Győrben van olyan thai masszázs szalon ahol a thai lányok aktust is vállalnak? Ha igen melyik az és melyik lányt ajánlanátok?
Győrben van olyan thai masszázs szalon ahol a thai lányok aktust is vállalnak? Ha igen melyik az és melyik lányt ajánlanátok?
Nándi · Őstag · De legalább nem tetted szégyenbe! :D
Nándi · Őstag · Ez komoly??? :D Beszélhetük valami minimális ígényességről!? Már mint a részedről?? Mert értem én hogy sötétben minden "tehén" fekete, na de ennyire!??
Sziasztok!
Nike-tantra hirdetőről tud valaki mondani valamit?
Igazából a hozzászólásokat már olvastam és szeretnék hozzá eljutni. A leírásában meg benne van, ha tiltva van az illető, akkor foglaltat jelez. Nálam azt mondja, ha hívom, hogy "Hogy a hívott félt SMS-ben értesítjük a hívásról."
Ilyenkor akkor foglalt lehet, tehát tiltva vagyok?
Csak azt nem értem, hogy miért, hiszen korábban nem hívtam, mert akkor el lenne mentve a száma.
Tud ebben valaki segíteni, hogyan lehet elérni a hölgyet?
Vagy van valaki, akinek egyáltalán kicsörög? Nagyon kíváncsi lennék.
Johnnybegood · Újonc · Köszönöm szépen a segítséget!
Nem kell agyalnod ezen, pláne ilyen történés után! Ide való a téma és releváns, ami ráadásul tanulságos. Meg is köszönöm! Írd meg a jót és a rosszat is, ha érzed hozzá a késztetést!
Sziasztok. Évi 47 ről vélemény?
Utána házhoz hívtam SexiMilfCat-et , maximálisan a vendég kedvére tesz, minden pénzt megér, nagyon jól éreztem magam vele.
Bella20
Sokat agyaltam hogy írjak e véleményt mert nem szoktam de a makktársak megérnek annyit hogy képbe legyenek.
A hölgy a Vár streeten rendel (Kálvin tér).
1 órát kértem a hölgytől, úgy hogy legyen 1 natúr francia és utána 1 sex. (ja igen a plusz orgazmus 5 virágcsokor, extrának számít)
Az mennyire normális hogy ahogy lement az első "aktus" csak zárójelben nagyon gyenge francia volt , inkább kiverés. Utána egyből elrohan a csaj és chatelget?
Ez engem annyira kiakasztott hogy igazából a második aktustól a kedvem is elment, próbálkoztunk még de a fene megette. Nem értem ha kifizeted az idejét akkor miért nem veled foglalkozik? Elmegy és chetelget, mi a fXsz?
Ha csókolgatni akarnád azt nem szeretné, Lovagolni nem szeretne, mert az elmondása szerint vékony és fájna neki, miközben a kutyapózt szereti. Mi a fa...
Lényegében mindent a szemnek semmit a kéznek miközben úgy hirdeti hogy minőségi sex. Hát vicc az egész.
Nekem a csaj teste nagyon bejött de nem ajánlom senkinek.
Tiffany 38 Ő komoly minőséget képvisel. A milf- mint kategória, minden erényét felvonultató testével nálam Ő a favorit most. Szigorúan csak igényes úriembereknek ajánlom.
Kata (48), Kezes (56) és Nicole (32) feltétlenül ajánlható
Voltam pár éve. Roma lány és egy putri a lakás. Inkább hagyd ki. Én is azt tettem
Lénuska,Merci Ivon,Zsófi ők még megbízhatók.
Hanna Mira szolnoki lányok szoktak gyakran itt lenni Hannát választottam nincs is vele gond árak tüntetők fel ajálták a hármast is persze plusszért én nem kértem az volt a zavaró állitólag nincs több szoba hova menni mirának és ott marad nézi hogy akciózol azt mondta nem néz oda engem zavart. Alizka telefonba elmond mindent nincs is gond mikor odaérsz minden plussz 3ezer mondom neki nem így beszéltük a válasz nem kérdeztem negyven perc után telik az idő még az órából volt bőven. Lehuzás az egész. Ennyi. Bella18 telefonba meg beszéltük mindent odaértem fel se vette egyáltalán a telefont.
Szia, ha ellátogatsz hozzá, akkor nem fogod megbánni. Főleg ha még kedves is vagy hozzá...
Hát köszönöm, azt hiszem ki fogom hagyni.
Johanna kamu! Egyik kocsiból ki a másikba be!
Igénytelen!
Eskü', hogy a Covid lezárások alatt legalább feldobott a piac egy Sash25, egy Silvy28, mivel nyugaton zárták a k*plerájokat! A krémje kint hajt háromszáz "frankóért", nekünk meg marad Müszi virágai a C vágányon! Köszi.
👍☝️👌
A név mindig más, soxor a szám is. Képeket is cserélgetnek, de arról felismered ha akarod. Amikor viszonylag alacsony az apanázs, az már sanszos, hogy kampó a csaj. Viszont a helyszínen minden levágó, ha látod, hogy Dakota és érzed a denevérszagot, akkor azonnal séta haza! Apanázst csak akkor adj neki, amikor már kizárható legalább 80%-ban a kamu!