is, nálam ez reflex már. Egy év nagy idő és úgy tűnik, sose szállnak le rólam. Nem én vagyok az egyetlen hirdető itt Veszprémben, de mindig engem találnak meg onnan, ez kicsit uncsi már.
Remélem, a Csevegés innentől kezdve valóban csevegés lesz, mint volt és minél több látogatója lesz a témának!
Szia! :)
Hagyd, elmegy. Nekem csak reklámot csinált, bár ígérete ellenére utólag se fedte fel kilétét, de ez mindegy.
Örülök, ha itt volt és jól érezte magát! Bár, kétlem az itt átjött modorából ítélve. Egyetlen masszázsvendégem se ült eddig magas lovon.
Szia!
Beszámolót bárki írhat ide, akkor is, ha nem beszéltünk, nem járt nálam, nem érdekel, de egy másik honlapról nem kellett volna bemásolnod egy tavalyi beszámolót, úgy tudom, ezt moderálják, bocs! A beszámoló valóban pozitív, bár részben igaz. Tudom, ki írta, gyakori látogató volt, amíg ki nem derült róla valami, csak volt masszázsvendéget se járatunk le. Annak ellenére, hogy igazából reklámot csináltál nekem, mégis kérem annak törlését, mivel bemásolt idézet és megspékelve meg nem történt dolgokkal.
Erotikus befejezés valóban van nálam, aki igényli, ez nem jelent szexet. Ja, és nem mindegy, hogy vállalok valamit, vagy jól esik.
Nagy különbség.
Sziasztok Cleo(20),Emese(35),Fanni(23) ill. Léna(29)-ről tudnátok mondani valami infót?
Előre is köszi a segítséget
Volt már valaki Adél-nál? csinosnak néz ki.