Igen, de sokan azok közül nem olvasnak fórumot, csak gyorsba rárepül a ft-,os muffra.
Igen, de sokan azok közül nem olvasnak fórumot, csak gyorsba rárepül a ft-,os muffra.
Mi volt a fenyegetés? ...,persze ha lehet tudni...
Petya_001 · Tag · Ezért lenne ez a fórum. Mindenki leírja a tapasztalatát és a lehúzósak eltünnek.
A lehúzósoknak a neveit és számait egymásnak mindig el kellene küldeni meg kiírni a neveket talán vissza szorulnának az ilyenek, aki nehéz munkával megkeresi azt a pénzt ők meg csak szórakoznak de legalább akkor becsületesen. Egy példa valaki egy napi munkával keres 12-13at ők félóra alatt többet.Pedig a sok kis emberből érdekelne ők is.
76B · Újonc · Petra 25. Legnagyobb kamu csaj..... Vigyázzatok vele.
Azért a képek csalókák, ezt hidd el voltam nála. Maximum egy pózt enged az is misszió....a natúr franciát amit hirdet felejtsd is el... illetve sok extra ami fennt van nála nem elérhető.
Senki ne menjen Alexához! Még mindig felhúzom magam, ha visszagondolok arra a c. ingyenélőre.
Egyszerű a képlet, nem kell menni,vagy máshova kell menni s majd észbekapnak....ennyi...
Sajnos én is így jártam vele, s még neki állt feljebb, így távoztam, aztán fenyegető sms-eket küldött. Alexa21 szintén meglepetésekkel teli, mire leöltözöl és a csokit átadtad, hirtelen megjön neki, így a várvavárt eksönre ihatsz hidegvizet. Az ajándék csoki ugye meg vissza nem jár....
Nagyfonok30 · Újonc · Rosszat nem írok, de inkább 40 a csaj mint 25.
Azt ha érted jólvan...
Régebben én voltam vele.
Popsi szex rendben volt.
Kedves volt.
Ja, nekik köszönhetjük meg, hogy a "jobb" helyeken számolnak fel szervizdíjat. Abból kiindulva, hogy egy petákot sem adnál egyébként. ...de tróger...
Kár érte, külsőre nekem eléggé bejön, és nem sok hasonló alkatú lány hirdet sajnos.
Tisztelt 76B!Előre utalni bárkinek is?NONSZENSZ!!!Az ilyen mind csaló!!!Van rendőrség fel kell jelenteni a rendőrség tel.szám alapján kinyomozza ki az illető!Gondolj bele hány milliót csal ki emberektől?Mindenki te is úgy vagy vele 10-20 ezerért nem jelented fel a legtöbb ember családos nos ez érthetetlen?!A dubajozó lányoknak sem kell előre utalni te mégis utalsz ilyen prostinak?Úgy van vele a nő 50-ig szabálysértés na,de sok 10-20 ezer?Elárulom 50.001-ft-tól bűncselekmény!Ilyenekkel ne foglalkozz te se és mások se szex neten is elérhető,ha online szexet akarsz!Amúgy azon mi az élvezet???
Járt már itt valaki Alexánál ?
Előre is köszi !
Szerintem azért, mert megválogatja, hogy kivel szexel. Ha szimpatikus neki élőben is a pasi, akkor van aktus is 😀 Ha nem, akkor marad a masszázs.
Lili 24 erősen kerülendő. Régebben jártam nála de,fordultam is ki. Higénia igényesség kritikán aluli.
Sziasztok, valakinek van tapasztalata Lexy 43rol.? Csak masszázs? Vagy van lehetőség franciás befejezésre.? Köszi!
Attsi · Újonc · Csilla 39 volt már valaki? Infó jöhet privátba is
76B · Újonc · Petra 25......Kamu! Telefonja ki van kapcsolva, annak ellenére hogy villog a zőld... Csak viber, Kam szexet hirdet. Utalsz, aztán tilt.... Ezt játssza péntek óta.. Pécsen, Sopronban, Győrben, és most Kanizsán... Az ilyen szelhamos nők ellen miért nem tesz a Tisztelt VL szerkesztőség????