Köszönöm, ez qrva jóóóó!! XD Melyik vagy Te?
Köszönöm, ez qrva jóóóó!! XD Melyik vagy Te?
ami baba VIGYÁZAT VELE!!!!!!!!!!!!!!!!!
...TÖRÖLVE...?, és csak csatlakozni tudok "lófarok-hoz"sztem gyenge nézi az időt számolgat és sztem ...TÖRÖLVE...? is 8 -félóra
alig vártam lelépjek tőle.
Kaptál egy csapatképet:))))))))))
Az a madár osztrák, mi Varjúnak hívjuk, amúgy lehet, hogy rigó. Nekem a kalapja és a tekintete tetszik nagyon. Ő a másik szerelmem. Jól táncol metálra is.
barbi 26
nem lehuzós nagyon kellemes vele.én szerintem vele még az időből is kicsusztam de nagyon aranyos volt nem görcsölt érte nem nézte az óráját.
a franciája nem volt maga a tökéj de maga az aktus az nagyon jó volt.am nagyon csinos ,nagyon kivánatos csaj mindenkinek tudom ajánlani
a látvány mikor ott van az nagyon szép,igényes ápolt de tudnám még sorolni
Még Pált és Grófot is megkérdezem, főleg gróf kritikus velem kapcsolatban, de én tetszem magamnak :)
Mindegy kitettelek képernyővédőnek. Megyek melléd bádogembernek!!!!!!!!!!!!!!!!! és kik a többiek?????,
Kedves Dorothi csak el ne kaplon a forgószél.
Csak hogy legyen mire kattogni :) De pörög is a számlálóm, nézik a lökött tyúkot!!
Hát /tudom így nem kezdünk mondatot/ izé,hozé,"""elég avngard de táncolni lehet rá"""" /ahogy zuzu petász mondta vala,a Ford Ferlen kalandjai című-azóta kultusz filmé lett-moziban./ ;>}D
sziasztok
kinga babáról tudom mondani közvetlen, aranyos,tudja a dolgát
és nem lehuzós korekt csaj
Hahó vándorkasza!
Hogy tetszik az új nyitóképem? Szeretsz még? XD
Utolsó hozzászólás: 2010 szeptember 15.
Ma Október 24-e van, több mint egy hónap, majdnem másfél.
Ennek így nem sok értelme van.
Swinger cluba keresek magam mellé csajt aki eljönne velem ha benne vagy irj a maydayman@citromail.hu ra. msn:maydayman@citromail.hu.
Kitti a legszebb csaj és sexybb nagyon jó bárkinek ajánlom!Noémi is supi nagyon aranyos és közvetlen!
Sziasztok.
Valaki volt már valaki Tiffani nevű lánynál vagy a barátnőjénél Tinánál?
Sziasztok.
Charlotte és barátnője Agrippina a lehető legfullosabb ...TÖRÖLVE...a környéke.
Voltam mindkettőnél hihetetlen amit művelnek.
A medencés szexet ki kell próbálni.
Hármasba lenne az igazi,...TÖRÖLVE...
Hi.Helga (40) és Siba (31)-ről tud mondani valaki infot? elöre is köszi.
Kedves szerkeztőség!
Már 1 hete írtam önöknek a "kapcsolat" címszó alatt és még mindig nem válaszóltak egyik levelemre sem.
Legyenek szívesek mielőbb válaszólni.
Előre is köszönöm.
hali ha tudtok valamit Klaudia 20- ról írjátok meg nekem mailbe. meg ha tudtok valami jó csajt ajánlani. a mail címem: rev223@hotmail.com előre is köszi