Kedves sexy christal,nyugodtan lehet letiltani,bújkálni is...a lopás az lopás marad
Kedves sexy christal,nyugodtan lehet letiltani,bújkálni is...a lopás az lopás marad
😂 Lassan be kell jegyeztetni az "illetékesekhez" a lovári nyelvet az autós kaland és a természet lágy ölén való örömködés rajongóinál!?
Nándi · Őstag · De sokan a Szent István arcképest is sokalják aztán meg megy a csodâlkozás, hogy beletenyereltek a s....a!
Én tényleg nem értem ezeket a srácokat! Kinyitja a hirdető neki az ajtót, ott áll a lány és látja, írja is, hogy rossz szájhigiéniával fogadják és mégis belép az ajtón és hagyja magát befűzni! Végig, bármikor mondhat akkor még NEM-et, amíg az apanázst oda nem adja! Egy party-n sem repülsz rá egy ilyen nőre, akkor itt, ezekkel a feltételekkel miért tennéd? És még a tetejében ez a masszázs..Ebben a korosztályban csak a Ginger25 az érdemes.
Nándi · Őstag · Ninettke Mira29 Szofi Hanna27 Lotti! Jöheta tobbi ajánlás!
staffi · Őstag · Javitok "Bettinél Petneházán"
staffi · Őstag · Voltam a Bettinánál "Petneházán" teljesen korrekt a csaj.Vissza megyek még hozzá mert látok benne "fantáziát "
Mint már említve volt május elején: "február közepén volt erről egy rövidke polémia itt a debreceni fórumon, hogy ki kit ajánlana stb. Ha gondolod..."
És részemről is tényleg nagyon-nagyon szerényen szeretnék ez ügyben csatlakozni a kedves Brockhauser kolléga véleményéhez: ezek szerint próbálkozhatunk mi szerény képességeinkhez mérten beszámolók írásával .....
üdv:
spray
Most pedig név és napi aktualitás szerint! Lana30, Ékszer Viki, Natasa28, Any41, kezdésnek elég, a többiek pedig majd kiegészítik az általuk preferált lányokkal.
Pont arról írtam-ezek szerint feleslegesen-hogy az állandó névcserék miatt könnyen lehet, hogy van róla beszámoló. A legnagyobb tisztelettel adnék egy jó tanácsot: tételesen a Deák igazolvány alatti apanázsért nem lesz minőségi ugrás! Jellemzően 25-30 az arra érdemes, s még közöttük is lehetnek kivételek.
Jól van ángyom, akkor fele most, fele meg hónap.
Nekem is volt hasonló ilyen ááh, kérdem full leöltözve: te nem öltözöl? Erre ah, most csak francia legyen már mert tegnap vetéltem el s még vérzek (az a dikk duma). Nézek, pumpa felment 1000el, de menteni kellett a menthetőt, mondom jó. Na leobott. Mondom akkor jó, jöhet a második. Erre, hát már mindjárt itt a következő,de tudod mit? Legközelebb majd kapsz plussz egyet, vagy kedvezményesen vállallak. Lefagytam, csak nem akartam balhézni, mert olyan környéken voltam, kocsival, vidéken, családi ház, stb.... szóval olajra léptem. Tanulság: autóval, vidékre, dikóhoz sohasoha. 😶🌫️
Biztos észrevetted, s mint írtam is, nem hiszem, hogy aki volt is ott, az itt vagy akár privát írna róla. ..ahogy azt is észrevehetted, hogy direkt nem akarta senki bántani a hirdetőt, innen a passzívitás!
Tupac · Újonc · Hát ezzel az 5 reakcióval,sikerült is lebeszélnetek,az ember rákérdez,mert nekem sincs rózsagyáram,így nem mindegy miért adok csokrot..Lehet van 1-2 negatív aki csak úgy rábökött,de 5 az sok..Kedves hölgyem,valami nem jó,drukkolok hogy legközelebb felfele mutassanak a jelek,ez mindkét oldal számára előnyös...
Köszi
Valóban az egyik legfigyelmesebb hirdető. Régebben volt egy incidensem vele. Rosszul fogalmaztam itt a fórumon. Azóta voltam már nála. Sajnos, akihez jártam már nem hirdet, így ha van lehetőségem elmegyek Lilihez. Tőle megkapom azt a minőséget, kedvességet, amit keresek, mint régen a Fruzsinaaa nevű hölgynél. Persze Lilinek is megkell adni a tiszteletet és, akkor nagyon kellemes élményben lesz részetek.
bbbs · Újonc · Azért van, hogy a pozitív válasz hiánya (megtoldva néhány lefelé mutató ujjacskával) az cenzúrázhatatlan jelzés a Fórum tagok részéről, hogy mindenképp érdemes átgondolni: biztos hogy csak az az egy hirdető jöhet szóba számodra? Inkább aludj rá egyet, és nézd végig a kínálatot még kétszer.
Zorall story volt! 😂👍
Vegül is azért kértem infót. De nem erősítettek meg se negatív se pozitív irányba.
Kedves Szaktársak,
Köszönöm a beszámolómhoz írt hozzászólásokat!
Azonban ha a beszámolók írásában lennétek ennyire aktívak, tisztább lenne a kép a lányok terén és ritkábban futna bele az ember átverésekbe. Ez lenne a fórum igazi célja!
Üdv: Pali60
Azt leszámítva szerinted rendben van a nő?
Egyedül a szőros punci ami motivált. Gondoltam ha nagyon gáz ne futnek bele