hali ha tudtok valamit Klaudia 20- ról írjátok meg nekem mailbe. meg ha tudtok valami jó csajt ajánlani. a mail címem: rev223@hotmail.com előre is köszi
hali ha tudtok valamit Klaudia 20- ról írjátok meg nekem mailbe. meg ha tudtok valami jó csajt ajánlani. a mail címem: rev223@hotmail.com előre is köszi
Mind2re én is kíváncsi lennék.:D
Jah szerintem felesleges leírni beszámolóba,hogy így nyálazta meg úgy ugrált meg így teli lőttem meg úgy szétdugtam,ezért én ilyeneket nem is írok.Nem okozok örömöt senkinek,okozzanak a hölgyek ha vki szeretné.:D
Na bye.
Élvezzétek az életet.
Urak itt mindenki kőgazdag?!?Mert látom,hogy csak "doxa órás"emberek járnak a hölgyekhez.:D
Egyébként érdekes a téma,ugyanis én pont ezen agyaltam Anitától elfele jövet.
Illetve azon ,hogy ha nem itt találkoztunk volna de jó lenne.Bejött a csaj és nagyon kedves volt,lehet,hogy most ki vagyok de jó volt vele lenni.
Utána meg azon,hogy mekkora nyomorult az a férfi akinek a bnője hivatásos és nem tud róla. ..!..
Nem tudom,hogy régen,hogy működött ez a dolog de a bordélyház sokkal normálisabb körülmény mintha az utcán állnának viszont nem tudom,hogy így háznál nem e jobb.Szerintem sokkal jobb.És engem az se zavar ha a másik szobában van egy "testőr".Hisz ha minden rendben megy akkor ugyse csatlakozik. :D
Sziasztok!
Nemrég voltam Anita(26)-nál,nagyon tudom ajánlani mindenkinek.Tiszta,rendes,nem lepukkant a lakás.A hölgy szép,ápolt és tiszta.A technikája is tuti,még a 2 menet között is letusolt gyorsan:D....TÖRÖLVE... .Korrekt ,aranyos és kedves.Nekem nagyon bejött csak ajánlani tudom.Értékelés:5. :P
Mondjuk csőrögét nem kaptam,porcukrosan ahogy szeretem de így is meg voltam elégedve.
ui.:Egyébként Elíz is egy kedves és közvetlen csaj,úgyhogy el tudok képzelni illetve hinni ilyen dolgot róla.
Élvezzétek az életet!
Szex után! XD
Ok. Akkor jó éjt, álmodj szépeket!
Pál körúton van. Nem emlékszel?
Grófom! Olvastalak Debrecenben. Ilyenkor nem tudlak hova tenni, mintha magamat hallanám, csak én ilyeneket élőben szoktam mondani. Minden szavad igaz. Melyik vagy Te? Vagy két személyiséged van?
na ja! :-)
Ha már két ember tud valamit, nem titok :)))
Szia,
köszönöm, nagyjából ilyennek képzeltelek el, tényleg.
Sziasztok. Irnék én is egy beszámolót.
Petra(19) :Petra egy lenge kis átlátszó hálóingbe nyitott ajtót, életben még szexisebb mint a képeken.Szépen megbeszéltük mit szeretnék majd jöhetett a kötelező pancsolás ezek után letámadot az ágyon és szájal kezdte el kényeztetni az ezredest. Ezek közben én szájal kényeztettem a punciját és markolásztam a mellét,fenekét.A feneke eszméletlen kemény ami nagyon bejött :) .....A többit kilehet találni :D
Összeségében ajánlom a Petrát mindenkinek akik szeretik a szexis egyetemista csajokat.
----------------------------------
Ez az első beszámolom remélem elnézitek ezt nekem :)
Hello nem tudom ki az az ilettö aki irt rolam de ne akkarom mrgsérten de a gyerek lehet hogy látszik de mégis megvannak velem elégedve a partnereim ugyhogy le lehet rollam szálni amugy meg ilyen bunko illemtelen ne is keresen fel engem na szia
Punnyadt voltam, de Anita 21 elég jól kisegített. Örülök, hogy van ilyen is a világon.
Ja, smár még nem volt XD
Szia,
úgyse fogod megérteni. Jobb is. Hülyülünk egy kicsit. :)
Infulenziással nem bújok ágyba, bár, ha megfeszülnél, se tudnál megfertőzni, immunis vagyok mindenre, még a gyerekbetegségeket se kaptam el, pedig szüleim anno mindent megtettek. Katómami golyóálló! :)))
Kató!!!!!!!! mivan itt????????
két napig nem beszélünk és smár-is:((
""""Imádlak ágyba akarlak vinni,azt akarom hogy izzadj
Rázzon a görcs és sokáig emlékezz rám""""""""""
I N F U L E N Z I A
Na ez van most nálam vendégségben. ; )))))
Nem hinném, hogy értelem kérdése fórumozni, sőt, 4 általánossal valószínűleg nem is tudja vki, hogy mi ez és mire való. Én leírtam egy véleményt, Te meg igenis fényezted magadat, mert jártál "magadnál", és csupa jót írtál :D
Na, én a témát lezártam, neked sok partnert, a fiúknak meg sok szép és KORREKT lány kívánok.
Üdv
Ezért nem hívom SOHA kijelzett számmal, mert most leírtam a szubjektív véleményemet, és ha ez az adott lánynak nem feltétlenül tetszetős, akkor máris kígyót-békát kiabál, és az ilyen akár a számomat is kiírja ide... A f@rok méretre meg nem is reagálok :D:D:D
De mindenesetre saját magát jellemezte ezzel, úgy gondolom, rátapinthattam az igazságra, és az mindig fájó :P