"Valami közbejött"... 😂 A másik forma akkor volt a fürdőben.
"Valami közbejött"... 😂 A másik forma akkor volt a fürdőben.
A "lelki többlet" is egyénfúggő, ki mit vár el, ki mit nyújt a lányok részéről. Egyrészt! Melyik nő hogy áll hozzá, egyszer a szexhez és az adott vendéghez. Ebből a sokadik látogatás után pont bármi lehet. Ettől is jó ez, hogy sikamlós és soha nem tudod, hogy mi lesz a vége.
Ugyanígy jártam Klaudiával. Annyi különbséggel hogy az 5. hívásra felvette és mondta hogy valami közbe jött, ne haragudjak. Hogyne haragudnék, a délutánomat átszerveztem miatta, mert nem tudott egyből fogadni, két órával később amikor jó neki, akkor meg lemondja előzetes jelzés nélkül. Nálam hatalmas mínusz így a csaj, pedig kíváncsi lettem volna rá.
Csütörtök estig ,Miskolcon leszek elérhető ;)
Pédé · Tag · Lili(29)-nél jártam nemrég, második alkalommal.
Az egyetlen hírdető, aki huzamosabb ideig szokott Pécsett lenni és minden téren felülmúlja a jelenleg hírdető lányok jelentős részét.
Legalábbis nekem ez jön le a fórum hozzászólásokból, illetve a személyes tapasztalatokból. Bár, a telefonos hozzáálás miatt 1-2 lányhoz el sem jutottam személyesen, de a telefonos beszélgetés után nem is bánom.
Lilitől is tartottam, hogy esetleg kicsit flegma vagy lenéző lesz, de szerencsére nem így volt, pedig rám mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy olyan rohadt jó pasi lennék.
Igaz, hogy a tiszteletdíjjak kicsit átlag felettiek, de az is az, amit nyújt.
Nagyon magasra tette a lécet és sajnos nagyon kevés olyan lány van, akiu erre feklé szokott járni, aki ezt megugraná.
Szóval, nekem még így is bőven megéri, és egyben elég elkeserítő is, hogy nem az ilyen lányok vannak többségben....
Sziasztok az apróban hírdető meli ről van valakinek tapasztalata?
A második kérdésről közben már felvilágosítottak. Vélemény azért még érdekelne.
juliusz78 · Újonc · Sziasztok! Jade22 hölgyről van valakinek infója? Tetszik a csoki bőre,ha valaki volt már nála ne tartsa magában a tapasztaltakat. Irhattok privátban is.
Sziasztok!
Heni 42-ről valaki tudna egy kis infót adni? Jöhet pm-ben is. Köszönöm.
MIA (27)
Van róla valami infó?
Egyáltalán lánynak született ő?
Hellotok Ditty 35 masszazs lany valaki info koszi.
2 pasi 1 lány felálláshoz keresem 40 alatti férfitársamat, kizárólag heteró alapon. Kérem csak olyan írjon, aki komolyan gondolja. Hirdető lányhoz mennénk
köszi közben le is lépett, így meg is oldódott. ezek alapján nem. mentem volna hozzá.
Sziasztok. Lilinél járt már valaki? Esetleg véleményetek róla? Köszönöm.
staffi · Őstag · Főleg annál a lánynal nagyon nehez volt egyensúlyba tartani a dolgot 😉 nekem is volt egy "kis megbillenésem" nálla aztán felvilágositott,hogy más az illuzio és más a nyers valóság...😉🙂
Van itt még egy megjegyzésem, aztán lezárom ezt az egészet.
Staffi írta: "... en volt hogy egy héten mentem egy hirdetőhöz negyszer is, es ereztem a végen ,hogy el laposodott az egész..."
Egy dolog hiányzik mindig ezekből a találkozásokból: a lelki többlet, ezért nem jó már a rövid időn belüli sokadik találkozó. Mert az erotikán kívül akkor már másra is szükség lenne... Így működünk....Kellene a következő fokozat...
Persze ez egy veszélyes dolog. Nagyon nehéz balanszban, egyensúlyban tartani a dolgokat.
Helló. Köszi akkor valószínűleg teszek nála egy próbát. Emőkénél nem voltam még.
Igen, Te tudod! Ő az!🙂
"Szegényke"(?) Igen? Az ember normálisan felhívja, lebeszélik az időpontot, a látogató ott van időben, hívja, hogy ott van és semmi! A kedves hirdetőnek annyit nem ért, hogy írjon neki egy félmondatos SMS-t, hogy legalább ne várjon! Millió ponton támadható még ez a nemtelen bánásmód, soha nem tudjuk meg, hogy ezt hány emberrel játszhatta még el. Itt pedig lehetősége volt, hogy az igazat elmondva megtisztelje a vendéget legalább utólag azzal, hogy nem önmagát mentesítve újra hazudik egy ordas nagyot. Szemforgató képmutatás azt állítani, hogy nem tudta a számát. Hiteltelen. Eszében nem volt, hogy értesítsen bárkit...! Én nagyon soxor jártam így régen, itt is, Pesten is, ezért b@x fel ennyire ez a tempó!
Azt a lányt nem lehet elteveszteni....... nevekkel nem játszunk... már régóta nincs a pályán...legyen nagyon boldog......