Szia vándorkasza!
Még nem egészen látok ki a fejemből, a szemem viszont kettő :))) Majd ráguglizok, kösz. A tegnapi menü whisky-cola volt, nem másnapos vagyok, csak szétesve. Öregszem? :)
Szia vándorkasza!
Még nem egészen látok ki a fejemből, a szemem viszont kettő :))) Majd ráguglizok, kösz. A tegnapi menü whisky-cola volt, nem másnapos vagyok, csak szétesve. Öregszem? :)
Én magam is leírtam már itt, más is, de inkább megismétlem. A csaj egy kis cigánylány, a futtatója meg dagi cigány gyerek. Másokat is loptak már meg, engem szerencsére nem sikerült. A cím változatlan, Kossuth ...TÖRÖLVE...KERÜLENDŐ.
Ha nincs is más a lakásban, amíg te a szobában vagy, addig a nyitva hagyott jatón bemennek a másik szobába a többiek. Ha mégis kipróbálnád javaslom ahogy beléptél fordítsd kulcsra a bejárati ajtót. Rengeteg néven hirdetett már itt a kiscsaj. Egyébként ha valakit érdekel, a Búza téren, a Körút felé lévő kiskocsmáknál (gyógyszertárral szemben) elég gyakran össze lehet velük futni (csaj+strigója) ott szoktak sétálgatni.
Ha beírod a Lola szót itt jobboldalon a keresőbe (kulcsszó), akkor megtalálod az én véleményemet is, meg másokét is ;)
Számát mindkettőtöknek átküldtem :)
Hello Heineken!De most ezek 3 különböző csaj?Az a csaj akinél én voltam 99%,hogy az volt aki a képen látható.Kis 40kilós nem magyar csaj. :-) Kossuth utca ...TÖRÖLVE... Majd meglátjuk mi lesz ebből.Szerintem a szolgáltató is kimoderál meg a csaj stricijei is meg fognak fenyegetni.
Na, és akkor ugye nem kell mondanom, hogy Zsanett és Klaudia is ezeket a képeket használja!
Sajnállak öregem, el tudom képzelni mit élhettél át...
Üdv!Kamilla 20-hoz nem menjetek,mert nem egyedül fog várni!Agresszív férfiak vannak a másik szobában és kirabolnak.Ill. raboltak volna,csak nem vittem magammal olyan sok lóvét.Ihaj nagy bűnözök!...TÖRÖLVE... képesek kitessékelni a házból!Először minden rendben kezdődött....TÖRÖLVE....Levetkőztünk,kicsit mogyarászott,majd hívták tel.-on."Jaj,bocs!Nekem most el kell mennem.Sajnos nem tudjuk folytatni."Mondom vissza a ...TÖRÖLVE...!Válasz:Á-ÁÁ!Mozgás a másik szobából,halk köhintés!Na most mit csinálnál?Tünés! Nem??
Sziasztok
Maya(36)-nál járt valaki? Ő van a képeken? Odaadó vagy ez a "legyünk túl rajta gyorsan" kategória?
Köszi előre az infót!
Minden jót
Szabinánál? Igen, olvastad a "beszámolót"?
Ide is bevágom Egy régi VL-es beszámolómat:
.........
Nem igazán mondanám, hogy ez egy beszámoló, de úgy gondoltam leírom....
Voltam Ciara nevű leányzónál.
A telefonos egyeztetés egyszerű könnyen ment.
A helyszín belváros...TÖRÖLVE... út.
Kicsit korábban érkeztem a megbeszéltnél, láttam a hölgyet befutni a házba. Mivel nem gondoltam, hogy nem tartózkodik a lakásban, kellően megfuttattam ebben a melegben. Ha olvassa ezúton is elnézést kérek tőle...
Már akkor tudtam, hogy nem maradok nála, de azért felmentem személyesen is közölni. Szerintem ez így helyes.
A hirdetésen a képen szerintem Ő van.
Egyedül volt, th. strigo nincs a közelben.
Személyes találkozás és a telefonos beszélgetés alapján akár jó ...TÖRÖLVE...is lehet. Ami engem zavart, az az arca. Mandy-ke és Dia ezen a téren elég magasra tette nálam a mércét, ezért inkább nem maradtam.
Egy szóval sem mondom, hogy nem jó szolgáltató, mert nem próbáltam. Mindezt csak azért írom le, hogy a(z egyébként remekül sikerült) fényképek mellé vegyétek figyelembe ezt is.
Ha valakinek van bővebb tapasztalata ne tartsa magába.
---------------- beszámoló vége --------------------
Az igazsághoz tartozik, hogy ezen beszámolóm után nagyon sok regisztrált (ezáltal számomra hihető) felhasználó kelt a hölgy védelmére, hogy az "ágyban nagyon jó" a hölgy...
Szerintem nézd meg, és ha megvolt a hölgy ne felejts el beszámolót írni róla!!!
Szia Kató:
van egy jó receptem ha lazulni akarsz,téli, vagy ezen a t@knyos őszi napokon nagyon jó lélekmelegítő ,finom nem büdös
de azt nem garantálom,hogy nem leszel másnapos,/csak mértékkel,mérték a vödör határ a padló :>))) /
Szóval ide nem írom be,keresd meg a gugliba Krmpampuli néven,csak én még teszek bele egy kis dió likört is attól még jobb.
Próbáld ki steni és nagyon de nagyon finom.Cak vigyázz fel le ne égesd a kecót.
Üdv!
Kérdésem, hogy Szabinánál járt e már valaki? Ha valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban legyen oly kedves megosztani az itt egybegyűlt kedves közösséggel pls....
Ezer thank's !!
Have a nice sex :)
Szia Mindenki!
A mentésben segédkeztem eddig, most megyek aludni. Ez a 24-óra elég volt egyhuzamban, elfáradtam, de holnap is ott leszek. Iszonyatos helyzet van. :-(
Szia Doc! Engem is érdekelne, légyszíves küldd el a steve1977 kukac freemail.hu címre is, köszi!
Szia Katónéni!
Én itt vagyok,csak csendben olvasgatok. Hova mész ma este? Már előre irigykedem.
Kedves sziszi!
Sajnos a problémát az okozza, hogy Önnek már másik regisztrációról van leadott megrendelését, melyet elfelejtett kifizetni. Mindenről tájékoztattuk emailben, mert ennek rendezése nem fórumba való.
VL
Na, ma este lesz hétvége :DDD Kaja, pia, olympia!!!
Adj' Isten!
Hogy elhallgatott mindenki, egyedül csak magamban beszélgetek :)
Abszintot még nem ittam, csak hírét hallottam, a múltkor a sört ajánlottátok, az bejött, de büdös, még másnap reggel is.
A hatása viszont a magamfajtának elég. Ha tudtok még valami lazító tudatmódosítót, szívesen veszem :))) Ami nem büdös.
Az idő Veszprémben pocsék, nem süt a nap, alig fűtenek, nyirkos a hideg, magas lesz a villanyszámla a hősugárzó miatt, Ajkán valami katasztrófa történt, így híreket se hallgatok, a TV-ről már leszoktam, csak a Showder Klubot nézem, meg különböző helyszínelőket és minden narancsszínú továbbra is. Ez történt vasárnap óta, kivéve a magánéletemet. Most nem kabátot kaptam, hanem illatgyertyákat, de ez kedves gesztus volt pluszban és megelőlegezve.
Nagyon szívesen magamhoz ölelném a világot, megmasszíroznék fiatalt és öreget, lehet, hogy ma is megteszem. Egy új porszívónak örülnék most nagyon, egy minihifinek, meg elszakadt az ezüstláncom, az megy a talizmánomhoz. :DDD
Bélapapa, gyere vissza! Te is hiányzol már és Rubint.
Ezek mennek most, én a tavaszt várom, de állítólag csak jövőre lesz. Talán.
Cs! Barátnő feelinget keresek,valaki tudna nekem segíteni?
Ja, a címem lemaradt. sopronigreg@gmail.com
Üdv!
Elküldöd a számát? Meg hogy hol, és ...TÖRÖLVE...? Amúgy milyen a csaj?